Tak oczywiście tak nie 13 Napisano 7 godzin temu Masakra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak oczywiście tak nie 13 Napisano 7 godzin temu Przez perfekcjonizm chyba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bąbel 4 Napisano 7 godzin temu To jednak chcesz pracowac? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak oczywiście tak nie 13 Napisano 7 godzin temu Mam czym wygenerować pieniądze a mnie paraliżuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak oczywiście tak nie 13 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Bąbel napisał: To jednak chcesz pracowac? A w życiu ale też nie chce umrzeć z głodu za kilka lat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bąbel 4 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Tak oczywiście tak nie napisał: Mam czym wygenerować pieniądze a mnie paraliżuje A czym masz wygenerowac pieniadze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabaZBlokadąPisania 138 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Tak oczywiście tak nie napisał: A w życiu ale też nie chce umrzeć z głodu za kilka lat Już umierasz, a co będzie później? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak oczywiście tak nie 13 Napisano 7 godzin temu Ładnie chce też mieszkać Później mieć anastazje jakaś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak oczywiście tak nie 13 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Bąbel napisał: A czym masz wygenerowac pieniadze? Aukcje internetowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak oczywiście tak nie 13 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Bąbel napisał: A czym masz wygenerowac pieniadze? Aukcje internetowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak oczywiście tak nie 13 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, BabaZBlokadąPisania napisał: Już umierasz, a co będzie później? Co ja mam pelna lodówkę i szafke po brzegi żarcia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak oczywiście tak nie 13 Napisano 7 godzin temu Tylko dobrze gospodaruje żeby mi starczyło na tydzień Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak oczywiście tak nie 13 Napisano 7 godzin temu I żebym nie ważył zaraz 120kg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bąbel 4 Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, Tak oczywiście tak nie napisał: Mam czym wygenerować pieniądze a mnie paraliżuje Co konkretnie cie paralizuje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bąbel 4 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Tak oczywiście tak nie napisał: Aukcje internetowe Co bys sprzedawal na tych aukcjach? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak oczywiście tak nie 13 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Bąbel napisał: Co konkretnie cie paralizuje? Robić te zdjęcia aukcje internetowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak oczywiście tak nie 13 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Bąbel napisał: Co bys sprzedawal na tych aukcjach? Mam zachomikowane rzeczy na 150 kola jakby gole ściany zostawić w zsypie mieszkanie i piwnicy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak oczywiście tak nie 13 Napisano 7 godzin temu To chyba bez samicy jest ciężko oglądałem że robili badania i dobre słowo samicy po czynności samca powoduje wzrost testosteronu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabaZBlokadąPisania 138 Napisano 7 godzin temu 5 minut temu, Tak oczywiście tak nie napisał: Co ja mam pelna lodówkę i szafke po brzegi żarcia Mops przywiózł dary? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak oczywiście tak nie 13 Napisano 7 godzin temu 8 minut temu, BabaZBlokadąPisania napisał: Już umierasz, a co będzie później? I jestem w tym genialny ostatnio w piątek rano przed zakupami hipermarket miałem w lodówce 1 jogurt akurat żeby kawa jogurt i do hipermarket Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak oczywiście tak nie 13 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, BabaZBlokadąPisania napisał: Mops przywiózł dary? A w życiu sam kupuje z kapitału Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabaZBlokadąPisania 138 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Tak oczywiście tak nie napisał: A w życiu sam kupuje z kapitału Dużo masz renty i którą grupę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak oczywiście tak nie 13 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, BabaZBlokadąPisania napisał: Dużo masz renty i którą grupę? 0 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bąbel 4 Napisano 7 godzin temu (edytowany) 10 minut temu, Tak oczywiście tak nie napisał: Robić te zdjęcia aukcje internetowe Ja bym sie nie bal samego sprzedawania na allegro, nawet kilka razy w zyciu cos sprzedalem, a ty ani razu? Ale co innego prywatnie, a co innego zarobkowo - wtedy musisz placic podatki, a jak nie to klopoty i tego juz ja bym sie troche bal. Po 1 to zawracanie glowy w urzedzie. Ale po 2 co gorsza, to slyszy sie w tv, ze ktos nie jest zlodziejem jak inni, tylko wszystko najbardziej uczciwie robi, a i tak urzad niesprawiedliwie go ukara przez pomylke, albo jakis donosiciel niesluszny - i tego bym sie bal Ale ogolnie praca polegajaca na sprzedawaniu gratów na allegro wydaje sie bardzo malo stresujaca, bo nie masz szefa ani bezposredniego kontaktu z ludzmi, ktorzy moga cie zaatakowac, jesli nie zgadzasz sie na odbiory osobiste Niektorzy są niedbali albo oszustami to wtedy budza czyjas wscieklosc, ale jak jestes perfekcjonista to mialbys 100,00000000000000000000000000000000000% pozytywnych komentarzy, w ktorych kazdy by pisal poematy jaki jest zachwycony, ze jestes najlepszym sprzedawca na swiecie. Wiem, bo jak sam cos sprzedalem to bylo uczciwie, dobrze zapakowane i dostawalem takie komentarze ze aż mi serce topniało. Uczciwych i skrupulatnych ludzi jest bardzo malo na swoecie, wiekszosc sprzedawcow to wieksi lub mniejsi oszusci, a juz na pewno są niedbali Edytowano 7 godzin temu przez Bąbel Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak oczywiście tak nie 13 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Bąbel napisał: Ja bym sie nie bal samego sprzedawania na allegro, nawet kilka razy w zyciu cos sprzedalem, a ty ani razu? Kiedyś robiłem 50tys wpadło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabaZBlokadąPisania 138 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Tak oczywiście tak nie napisał: Kiedyś robiłem 50tys wpadło Oszukując na Allegro? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak oczywiście tak nie 13 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Bąbel napisał: Niektorzy są niedbali albo oszustami to wtedy budza czyjas wscieklosc, ale jak jestes perfekcjonista to mialbys 100,00000000000000000000000000000000000% pozytywnych komentarzy, w ktorych kazdy by pisal poematy jaki jest zachwycony, ze jestes najlepszym sprzedawca na swiecie. Ale perfekcja kosztuje czas Przykład masz pada możesz wystawić brudny a możesz wyczyszczony możesz zrobić ładne zdjęcia możesz byle jakie możesz zapakować dobrze możesz byle jak możesz dać chamska cene a możesz bardziej okazujnom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bąbel 4 Napisano 7 godzin temu Dlatego praca u kogos a nie wlasny biznes wydaje sie mniej ryzykowna. Ryzykuje sie tym, ze zostanie sie niemilo potraktowanym, ale odpowiedzialnosc karna mniejsza, zwlaszcza jak pracuje sie na niskim stanowisku wlasciciele biznesow najczesciej jadą po bandzie i naginaja przepisy, kradną, oszukuja wszystkich, zarowno urzędy, jak pracownikow, klientow itd - mają stalowe jaja, prawie jak przestępcy, dlatego ja bym sie do tego nie nadawal, bo bym ani jednej nocy nie przespal, a po kilku dniach zawał serca ze strachu, ze cba albo konkurencja albo niezadowoleni klienci mnie dojadą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak oczywiście tak nie 13 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, BabaZBlokadąPisania napisał: Oszukując na Allegro? Nie głownie sprzedałem swoją kolekcje gier konsol akcesoriów i rzeczy po dziadku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak oczywiście tak nie 13 Napisano 7 godzin temu A teraz mam tego na 150 i max 50 bym zostawil Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach