neone 6 Napisano 15 godzin temu Dnia 1.02.2026 o 18:17, yeya napisał: Może być tak, że już komuś wyświadczyłas przysługę to ode mnie dostaniesz kwiaty w podziękowaniu... Spokojnie dogadamy się. : ) Okej, no dobra : ) nie będę się spierać. Jeśli mam wybierać między Twoim zadowoleniem a niezadowoleniem, to wybieram radość 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
neone 6 Napisano 15 godzin temu 9 godzin temu, yeya napisał: Z jednej strony momentami jest w nim aż za dużo patosu które potrafią wybić z wczucia w akcję, a z drugiej… uświadamia jak różne są realia życia kobiet w zależności od miejsca... choć z drugiej strony przemoc możemy znaleźć wszędzie. Pierwszy sezon to 3 różne historię w zasadzie filmy... teraz zaczęłam oglądać drugi i trochę szkoda, że nie ma jednej z postaci. Obejrzałam pierwszy odcinek. Faktycznie są długie. Z początku zalatuje takim właśnie tureckim serialem, ale potem się rozkręca. Jest kilka wątków odnośnie głównych bohaterów, no i pani nadinspektor wymiata na tym stanowisku. Ma jaja kobita : ) 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 146 Napisano 12 godzin temu 3 godziny temu, neone napisał: Obejrzałam pierwszy odcinek. Faktycznie są długie. Z początku zalatuje takim właśnie tureckim serialem, ale potem się rozkręca. Jest kilka wątków odnośnie głównych bohaterów, no i pani nadinspektor wymiata na tym stanowisku. Ma jaja kobita : ) Tak, ale wydają się być bardziej naturalni niż aktorzy grający w tasiemcach. Grała w innym serialu Na skrzydłach ambicji (też na netflixie) i tam ją polubiłam... też na początku myślałam, że będzie kiszka ale jakoś się wciągnęłam... spoko serial. : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach