efajel 55 Napisano piątek o 18:16 Ja nie mam telewizora, pewnie Bede walil koonia do fotek fajnych stopek za to i oblewal siusiaka olejkami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
efajel 55 Napisano piątek o 18:17 Prosze nie dokuczac zwierzetom w klatkach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
abusivebehaviour 140 Napisano piątek o 18:20 3 minuty temu, przelot napisał: Jako uczennica Agatki czopek powinnaś napisać przeczkolaki and yes Zjeżdżają się na party Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
efajel 55 Napisano piątek o 18:23 To milego seansu, ja nie wiem co Bede robil, na powaznie to mozliwe ze sobie za miasto pojde poogladac gwiazdy znowu I ksiezyc, srednio mi sie chce siedziec w domu xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
abusivebehaviour 140 Napisano piątek o 18:27 No ciekawe czy będzie kabaret ciekawe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
efajel 55 Napisano piątek o 18:31 A czemu ma byc kabaret? Czy to kilka partii sie spotykaja w sejmie I beda pieerdolili do siebie I wszystko na zywo reality show? xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
abusivebehaviour 140 Napisano piątek o 18:33 No prawie jak reality show i wszyscy się nienawidzą i najchętniej by walili się siurami po łbach i kûrwami ale sa kulturalni wobec siebie wymyślając kulturalne metafory w myślach wyzywając się od kûrew i pëdałów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
efajel 55 Napisano piątek o 18:35 To tak jak tutaj na srafe, podobny klimat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
efajel 55 Napisano piątek o 18:38 Wczoraj tutaj grubo bylo hejty na Klaudiusza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
efajel 55 Napisano piątek o 18:38 Ja prdl slabo mi sie robi jak to czytam co Tu ludzie pisza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
efajel 55 Napisano piątek o 18:39 To tak wyglada ze kogos kochasz cieszysz sie, ze ta osoba jest, a dookola wszyscy szczekaja do niej I ponizaja 5 osob a ja placze wtedy a Klaudiusz jest hejtowana I ucieknie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
efajel 55 Napisano piątek o 18:40 Straszna sprawa ;-/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
efajel 55 Napisano piątek o 20:18 I tak sie dziwie tej Gaji, ze miala tyle cierpliwosci do mnie, ile ja sie jej naobrazalem masakra jakas, a teraz placz, bo jej nie ma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
efajel 55 Napisano piątek o 20:57 Dnia 3.04.2025 o 19:06, summer_song napisał: Czemu cie tak lubila? ...ana byla? pisala mi, ze jestem cudowny i fajny chlopak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
efajel 55 Napisano piątek o 21:01 pamietam jak plakalem, ze Katiuszka miala niby nowotwor kosci i ja boli, masakra a ja wylem czemu taka fajna dziewczyna jakas, ktora mnie polubila musi miec raka i tak cierpiec, to bylo straszne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
efajel 55 Napisano sobota o 04:29 Chyba jej nie ma, pewnie teraz sobie gada z pewnym milym Panem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
efajel 55 Napisano sobota o 05:56 Nigdy mnie nie poznala pravik szczerbatku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
efajel 55 Napisano sobota o 06:08 Szczerbatix xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 129 Napisano sobota o 06:09 Szczerbaty nawet Żabę podszywa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
efajel 55 Napisano sobota o 06:14 Tak, pod Ciebie tez i lezaka no i klaudix Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NyxN1ght 59 Napisano niedziela o 08:09 Dzień dobry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
efajel 55 Napisano niedziela o 08:22 (edytowany) Czesc NyxN1ght wlasnie wpadlem zobaczyc czy jestes i napisac Ci Milej i spokojnej niedzieli zycze :) Edytowano niedziela o 08:23 przez efajel Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
efajel 55 Napisano niedziela o 08:28 Fajna jestes :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przelot 128 Napisano niedziela o 08:30 Wiecie co jest lepsze niz botoks wypełniacze i życie w zamrażarce razem wziete? Znaleziony w spamie mesendzera ‚mężczyzna’ rocznik 2005 () który pisze do ciebie ‚hej’ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
efajel 55 Napisano niedziela o 08:31 A w ogole to ciesze sie, ze przestalem Cie obrazac NyxN1ght, nie wiem jak to sie stalo, ze nagle z dnia na dzien taki mily sie zrobilem dla Ciebie xD Fajnie, ze jestes :D pozdro! ^^ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
efajel 55 Napisano niedziela o 08:32 Ja nie uzywam mesendzera Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
efajel 55 Napisano niedziela o 08:32 Dobra, ja ide sobie spac dalej, dobranoc xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NyxN1ght 59 Napisano niedziela o 08:37 Czekam sobie na kolegę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NyxN1ght 59 Napisano niedziela o 08:38 Miłego dnia wszystkim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
efajel 55 Napisano niedziela o 08:40 To milego czekania na kolege, i Tobie rowniez milego dnia ;P Ja juz chyba jednak nie spie na razie, trzymaj sie Klaudiuszku :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach