Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Polecane posty

Ja czesto czekam cala noc i patrze czy nje spisz juz i czy nie napisalas dzien dobry xD

Przejeebane tak czekac godzinami, a do tego prawdopodobnie sie nie odezwiesz nawet :(

Ja na gaje ciagle czekam a ona woli z innymi wtedy gadac, a ja przechodze katusze psychiczne wtedy, bo jej nie ma, wspolczuje sam sobie

Ja juz postanowilem ze klaudiusza ani sruna nie bede obrazal, wole zapomniec o ich istnieniu niz obrazac xD

Edytowano przez efajel

Ja tez mam swoja dume, a w realu pieknych kobiet nie brakuje, dlaczego mam sie tak osmieszac codziennie dla.Klaudix w internecie, a ona leje na mnie :D

Tak jakby u mnie w miasteczku nie bylo fajnych kobiet i dziewczyn xD

Nie mieszkam na zadoopiu jak klaudiusz, zebym musial szukac sobie kogos w internecie xD

jesteś schizolem to nie chce z tobą gadać

X

Za to w realu sa bardzo fajne samice, ktore by chetnie.pogadaly, to ja uciekam od nich i unikam xD

12 minut temu, efajel napisał:

Ja juz postanowilem ze klaudiusza ani sruna nie bede obrazal, wole zapomniec o ich istnieniu niz obrazac xD

Obrażaj dalej czasem masz dobre teksty 

16 minut temu, efajel napisał:

Ja na gaje ciagle czekam a ona woli z innymi wtedy gadac, a ja przechodze katusze psychiczne wtedy, bo jej nie ma, wspolczuje sam sobie

Przypomniales mi fifol To już lepiej  tęsknij  za katiuszą 

Nie mam checi, a ja tutaj nie jestem, zeby kogokolwiek zabawiac, przykro mi :D

Wole sobie isc do reala.poznawac fajne dziewczyny :D

Katiusza pisala ze mnie nienawidzi i nigdy mi nie wybaczy, zreszta ona tez za bardzo nie interesowala sie mna, to ze weszla na chwile codziennie mi odpisac to tez mi wielka.laska, z klaudiuszemw zeszla niedziele.caly dzien pisalismy xD

Fajnie bylo :D

Lat 32, gruby psychopata, pijak, ... na liścia.Nicki homosuperior, homeopata itp.Od samosi z 13-12 lat temu każdego gnębił, udawał wygrywa, wrzucał chyba randomowo swoje foty potem się okazało, marcin34 to jego kuzyn, którego gnębił na samosi, byli gnębieni w szkole obaj. Chory ... na kowbojkach to samo pisywał ...ane tematy, na dobrej mamie śmiał się ze śmierci dziecka. Myślał cebulak że jest testovironem, ale jest biedną ...ą co pracowała na budowie i mieszka u starych. Kiedyś grał na golasa na kierownicy w pokoju wrzucał foty, a przyszła ciotka z córką XDDD do starej. Słynny Tomekloko z samosi, kowbo....ten ... dzwonił do jego siostry żeby go zniszczyć. Cała masa ...anych akcji, nagrywał ... z roksy cuck ...y, rzecznik psychol go gnębił. Do tego ... udawał romantyka do dziewczyn, zbierał ich foty w pokoju i walił se konia. Ktoś się podszył pod niego i zwyzywał Nimfetke, a ona wrzuciła jego foto mordy, jakiś blady ... z bananowymi palcami. Potem pisywał na kafe, że go jakiś Kasprzycki z dzielnicy męczy i jego ekipa, że ma koszmary o byciu inwalidą i nimfa się rucha z murzynem śmieją się z niego XDD. Są na kafe stare tematy jeszcze, że w nocy do kogoś podbiegł i macał albo w pokazywał fiuta jak stal na światłach. Potem groził nimfie jakimś pobiciem, czy coś, teraz wrócił i jeździ na...y tirem. Chory ... przy...i na zakręcie w drzewo. A te ...y co z nim piszą są niedo...e, ten psychol by je zajebał pewnie. Tfuu...NUAURA

Klaudiusza tez obrazalem milion razy, ale ona nie brala tego na powaznie, dlatego jest fajna i ja lubie xD

1 minutę temu, Kupa w kiblu tak napisał:

Bo Klaudiusz wie że jesteś ciężko chory psychicznie a Katiusza nie wiedziała tego 

A Katiusza chciala mnie porwac Klaudiuszowi, i nie wiedziala ze od dawna bujam sie w Klaudiuszu xD

• Haha 1

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się