kocur93 365 Napisano 17 godzin temu Pieniądze, spełnienie seksualne, realizowanie hobby czy jeszcze co innego ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 87 Napisano 17 godzin temu Zdrowie i czerpanie radości z detali Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętSrebrzyska 35 Napisano 17 godzin temu To co ktoś sobie ustali. Kiedy to pojmiecie? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
H3jk4 1 Napisano 17 godzin temu Ukochana dziewczyna ;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 114 Napisano 17 godzin temu Wiara, nadzieja i miłość. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1548 Napisano 17 godzin temu Dla mnie relacje z ludźmi, zdrowie, pieniądze też lepiej mieć, bo inaczej jest stres. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
abusivebehaviour 107 Napisano 17 godzin temu Zdrowie, wolność, wygoda, moze relacje jak wartościowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Twardy jak kamień tak 9 Napisano 17 godzin temu 41 minut temu, kocur93 napisał: Pieniądze, spełnienie seksualne, realizowanie hobby czy jeszcze co innego ? Nagonic samice jak amber z Japończyk ale to pochwa huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kocur93 365 Napisano 17 godzin temu 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 87 Napisano 17 godzin temu Dobry seks, dużo snu i fajne jedzenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
m_areczek 11 Napisano 16 godzin temu 52 minuty temu, PacjętSrebrzyska napisał: To co ktoś sobie ustali. Kiedy to pojmiecie? Ludzie to pojmują, jednak mają nadzieję, że jak ich priorytetem jest seks, to w życiu ważny jest seks. Pytanie należy zadać inaczej: Co w twoim życiu jest ważne? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Twardy jak kamień tak 9 Napisano 16 godzin temu 16 minut temu, m_areczek napisał: Ludzie to pojmują, jednak mają nadzieję, że jak ich priorytetem jest seks, to w życiu ważny jest seks. Pytanie należy zadać inaczej: Co w twoim życiu jest ważne? W sumie to nic bo tego coś bym chciał nie umiem ogarnąć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gretta _ 38 Napisano 16 godzin temu 1 godzinę temu, kocur93 napisał: Pieniądze, spełnienie seksualne, realizowanie hobby czy jeszcze co innego ? Nie wiesz?Jeszcze coś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 174 Napisano 16 godzin temu Szczęście. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Twardy jak kamień tak 9 Napisano 16 godzin temu Po prostu obracam się w tym co mi otoczenie daje bez większych em Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Twardy jak kamień tak 9 Napisano 16 godzin temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Szczęście. Nie znam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 174 Napisano 16 godzin temu 2 minuty temu, Twardy jak kamień tak napisał: Nie znam. Trzeba być jak kot i zawsze spadać na 4 łapy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Twardy jak kamień tak 9 Napisano 15 godzin temu 29 minut temu, Onaaaa napisał: Trzeba być jak kot i zawsze spadać na 4 łapy. Dzisiaj mi ciotka powiedziała że jakiś typ poznał u kogoś na urodzinach lachona w towarzystwie. Później tylko dodała że jest modelem pracuje w modelingu wawa za 6k i ma bogatych starych... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
łysy_z_grzywką 74 Napisano 15 godzin temu 1 minutę temu, Twardy jak kamień tak napisał: Dzisiaj mi ciotka powiedziała że jakiś typ poznał u kogoś na urodzinach lachona w towarzystwie. Później tylko dodała że jest modelem pracuje w modelingu wawa za 6k i ma bogatych starych... ten jeż to anastazja moze jakis klient zdjął gumę i temu ma dziecko teraz ten sam infantylny styl i teksty że lekarz mowi ze leki nie dzialaja. do tego mila dla kazdego swira jak ty czy widmok tamta tez taka byla. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Twardy jak kamień tak 9 Napisano 15 godzin temu 2 minuty temu, łysy_z_grzywką napisał: ten jeż to anastazja moze jakis klient zdjął gumę i temu ma dziecko teraz ten sam infantylny styl i teksty że lekarz mowi ze leki nie dzialaja. do tego mila dla kazdego swira jak ty czy widmok tamta tez taka byla. Tak gumy pekajom a taką sztuke jak blondynka się ostro wali aż serce i mózg mnie boli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 87 Napisano 14 godzin temu 46 minut temu, Twardy jak kamień tak napisał: Tak gumy pekajom a taką sztuke jak blondynka się ostro wali aż serce i mózg mnie boli Dobrze, że nie koootas cię boli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daniel86 22 Napisano 9 godzin temu (edytowany) Ja mam wyczyszczony piec już od kilku dni, a nadal mnie cieszy, że to już za mną. Wychodzi więc na to, że w życiu ważny jest wyczyszczony piec xD Edytowano 9 godzin temu przez Daniel86 Poprawiono błąd 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1046 Napisano 9 godzin temu 8 godzin temu, Żaba Monìka napisał: Dla mnie relacje z ludźmi, zdrowie, pieniądze też lepiej mieć, bo inaczej jest stres. Jakbyś mi to z ust wyjęła 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1548 Napisano 6 godzin temu 8 godzin temu, łysy_z_grzywką napisał: ten jeż to anastazja moze jakis klient zdjął gumę i temu ma dziecko teraz ten sam infantylny styl i teksty że lekarz mowi ze leki nie dzialaja. do tego mila dla kazdego swira jak ty czy widmok tamta tez taka byla. To nie jest Anastazja, ona miała inny styl pisania. I wcale nie była zawsze miła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1548 Napisano 6 godzin temu 8 godzin temu, Twardy jak kamień tak napisał: Dzisiaj mi ciotka powiedziała że jakiś typ poznał u kogoś na urodzinach lachona w towarzystwie. Później tylko dodała że jest modelem pracuje w modelingu wawa za 6k i ma bogatych starych... Nie trzeba być modelem, żeby kogoś poznać, ale trzeba wychodzić z domu. Do domu nikt Ci sam nie przyjdzie. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
El Żopa 1 Napisano 6 godzin temu 10 minut temu, Żaba Monìka napisał: To nie jest Anastazja, ona miała inny styl pisania. I wcale nie była zawsze miła. Libed znowu nie trafił odc. 168 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 220 Napisano 6 godzin temu 32 minuty temu, Żaba Monìka napisał: Nie trzeba być modelem, żeby kogoś poznać, ale trzeba wychodzić z domu. Do domu nikt Ci sam nie przyjdzie. Chyba że komornik. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 87 Napisano 5 godzin temu Dobre śniadanie jest ważne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afekafe 74 Napisano 5 godzin temu W pierwszym odruchu chciałam poerdyknąc piękny tekściķ o miłości i takie tam. Po głębszej analizie stwierdzam - pieniądze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miaina 229 Napisano 5 godzin temu Zdrowie nasze, najbliższych a pobocznie pieniądze. Chociaż w dzisiejszych czasach za pieniądze zdrowia się nie kupi to jeszcze dodam rozum. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach