Wika11 451 Napisano 9 Kwiecień Z Łodzy.. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tajemnicza brunetka 139 Napisano 9 Kwiecień Z Rady Guzik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misha 176 Napisano 11 Kwiecień To forum już pada?? Co się stało??? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wika11 451 Napisano 13 Kwiecień Dnia 11.04.2025 o 23:00, Misha napisał: To forum już pada?? Co się stało??? Nie wiem właśnie dlaczego nie ma już żadnych nowych wątków o Szusz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dobra _Dusza 7716 Napisano niedziela o 20:15 1 godzinę temu, Wika11 napisał: Nie wiem właśnie dlaczego nie ma już żadnych nowych wątków o Szusz. Ta łódzka bambaryła jest nudna jak flaki z olejem. 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misha 176 Napisano poniedziałek o 13:51 19 godzin temu, Wika11 napisał: Nie wiem właśnie dlaczego nie ma już żadnych nowych wątków o Szusz. O nikim nie ma już w zasadzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wika11 451 Napisano poniedziałek o 16:20 2 godziny temu, Misha napisał: O nikim nie ma już w zasadzie Trochę szkoda, fajnie się czytało wszystkie Larwiszonki 4 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dobra _Dusza 7716 Napisano wtorek o 13:49 Siwa chyba wynajęła tira żeby zawieść primarkowy szajs na Mazury.. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wika11 451 Napisano wtorek o 15:46 1 godzinę temu, Dobra _Dusza napisał: Siwa chyba wynajęła tira żeby zawieść primarkowy szajs na Mazury.. Ostatnie Kafe o niej było chyba w lutym kiedy non stop kasowane były wątki. Od tamtej pory bardzo się zmieniła na buzy, ciężko ją poznać.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dobra _Dusza 7716 Napisano wtorek o 19:49 3 godziny temu, Wika11 napisał: bardzo się zmieniła na buzy, ciężko ją poznać.. Ikona lenistwa, tandety i niechlujstwa. Taki starzejący się Kevin sam w domu. Infantylna, nalana, agresywna. Na gębie widać cały jej charakter. 2 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PandaCzerowna 2362 Napisano środa o 13:28 17 godzin temu, Dobra _Dusza napisał: Ikona lenistwa, tandety i niechlujstwa. Taki starzejący się Kevin sam w domu. Infantylna, nalana, agresywna. Na gębie widać cały jej charakter. Ktoś jej napisał - nie złośliwie tylko normalnie, że kosmetyki których używa mają dużo szkodliwego plastiku i żeby to sprawdziła. Na co ona, że "ryby oraz owoce moŻa tez mają a skoro krem dziala to będzie go używać". Pamiętacie filmy jak zanosiła się śmiechem kiedy ktoś napisał komentarz z błędem? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PandaCzerowna 2362 Napisano środa o 13:39 "Chce im zacząć dawać jeść wieczorem" Ona karmi psy raz dziennie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dobra _Dusza 7716 Napisano środa o 15:13 1 godzinę temu, PandaCzerowna napisał: "Chce im zacząć dawać jeść wieczorem" Ona karmi psy raz dziennie? Wystarczy popatrzeć na te wylęknione zwierzęta. Nie lubię rasowych pieseczków, takich torebkowych szczególnie, ale te dwie biedy trafiły w łapy wyjątkowego monstrum. Strasznie ich żal. Kochasz MNIE Lola, dasz MI buzi ? Siwy potwór i jego potrzeby. 3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PandaCzerowna 2362 Napisano środa o 15:16 2 minuty temu, Dobra _Dusza napisał: Wystarczy popatrzeć na te wylęknione zwierzęta. Nie lubię rasowych pieseczków, takich torebkowych szczególnie, ale te dwie biedy trafiły w łapy wyjątkowego monstrum. Strasznie ich żal. Kochasz MNIE Lola, dasz MI buzi ? Siwy potwór i jego potrzeby. Przykre ale prawdziwe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Babciacija 2579 Napisano środa o 18:23 Nie rozumiem fenomenu tak wysokich wyświetleń…. Wychodzi na to, że im większe nudne ...yzmy są pokazywane, tym wyższa oglądalność. Jak baba z brodą w dawnym cyrku obwoźnym…. 1 3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pomidora 32 Napisano czwartek o 04:28 Czy wyszły na spacer czy były znowu kubki i psie płyny po podłodze i łóżlach? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pomidora 32 Napisano czwartek o 04:30 13 godzin temu, Dobra _Dusza napisał: Wystarczy popatrzeć na te wylęknione zwierzęta. Nie lubię rasowych pieseczków, takich torebkowych szczególnie, ale te dwie biedy trafiły w łapy wyjątkowego monstrum. Strasznie ich żal. Kochasz MNIE Lola, dasz MI buzi ? Siwy potwór i jego potrzeby. Lala gdyby mogla ruszać to by jej pacnęła raz na zawsze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pomidora 32 Napisano czwartek o 04:46 Dnia 9.04.2025 o 23:23, Wika11 napisał: Z Łodzy.. Teraz myśli że jest Dodą bo wlewa sobie oley do pempushka. 1 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pomidora 32 Napisano czwartek o 04:56 Żeby uprać z krew z tkanin trochę trzeba się narobić, czasem kilka razy plamke, a co dopiero musi być z takich gaci. Fujka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pomidora 32 Napisano czwartek o 04:58 Dnia 15.04.2025 o 17:46, Wika11 napisał: Ostatnie Kafe o niej było chyba w lutym kiedy non stop kasowane były wątki. Od tamtej pory bardzo się zmieniła na buzy, ciężko ją poznać.. Coraz bardziej wygląda jak Szrek i włosy coraz gorsze, jak brudna ścierka na głowie. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PandaCzerowna 2362 Napisano czwartek o 05:34 11 godzin temu, Babciacija napisał: Nie rozumiem fenomenu tak wysokich wyświetleń…. Wychodzi na to, że im większe nudne ...yzmy są pokazywane, tym wyższa oglądalność. Jak baba z brodą w dawnym cyrku obwoźnym…. Cwana jest i wrzuca długie filmy (3h) których nikt nie obejrzy na raz. Większość ludzi włącza taki film co najmniej dwa razy, albo i trzy. Dlatego nabijają się sztucznie wyświetlenia. 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pomidora 32 Napisano czwartek o 05:39 2 minuty temu, PandaCzerowna napisał: Cwana jest i wrzuca długie filmy (3h) których nikt nie obejrzy na raz. Większość ludzi włącza taki film co najmniej dwa razy, albo i trzy. Dlatego nabijają się sztucznie wyświetlenia. Jak oglądam te jej vlogi to mam potem wyrzuty sumienia, że straciłam czas na coś tskiego nawet w przyspieszeniu x2, bedę ogladać tylko tiktoki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pomidora 32 Napisano czwartek o 05:41 6 minut temu, PandaCzerowna napisał: Cwana jest i wrzuca długie filmy (3h) których nikt nie obejrzy na raz. Większość ludzi włącza taki film co najmniej dwa razy, albo i trzy. Dlatego nabijają się sztucznie wyświetlenia. Nudne filmy i śmierdzi z ekranu. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pomidora 32 Napisano czwartek o 15:47 Psie kupki z paczkomatu, wyrzuca do śmieci czy do doniczek jako nawóz w kuchniosalonie? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dobra _Dusza 7716 Napisano czwartek o 18:42 2 godziny temu, Pomidora napisał: Psie kupki z paczkomatu, wyrzuca do śmieci czy do doniczek jako nawóz w kuchniosalonie? Śpi po kilkanaście godzin, wstaje w południe, wylęknione psy są skazane na sikanie po dywanikach. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pomidora 32 Napisano czwartek o 18:43 Przed chwilą, Dobra _Dusza napisał: Śpi po kilkanaście godzin, wstaje w południe, wylęknione psy są skazane na sikanie po dywanikach. Nowy wy$ryw, jak dla mnie było pi te. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dobra _Dusza 7716 Napisano czwartek o 20:21 Rozwalona spłuczka od kibla, rozwalone drzwi, zasikane panele. Lodzia Dżaga. 3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wika11 451 Napisano wczoraj o 15:11 18 godzin temu, Dobra _Dusza napisał: Rozwalona spłuczka od kibla, rozwalone drzwi, zasikane panele. Lodzia Dżaga. Spluczka nie działa chyba od ponad roku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dobra _Dusza 7716 Napisano wczoraj o 17:08 1 godzinę temu, Wika11 napisał: Spluczka nie działa chyba od ponad roku. Chytra Siwa chciała zaoszczędzić, straciła dwa razy tyle, a przycisku dalej nie ma.. 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pomidora 32 Napisano 12 godzin temu Ale bajzel w łazience Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach