Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Polecane posty

Remont zrobiła nic tam nie widzę... pol roku jak nie więcej gadania o wyjeździe na mazury a tu ponad godzinny seans haul z dealz czy tam  z kad 

• Like 1
  • Thanks 1

2 godziny temu, Magdalena28 napisał:

Remont zrobiła nic tam nie widzę... pol roku jak nie więcej gadania o wyjeździe na mazury a tu ponad godzinny seans haul z dealz czy tam  z kad 

No właśnie i to jest strange 🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔

• Thanks 1

3 godziny temu, evoiva napisał:

To ona im awanturę zrobiła o pył w trakcie remontu ??? 😂 

No właśnie ja nie wiem co tam się mogło aż tak zakurzyć w tej zagrzybionej, zamyszonej i stęchniętej chatce, gdzie niektóre rzeczy Jeszcze pewnie mają DNA Tomasza i ślady poprzedniego remontu 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 

• Like 1
  • Thanks 1

Dobra jestem po intensywnej lekturze najnowszego dzieła i mam wrażenie graniczące z pewnością,że tam była powtórka z 10 czerwiec 2021 🤦🙈😅🤪 wersja Lef 2.0

Na pocieszenie matka zabrała ją na zakupy. I tu się cofamy o jakieś 15 lat (karma zatacza koło ) i zapewne pamiętacie jak bezrobotnej Weronisi mama kupowała kosmetysie,żeby miała o czym nagrać film - tak popularne wtedy Haule kosmetyczne 😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅 Dam se paznokieć pomalować, ze było dokładnie tak samo stąd prawie cały film zakupy, żeby zapchać czymś video 🤷🙈🤪🤦

Dodatkowo tak: lasania w aluminium foremce siup do airfyera - Ups Wera did IT again ! 😂😂😂😂😂😂😂😂 Ta osoba nie jest w stanie wyciągać, żadnych wniosków..... Oh well....

I kawa, przy czym opowiadała,że nie jest uzależniona od niczego tylko jeszcze jej rzucenie smakowego powietrza zostało do pełni szczęścia 😳😳😳🤨🤨🤨

I na koniec tak jak sądziłam, nie było wejścia smoczych tak jak na TT kiedy przyjechała w tamtym roku do Łodzi do cywilizacji, było zapewne odwrotnie - wejście na klęczkach do zakurzonej chaty. Swoją drogą jej wina jest również,bo nie pozabezpieczała sama mebli kuchni przykrywając folia ani drzwi nie oklejając. Jeśli by to zrobiła to sama był jej przyklasnela że miała pelne prawo opierniczyc tych ludzi, no a tak? Sądzę, że nieprędko wrócą,bo pewnie lepsze fuchy podlapali już przez okres letni. 

I grubo tam musiało być jak już wie praktycznie, że z przeszklonych okien od frontu nici. Założę się o dychę, że pralni w tym sezonie nie podłączy, bo nawet kraników nie ma w ścianie zrobionych.  

Well done Wera 😁😁😁😁😁👍👍👍👍👍👍👍👍👍

Edytowano przez SheriDANKA ;-P
  • Thanks 2

Aha i jeszcze jedno, pamiętacie jak naskakiwała na toksycznego męża, że karanie cisza to też przemoc? A teraz wychodzi właśnie pięknie kto jest takim narcyzem, że ma ciche dni z ekipą remontowa 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 

Edytowano przez SheriDANKA ;-P
  • Thanks 1

29 minut temu, SheriDANKA 😜 napisał:

Aha i jeszcze jedno, pamiętacie jak naskakiwała na toksycznego męża, że karanie cisza to też przemoc? A teraz wychodzi właśnie pięknie kto jest takim narcyzem, że ma ciche dni z ekipą remontowa 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 

A tak ich chwaliła, tacy byli wspaniali, przeszła z nimi na "ty", paczki jej odbierali z poczty 😄 Zenki wyczuły przemocowego nieogara, więc lecą w kulki i wcale im się nie spieszy. Karma wraca 😎

• Like 2

3 godziny temu, Syreni śpiew napisał:

A tak ich chwaliła, tacy byli wspaniali, przeszła z nimi na "ty", paczki jej odbierali z poczty 😄 Zenki wyczuły przemocowego nieogara, więc lecą w kulki i wcale im się nie spieszy. Karma wraca 😎

Chłopaki mieli nadzieję, że bambaryła z kasą będzie dobrym/szczodrym pracodawcą. Niestety z czasem musieli porzucić nadzieję na godny zarobek. Bambaryła to chciwa baba, nie ma w zwyczaju płacić, trzeba ją prosić o pieniądze, a i tak będzie zwlekać w nieskończoność z zapłatą. Więc ma to na co zasłużyła.

• Thanks 1

Czy tylko ja nie mogę się doczekać jak szambowisko jej podleje mazurskie salony?

• Haha 1

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się