niemaszuprawnień 122 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, kris888 napisał: Golenie na łyso jest ok i tanie: zerowe wydatki na fryzjera Prawie jednorazowy wydatek - maszynka + koszt prądu lub baterii. W więzieniach na pewno.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
efajel 47 Napisano 9 godzin temu Geje lubia na lyso Ja dzisiaj jakiego umiesnionego faceta widzialem na plywalni masakra xD Gosciu rozpieerdala :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 352 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, niemaszuprawnień napisał: W więzieniach na pewno.. Ja się kilka razy na łyso maszynką obciąłem - eksperymentując z długością xD. Ale w końcu na 6 mm się ustaliło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętSrebrzyska 44 Napisano 9 godzin temu Mnie się śniło ze w saunie siedziałam. To przez ciebie srynik 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
efajel 47 Napisano 9 godzin temu (edytowany) Ja ze swoimi chudziutkimi raczkami do jego miesni jakbym go jeebnal to by nic nie poczul xD Rozpieerdala typek, moze go spotkam znowu a on mi powie jak trenowac na silowni I robic miesnie a ja mu powiem jak sie plywa w basenie :D Edytowano 9 godzin temu przez efajel Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętSrebrzyska 44 Napisano 9 godzin temu Ty byś z nim inaczej potrenować chciał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
efajel 47 Napisano 9 godzin temu wy to pionki jestescie do tego koksa w blond wlosach :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
efajel 47 Napisano 9 godzin temu Jakby jebnal w maske samochodu przemulka z Wroclawia ukochanego Klaudiusza to by mu cala maske wgielo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętSrebrzyska 44 Napisano 9 godzin temu Jak się nie ma mięśnia mózgowego to się idzie w masę i rzeźbę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝚆𝚒𝚍𝚖𝚘 154 Napisano 9 godzin temu 7 minut temu, niemaszuprawnień napisał: Nie bierz sterydów, bo trądzik ci się nasilił.. Brzydko stary chłop. A ty nie miałaś jakiegoś serialu oglądać dla kur domowych łysa i po co się żegnasz skoro po chwili wracasz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
efajel 47 Napisano 9 godzin temu On ma mozg Bo widze go gdy z kims rozmawia i zachowuje sie jak dzentelmen i ma mlodziutka skore na twarzy, to nie smrod jak lezak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętSrebrzyska 44 Napisano 9 godzin temu Huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętSrebrzyska 44 Napisano 9 godzin temu Gdzie jest cycata. Ciekawe czy debatę ogladala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętSrebrzyska 44 Napisano 9 godzin temu Mam dla niej mema Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 122 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, 𝚆𝚒𝚍𝚖𝚘 napisał: A ty nie miałaś jakiegoś serialu oglądać dla kur domowych łysa i po co się żegnasz skoro po chwili wracasz. Nie zapomnij się przelogować na Jeża dziadku z trądzikiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
efajel 47 Napisano 9 godzin temu Fajni tam goscie przychodza tam gdzie chodze fajne chlopaki :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętSrebrzyska 44 Napisano 9 godzin temu Z widma taki kulturysta jak ze mnie primabalerina z bolszoja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
efajel 47 Napisano 9 godzin temu A dzisiaj jak szedlem to szla za mna ta trenerka od cwiczen silowych, Bo jej wpadlem w oko kiedys, jakie ma tatuaze na nogach, ale zgrabna jest, w lozku na pewno zajeebista :D Niedawno ja widzialem jak sie podciaga na drazku to mnie rozjeebala kobita xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
efajel 47 Napisano 9 godzin temu Moj tata byl kulturysta bo trenowal kick boxing a wujek byl body builderem, ten to mial rzezbe xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętSrebrzyska 44 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, efajel napisał: A dzisiaj jak szedlem to szla za mna ta trenerka od cwiczen silowych, Bo jej wpadlem w oko kiedys, jakie ma tatuaze na nogach, ale zgrabna jest, w lozku na pewno zajeebista Niedawno ja widzialem jak sie podciaga na drazku to mnie rozjeebala kobita xD Można się zdziwić xD tatuaże są oblesne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętSrebrzyska 44 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, efajel napisał: Moj tata byl kulturysta bo trenowal kick boxing a wujek byl body builderem, ten to mial rzezbe xD Chyba na tobje xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak mam pieniędzy 32 Napisano 9 godzin temu 4 minuty temu, niemaszuprawnień napisał: Skąd bezrobotny ma kasę? Najpierw miałem alimenty później zmarł w nnw ojciec i była renta rodzinna na moje imię i nazwisko za naukę do 25. Oszczedzalem dekadę wykorzystując lokaty i konta oszczędności po nawet 11%. Przeszedłem też na minimalizm i dorobilem na allegro 50tysięcy. Otwierając banki dorobilem 5 co się zamienilo w 10. Miałem też trochę pomniejszych dorobień zawsze wszystko odkładałem żyjąc z 32" i stacjonarny pcet. Później mając 220tys wszedłem na giełdzie najpierw podskoczylo 50tys to wydalem 50 na rtv później spadło i dzisiaj z kosztami życie mam już tylko 27tysięcy. To jest 90% straty. Ale swoje mam i swoim obracam. W czasie tych 15lat oszczędności 18-33 gromadziłem przedmioty kolekcjonerskie gier video i nie tylko. Wartość ich to sto tysięcy złotych na oko. Gdy coś się sprzeda mogę kupić np projektor multimedialny czy 5 monitorów jak ostatnio. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝚆𝚒𝚍𝚖𝚘 154 Napisano 9 godzin temu 3 minuty temu, niemaszuprawnień napisał: Nie zapomnij się przelogować na Jeża dziadku z trądzikiem Ssij łysa salowa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
efajel 47 Napisano 9 godzin temu Nie na mnie bo medale I puchary mam ja tez mam sylwetke boksera a moj wspollokator mlody chlopak rowniez, 8 lat trenowal boxing, jak srunek skrzywdzi Klaudiusza to najeebalibysmy mu lekko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętSrebrzyska 44 Napisano 9 godzin temu No geny to już 70 procent sukcesu. Kto to jest ta klaudeliza z kafe? Kolejna uposla? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lubię banany 19 Napisano 9 godzin temu 1 godzinę temu, NyxN1ght napisał: Lol salowa nadal tutaj xD ona tak od rana xD Ciężko pracuje jak i ty xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
efajel 47 Napisano 9 godzin temu Nie wiem, nie znam randoma xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
efajel 47 Napisano 9 godzin temu Mam dlugie nogi i dlugie rece I szeroka klate Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętSrebrzyska 44 Napisano 9 godzin temu Ja jebje. Dyskusje w psychiatryku są ciekawsze niż wasze schizy xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
efajel 47 Napisano 9 godzin temu A skad wiesz, bylas? Bo ja tak, 6 tygodni xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach