Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
summer_song

Krejzi mozemy sie spotkac niedlugo

Polecane posty

peedal a jakbyscie strzala dostali w ryj ode mnie to po was, bo jestescie leszcze na hita 😄 

ale dobrze ze mnie nie ma w polsce, bo jeszcze bym przez takie odpady jak wy w wiezieniu wyladowal za morderstwo, a nie jestescie warci nawet zeby na was splunac szczekajace pieski, haha 😄

peedal a jakbyscie strzala dostali w ryj ode mnie to po was, bo jestescie leszcze na hita 😄 

z muslimami to ja kiedys blanty jaralem, a jeden wylazl akurat z pierdla bandzior w tatuazach i do mnie brother mowil, wiec skonczcie sie juz osmieszac przegrywy hahah ja prdl co za polaczki zalosne

Przed chwilą, Srefaj3l napisał:

Ty się nawet katiuszki bałeś jak do ciebie przyjechała 

z muslimami to ja kiedys blanty jaralem, a jeden wylazl akurat z pierdla bandzior w tatuazach i do mnie brother mowil, wiec skonczcie sie juz osmieszac przegrywy hahah ja prdl co za polaczki zalosne

RUUUCHAŁ CIĘ?

• Haha 1

bylo nas kilku i nikt mnie nie ruuchal

katiusizka to sie do mnie bala wpasc, a szkoda bo fajne party bylo, niezle trance z wiezy technics lecialo, miala wpasc podobno i mielismy przybalowac i pisala, ze bedzie ze mna spala u mnie w lozku, ale wymyslila bajeczki ze wyladowala w szpitalu 

12 minut temu, Srefaj3l napisał:

ja wczoraj w saunie sobie siedzialem z 4 kobietami a wy mozecie mi pozazdroscic przegrywy 😄

a na przeciwko mnie fajna blond angielska mamuska w bikini na wyciagniecie reki ja mialem, fajne miala cycki xD

Jesteś retardem. Miliony ludzi siedzą codziennie w saunach i nikt tak nie przeżywa.

1 minutę temu, Srefaj3l napisał:

nieżle jak do ciebie kryminalista srrający na europejską kulturę do tego stopnia że zamkneli go aż w pierdlu w najbardziej politycznei poprawnym kraju europy bracie mówił i sie z tego cieszysz. 

Przed chwilą, Śliwka w Polonezie napisał:

Jesteś retardem. Miliony ludzi siedzą codziennie w saunach i nikt tak nie przeżywa.

ty jestes retardem i dobrze ze ci syn zdeechl szmaato polska 

no mialem juz do czynienia z kryminalistmai muslimami i mnie zaden nie napieerdolil a w polsce tez kryminalistow poznalem duzo i zesmy dopalacze jarali przed wiezieniem i mi tez zaden nikt nie zrobil, tylko gadali ze jestem inteligentny 😄 

pacyfikacja malutkiego p0lskiego 0dbytu przez potężnego muslima. 

dobra nie chce mi sie tutaj pisac, bo zaraz znowu temat poleci, szkoda czasu

zapraszam do mnie na forum, jak chcecie ze mna popisac, papa 😄 

• Haha 1

2 minuty temu, Srefaj3l napisał:

ty jestes retardem i dobrze ze ci syn zdeechl szmaato polska 

Pewnie na lokalnych grupach już piszą że w saunie jest jakiś z wyglądu bezdomny i mu staje ma widok każdej w stroju kapielowym. Niedługo się skończy przygoda życia.

Edytowano przez Śliwka w Polonezie

jestem inteligentny

tak samo jak oni, może też uda ci się karierę w więzieniu zacząć jako cwelik, ładny chłopaczek jesteś. 

nom jeden do mnie ze jestem inteligentny w chooy, bo zyje w anglii bez pracy, wy byscie nie dali rady tu wyzyc bez pracy, nawet byscie sie z nikim nie dogadali imbecyle XDDD

jestem przystojnym mlodym chlopakiem a ta blond mamuska widocznie mnie lubila bardzo skoro tak blisko mnie siadala, a miala duzo miejsca zeby usiasc z daleka, ale co ja wam bede tlumaczyl, takim deebilom 😄 

nom jeden do mnie ze jestem inteligentny w chooy, bo zyje w anglii bez pracy, wy byscie nie dali rady tu wyzyc bez pracy, nawet byscie sie z nikim nie dogadali imbecyle XDDD

jeśli dogadaniem sie jest zrobienei laski i wypięcie kakała to rzezcywiście, musiałbym pracować. 

1 minutę temu, Srefaj3l napisał:

jestem przystojnym mlodym chlopakiem a ta blond mamuska widocznie mnie lubila bardzo skoro tak blisko mnie siadala, a miala duzo miejsca zeby usiasc z daleka, ale co ja wam bede tlumaczyl, takim deebilom 😄 

ładnym pedałekiem który jednak się szybko starzeje, przystojni są męzczyźni o wysokiej maskulinizacji

dobraq po co wy do mnie piszecie w ogole, odpieerdolcie sie odpady bo ja stad uciekam, papa 

nudzicie mnie juz zawistni ludzie, nie musze wam odpisywac w ogole, pa pa xD

8 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał:

Pewnie na lokalnych grupach już piszą że w saunie jest jakiś z wyglądu bezdomny i mu staje ma widok każdej w stroju kapielowym. Niedługo się skończy przygoda życia.

🤣🤣🤣

Edytowano przez mikke

nom jak siedze w samych obcislych majteczkach w saunie z 4 kobitkami to faktycznie widac ze bezdomny jestem, masakra ale macie urojenia, leczcie te chore lby 

7 minut temu, Srefaj3l napisał:

wiekszosci ludzi zycie na koszt innych zle dziala na psychike, to wynik ewolucji

jestescie naprawde chorzy polecam wylaczyc internet bo od tych urojen juz ladne bajeczki wymyslacie przegrywy

7 minut temu, Srefaj3l napisał:

w to akurat moge uwierzyc, sa milfy samotne co by chetnie mlodemu chlopaczkowi popuscily szpary, im mniej inteligentny sie wydaje, albo odciety od spoleczenstwa jak ty, tym lepiej dla nich bo mniej plotek bedzie

jakby zobaczyly takiego dzieciaczka jak ty summer song to by nawet nie spojrzaly na ciebie bo jestes leszczem na strzala 

1 minutę temu, summer_song napisał:

w to akurat moge uwierzyc, sa milfy samotne co by chetnie mlodemu chlopaczkowi popuscily szpary, im mniej inteligentny sie wydaje, albo odciety od spoleczenstwa jak ty, tym lepiej dla nich bo mniej plotek bedzie

Na kafe jakieś znalazłeś? XD

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się