Bodnarajca 45 Napisano 15 Kwiecień Mam biznes dla ciebie, będziesz sprzedawać wodę po kąpieli w słoikach dla simpòw Tak jak ta Belle Delphine osiągnęła szczyt popularności w 2019 roku, kiedy to zaczęła sprzedawać słoiki zawierające swoją wodę po kąpieli. Kwestię poruszali praktycznie wszyscy, lecz mało kto przyznawał się do dokonania zakupu. Teraz dowiedzieliśmy się, że kobieta mogła zarobić na akcji ponad 90 tysięcy dolarów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bodnarajca 45 Napisano 15 Kwiecień 4 minuty temu, Lubię banany napisał: To by była robota dla Dumbo, klaudiusz to na dzień dzisiejszy jakieś homo-niewiadomo co. Tak latają sprzedała słoiki kupowali jak ciepłe bułeczki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bodnarajca 45 Napisano 15 Kwiecień Przed chwilą, KochamKlaudiusz napisał: Klaudiusz to chyba wyglada jak zwyczajna karyna kolo 30 a nie szczupla hotka ;/ Kupiłbyś za 10 euro taki słoik. Klaudia wykąpie , pozniej tą j wodę w słoiku sprzedała tobie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bodnarajca 45 Napisano 15 Kwiecień 1 minutę temu, KochamKlaudiusz napisał: Moze tydzien temu tak, gdy ja jeszcze kochalem bym sie.skusil,.bo teraz juz jej nie kocham Wypił wodę po kąpieli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bodnarajca 45 Napisano 15 Kwiecień O ja, Jednak jest możliwe tak wykopu było dużo? Chce procent z tego ona jest milionerką. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 515 Napisano wczoraj o 18:26 simpy wszystko kupią, nawet wodę po kąpieli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nadija* 269 Napisano wczoraj o 19:09 Właśnie jakiś facet napisał do mnie, że ma 190 cm wzrostu i 21 cm parówę i tylko 20 sekund na odpisanie na jego ofertę co ci faceci mają w głowach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 515 Napisano wczoraj o 19:12 (edytowany) 3 minuty temu, Nadija* napisał: co ci faceci mają w głowach nie wszyscy. a to co opisałaś, to jest żałosna próba realizacji swojej strategii seksualnej - niektórzy mężczyźni właśnie tak prymitywne zagrywki stosują. Edytowano wczoraj o 19:12 przez kris888 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nadija* 269 Napisano wczoraj o 19:15 1 minutę temu, kris888 napisał: nie wszyscy. a to co opisałaś, to jest żałosna próba realizacji swojej strategii seksualnej - niektórzy mężczyźni właśnie tak prymitywne zagrywki stosują. Pewnie nie ma nic więcej do zaoferowania prócz 21 cm i pustki w głowie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srelipe 7 Napisano wczoraj o 19:58 43 minuty temu, Nadija* napisał: Pewnie nie ma nic więcej do zaoferowania prócz 21 cm i pustki w głowie. Biedna Klaudia, taka piekna i fajna dziewczyna, a kolejny wieczor sama... Ale ja tez dzisiaj samotnie spedzam wieczor, wiec nie jestes sama xD Nie gloduje, bo wlasnie ojeebalem znowu wielkiego kebaba z kurczaka z frytkami i salatka i mam 4litry wody mineralnej. Za dwa dni mi sie odnawia pakiet neta, ale dobrze mi, odkad mniej tu zagladam, wiec nie wiem czy bede korzystal xD Trzymaj sie i milego tygodnia zycze i ukochanego na sobotnia noc xD Pa xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszubska kupa 4 Napisano wczoraj o 20:47 1 godzinę temu, Nadija* napisał: Właśnie jakiś facet napisał do mnie, że ma 190 cm wzrostu i 21 cm parówę i tylko 20 sekund na odpisanie na jego ofertę co ci faceci mają w głowach To dawaj swoje foty a nie Marty i nie będzie takich wiadomości 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wielki buu 2 Napisano wczoraj o 21:02 1 godzinę temu, Nadija* napisał: Właśnie jakiś facet napisał do mnie, że ma 190 cm wzrostu i 21 cm parówę i tylko 20 sekund na odpisanie na jego ofertę co ci faceci mają w głowach To pewnie byk leżak on rośnie w tempie geometrycznym Ale ci pravik dosral xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wielki buu 2 Napisano wczoraj o 21:03 15 minut temu, Kaszubska kupa napisał: To dawaj swoje foty a nie Marty i nie będzie takich wiadomości Fakt ta jej przyszywana siostra wygląda jakby miała cennik na godziny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d48f5bb82c99 22 Napisano 18 godzin temu 9 godzin temu, Nadija* napisał: Pewnie nie ma nic więcej do zaoferowania prócz 21 cm i pustki w głowie. Wyobraź sobie, że niektórzy nawet tego nie mają chrum chrum 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach