summer_song 60 Napisano 3 godziny temu xD ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emerabe 12 Napisano 3 godziny temu Uprawia teraz ostry seeks z libedem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
summer_song 60 Napisano 3 godziny temu siedzisz tu tylko i odpowiadasz ale nic nie wnosisz xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emerabe 12 Napisano 3 godziny temu to tak jak ty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
summer_song 60 Napisano 3 godziny temu ja juz tu nie wchodze xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 72 Napisano 3 godziny temu 11 minut temu, Emerabe napisał: Uprawia teraz ostry seeks z libedem W Simsach. Dobranoc 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emerabe 12 Napisano 3 godziny temu Wlasnie widze jak nie wchodzisz Twoja Pani Gaja o tobie napomknela raz to ty juz przyleciales Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
summer_song 60 Napisano 3 godziny temu co pisala ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emerabe 12 Napisano 3 godziny temu Plakala ze eee gdzie srun zeby wypic winko z nim ee a byczy gdzie ee poznalam araba w internecie ale bez google translator z nim nie popisze eee a cyberpunk woli grac w gry ode mnie ooeeoeo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
summer_song 60 Napisano 3 godziny temu ja odchodze, niech Gaja sobie znajdzie chlopaka w realu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emerabe 12 Napisano 3 godziny temu Ja tez sobie wole znalezc dziewczyne w realu, znajde sobie fajniejsza od gaji i to w realu, bo jej inni gadaja bajeczki i klamstwa o mnie, a ona im wierzy i stoi po ich stronie, wiec niech spada na bambus Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
summer_song 60 Napisano 3 godziny temu znow zabijaja w nas mlodosc, znow zabieraja nam wolnosc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emerabe 12 Napisano 3 godziny temu Dobra wez skoncz z ta zenada i filmikami i wypad tumanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
summer_song 60 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Emerabe napisał: Dobra wez skoncz z ta zenada i filmikami i wypad tumanie ty jestes tuman xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emerabe 12 Napisano 2 godziny temu ty jestes bo wrzucasz jakies.linki do piosenek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
summer_song 60 Napisano 2 godziny temu tuman haha xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
summer_song 60 Napisano 2 godziny temu Never cared for what they say Never cared for games they play Never cared for what they do Never cared for what they know And I know, yeah, yeah Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emerabe 12 Napisano 2 godziny temu Yeah yeah kopiuj wklej bo jestem tuman i pisze sam do siebie haha mam ksywe byczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
summer_song 60 Napisano 2 godziny temu tumanie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dirty Sanchez 10 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Emerabe napisał: ty jestes bo wrzucasz jakies.linki do piosenek Lepiej wrzucać piosenki niż pasztetową, degeneracie. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emerabe 12 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Dirty Sanchez napisał: Lepiej wrzucać piosenki niż pasztetową, degeneracie. To ty wrzucasz pastetowa cpunie z wroclawia, a nie ja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dirty Sanchez 10 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Emerabe napisał: To ty wrzucasz pastetowa cpunie z wroclawia, a nie ja Odważne słowa jak na ciebie, tramadolu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emerabe 12 Napisano 2 godziny temu Tumany w temacie, ewakuacja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach