E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅа 9 Napisano 15 godzin temu (edytowany) https://imgbox.com/sE0B6fQH Miałam 20 lat Edytowano 15 godzin temu przez E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅа Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅа 9 Napisano 15 godzin temu (edytowany) A teraz mam kupe hajsu bez pracy, mieszkania tak się ustawiłam, a nawet szkoły średniej nie mam Edytowano 15 godzin temu przez E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅа Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 116 Napisano 15 godzin temu Nudzisz juz pravol, ale wiesz co? Cos mi się przypomniało, a mianowicie to że dawno już nikt nie widział twojej zaowsiczonej dupy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 116 Napisano 15 godzin temu 1 minutę temu, Torcik wjechał tak napisał: Właśnie zwalilem Najlepszego. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monikа 4 Napisano 15 godzin temu 2 minuty temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Nudzisz juz pravol, ale wiesz co? Cos mi się przypomniało, a mianowicie to że dawno już nikt nie widział twojej zaowsiczonej dupy. Elu nie wiedziałam, że aż tak pragniesz jego tyłka może się umówcie to ci pokaże, daleko do siebie nie macie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 75 Napisano 15 godzin temu Co to za festiwal podszywów dziś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 116 Napisano 15 godzin temu Przed chwilą, Żaba Monikа napisał: Elu nie wiedziałam, że aż tak pragniesz jego tyłka może się umówcie to ci pokaże, daleko do siebie nie macie Patrzę ze choroba u ciebie postępuje, chłop 34 lata a w głowie pustka, Siedzi na forum dla kobiet i podszywa sie pod wszystkich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 116 Napisano 14 godzin temu 4 minuty temu, RC + napisał: Co to za festiwal podszywów dziś? Te wszystkie to pravol, ostatnio miewa jakieś ataki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monikа 4 Napisano 14 godzin temu 4 minuty temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Patrzę ze choroba u ciebie postępuje, chłop 34 lata a w głowie pustka, Siedzi na forum dla kobiet i podszywa sie pod wszystkich Ale ty i tak byś go chciała na ojca kolejnego bombelka 800+ 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 116 Napisano 14 godzin temu 1 minutę temu, Torcik wjechał tak napisał: Ciekawe jak tą owsice wyleczyl bez lekarza Syrop w aptece bez recepty za około 12 zł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 116 Napisano 14 godzin temu 1 minutę temu, Torcik wjechał tak napisał: A kto mu kupił jak boi się wyjść z domu i skąd wziął 12zł Nie wiem, moze matka w obawie zeby jej tym nie zaraził bo można się zarazic nawet drogą kropelkową. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅа 9 Napisano 14 godzin temu 5 minut temu, Torcik wjechał tak napisał: A kto mu kupił jak boi się wyjść z domu i skąd wziął 12zł O sobie piszesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
coprobo 28 Napisano 14 godzin temu ale tyrka synabożego z rana w wykonaniu milionerów i madeg na garnku państwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZimnyDran 1 Napisano 14 godzin temu (edytowany) Elka sie przynajmniej nie starzeje w przeciwieństwie do ciebie Edytowano 14 godzin temu przez ZimnyDran Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siurentajski 294 Napisano 13 godzin temu 44 minuty temu, Torcik wjechał tak napisał: To pewnie ostry wpíerdol był i awantura o te 12zł To już zapomniałeś jak robiłeś dramę bo cię na dentystę stać nie było i z dziurami chodziłeś? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siurentajski 294 Napisano 13 godzin temu 46 minut temu, Torcik wjechał tak napisał: Nie wiem jak można zjeść kanapke mając ręce brudne gowwnem A jak można jeść jak w pomieszczeniu stoją szklanki z moczem a w kiblu gnije kupsko i smród w mieszkaniu jak w chlewni? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lubię banany 31 Napisano 12 godzin temu 2 godziny temu, Torcik wjechał tak napisał: Właśnie zwalilem Do pupy przemka? XD 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lubię banany 31 Napisano 11 godzin temu 7 minut temu, Pochwa 2021 tak napisał: Do jakieś anastazje szatynke z bbc Czyli kręcą cię BBC nie jestem zdziwiony xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daniel86 30 Napisano 4 godziny temu Ja wyglądałem tak, jak dzisiaj, tylko że 15 lat młodziej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabulaBoża 27 Napisano 4 godziny temu 9 godzin temu, Siurentajski napisał: A jak można jeść jak w pomieszczeniu stoją szklanki z moczem a w kiblu gnije kupsko i smród w mieszkaniu jak w chlewni? Ty szanuj Filipa bo on dùpe myje po kazdej defekacji. To jest piękne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach