Malowany 103 Napisano 3 godziny temu (edytowany) Edytowano 3 godziny temu przez Malowany 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 125 Napisano 3 godziny temu Utkwiła Ci wyjątkowo w głowie ta piosenka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 103 Napisano 3 godziny temu Jest piękna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 125 Napisano 2 godziny temu Tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 125 Napisano 2 godziny temu Życie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 115 Napisano 2 godziny temu ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 125 Napisano 1 godzinę temu Ja takich pięknych nie znajduję. Co innego tkwi w duszy najwidoczniej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 115 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, Mgła napisał: Ja takich pięknych nie znajduję. Co innego tkwi w duszy najwidoczniej. Nie przesadzaj Iskra, każdy znajduje swoje piękno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 125 Napisano 1 godzinę temu Pewnie, noc też ma coś z piękna, ale dniem nie jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 115 Napisano 1 godzinę temu Gdyby dzień był tak przyjemny jak noc, to co innego Iskra ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 125 Napisano 1 godzinę temu Tacy są co noc lubią, masochisci może. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 115 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Mgła napisał: Tacy są co noc lubią, masochisci może. Strasznie smutna jesteś, nie czuje mocy Iskra ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 125 Napisano 1 godzinę temu Nie da się edytować aby muze wstawic? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 115 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Mgła napisał: Nie da się edytować aby muze wstawic? Da się wszystko ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 125 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Spaghetti... napisał: Da się wszystko ... To wstaw coś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 115 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Mgła napisał: To wstaw coś. Spoko ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 125 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) Teraz ja. Nie mogę. Edytowano 1 godzinę temu przez Mgła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 115 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 4 minuty temu, Mgła napisał: Teraz ja. Nie mogę. Możesz ... Edytowano 1 godzinę temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 125 Napisano 1 godzinę temu Wrzucam byle co: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabulaBoża 27 Napisano 1 godzinę temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 125 Napisano 1 godzinę temu Dziwne. To teraz to co chciałam: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 125 Napisano 1 godzinę temu Jprle, ten link ma jakąś blokadę czy co wtf? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach