Mgła 134 Napisano czwartek o 22:51 (edytowany) ... Edytowano czwartek o 22:52 przez Mgła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TRZYNASTY 0 Napisano czwartek o 23:03 10 minut temu, Mgła napisał: ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 134 Napisano czwartek o 23:13 Czas zaciska się do punktu przejścia, tak jak zapada się materia do punktu nad-absorbcji. Nie da się więcej, punkt krytyczny tuż obok. Masz rację, nie ma sensu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dumb 39 Napisano piątek o 12:44 O co tu chodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dumb 39 Napisano piątek o 12:47 Iskra czemu menelom piszesz uczuciowo jak to zwierzęta hodowlane ogarnij się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 134 Napisano piątek o 18:54 6 godzin temu, Dumb napisał: Iskra czemu menelom piszesz uczuciowo jak to zwierzęta hodowlane ogarnij się Na takie miejsce jedna ogarnięta dla kontrastu zdecydowanie wystarczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 134 Napisano wczoraj o 21:21 ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 134 Napisano wczoraj o 21:36 ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 134 Napisano wczoraj o 21:46 ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 134 Napisano wczoraj o 21:50 Zawsze zyebię w końcu? Nie nadaję się? Mówisz? Myślę, że masz rację. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 134 Napisano 23 godziny temu Kiedy to było? Jak krew, jest i się nie usunie, nie do reszty. Najbardziej znane, najbardziej zgrane, najbardziej wzywające. I najbardziej niechciane. Pewnie będzie jak mówisz, w takiej czy innej rzeczywistości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TRZYNASTY 0 Napisano 23 godziny temu 29 minut temu, Mgła napisał: Zawsze zyebię w końcu? Nie nadaję się? Mówisz? Myślę, że masz rację. Okurde co brałaś? Dej kreskę A w pite było? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TRZYNASTY 0 Napisano 23 godziny temu 9 minut temu, Mgła napisał: Kiedy to było? Nie pij tyle Skarbie bo się przekręcisz i misiek będzie płakać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 134 Napisano 23 godziny temu 4 minuty temu, TRZYNASTY napisał: Nie pij tyle Skarbie bo się przekręcisz i misiek będzie płakać Wiesz gdzie masz iść. Nie mam cierpliwości do ludzi, a wy na mnie sił więc się przyssaj do tamtego cycka, mówię bo Ci wyjdzie na dobre. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TRZYNASTY 0 Napisano 22 godziny temu 53 minuty temu, Mgła napisał: Wiesz gdzie masz iść. Nie mam cierpliwości do ludzi, a wy na mnie sił więc się przyssaj do tamtego cycka, mówię bo Ci wyjdzie na dobre. Tak wiem Po alko dla cb Wiem że to wstyd jak stoisz w kolejce z butlami a sąsiady się paczą i potem obgadujo A jak ksiądz wyczuje i co mu wtedy powiesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 134 Napisano 10 minut temu Masz rację, można żyć poza czasem, nawet cofnąć się w czasie, tylko to by dużo kosztowało i może nawet miało swoją cenę jedną wielką, kto wie.. Jeszcze nad tym dobrze nie myślałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach