E.. 33 Napisano 11 godzin temu Żegnaj patologio! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 131 Napisano 10 godzin temu Chyba ten a nie ta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabulaBoża 28 Napisano 10 godzin temu Ciekawe kto odświeżył swojego starego trola. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E.. 33 Napisano 9 godzin temu (edytowany) 40 minut temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Chyba ten a nie ta. Wstrętna babo, dałaś mu serduszko! Czyli przybiłaś pione🥱 Edytowano 9 godzin temu przez E.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 131 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, E.. napisał: Wstrętna babo, dałaś mu serduszko! Czy przybiłaś pione🥱 O zaczęło się wyzywanie, bój się boga grzesznico. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E.. 33 Napisano 8 godzin temu 33 minuty temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: O zaczęło się wyzywanie, bój się boga grzesznico. A czy ty kiedykolwiek uznałaś swoje winy starsza pani? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 131 Napisano 8 godzin temu 27 minut temu, E.. napisał: A czy ty kiedykolwiek uznałaś swoje winy starsza pani? Hę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 118 Napisano 8 godzin temu Zaszło małe nieporozumienie. Pewnie nie uwierzycie, ale ktos mi się na konto włamał wczoraj. Ja bym tak nigdy nie napisał! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 118 Napisano 8 godzin temu 1 godzinę temu, E.. napisał: Wstrętna babo, dałaś mu serduszko! Czyli przybiłaś pione🥱 Tak. Skradlem jej serce. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 118 Napisano 8 godzin temu (edytowany) 3 godziny temu, E.. napisał: Żegnaj patologio! Tak się składa, że z patologią nie mam nic wspólnego. Idę spać Edytowano 8 godzin temu przez Malowany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 174 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, Malowany napisał: Tak się składa, że z patologią nie mam nic wspólnego. Idę spać Jesteś Leżak? Bo Leżak chodzi na popołudniowe drzemki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 174 Napisano 8 godzin temu 43 minuty temu, E.. napisał: A czy ty kiedykolwiek uznałaś swoje winy starsza pani? Mylisz osoby. Zażyj proszki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stypiara i sernik tak 7 Napisano 8 godzin temu 6 minut temu, Malowany napisał: Zaszło małe nieporozumienie. Pewnie nie uwierzycie, ale ktos mi się na konto włamał wczoraj. Ja bym tak nigdy nie napisał! Jak bankowe to żadna strata było pewne pusto i jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 131 Napisano 8 godzin temu 8 minut temu, Malowany napisał: Zaszło małe nieporozumienie. Pewnie nie uwierzycie, ale ktos mi się na konto włamał wczoraj. Ja bym tak nigdy nie napisał! Jakbyś to nie był ty to raczej byś nie wiedział co to za nick ta E.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 174 Napisano 8 godzin temu 4 minuty temu, Stypiara i sernik tak napisał: Jak bankowe to żadna strata było pewne pusto i jest U ciebie na pewno... Ale niedługo Mops przeleje ci zapomogę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stypiara i sernik tak 7 Napisano 7 godzin temu 6 minut temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Jakbyś to nie był ty to raczej byś nie wiedział co to za nick ta E.. Jaka zadowolona chyba gwałty były na maolat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 118 Napisano 7 godzin temu 10 minut temu, niemaszuprawnień napisał: Jesteś Leżak? Bo Leżak chodzi na popołudniowe drzemki Nie, ale wstawanie w środku nocy jest męczące. 6 minut temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Jakbyś to nie był ty to raczej byś nie wiedział co to za nick ta E.. Bo nie wiem! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 118 Napisano 7 godzin temu 12 minut temu, Stypiara i sernik tak napisał: Jak bankowe to żadna strata było pewne pusto i jest Cyberek mieliśmy huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stypiara i sernik tak 7 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Malowany napisał: Cyberek mieliśmy huh Po co jak ona za darmo foty daje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stypiara i sernik tak 7 Napisano 7 godzin temu Munek też miał z dumbo a mi dała tak se pochwy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 131 Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, Stypiara i sernik tak napisał: Jaka zadowolona chyba gwałty były na maolat Po czym stwierdziles ze zadowolona? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 118 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Stypiara i sernik tak napisał: Po co jak ona za darmo foty daje Nie daje, ale ja daje. Jestem łatwy miękiszon Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stypiara i sernik tak 7 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Po czym stwierdziles ze zadowolona? Po emotce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 118 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Stypiara i sernik tak napisał: Munek też miał z dumbo a mi dała tak se pochwy Mi nie dała. 1:0 dla Ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stypiara i sernik tak 7 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Malowany napisał: Nie daje, ale ja daje. Jestem łatwy miękiszon To nie było pytanie tylko stwierdzenie faktu z autopsji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 131 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Stypiara i sernik tak napisał: Po co jak ona za darmo foty daje Idąc twoim takiem rozumowania wychodzi na to ze cyberki są odplatne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stypiara i sernik tak 7 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Malowany napisał: Mi nie dała. 1:0 dla Ciebie Pewnie żałuje do dziś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 174 Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, Malowany napisał: Cyberek mieliśmy huh Doszedłeś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stypiara i sernik tak 7 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Idąc twoim takiem rozumowania wychodzi na to ze cyberki są odplatne. Mój tok myślenia po co podejmować wysiłek skoro bez wysiłku jest to samo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 118 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, niemaszuprawnień napisał: Doszedłeś? Na sucho. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach