Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Stypiara i sernik tak

Mam ostatnio ochotę na iskre jak jom czytam

Polecane posty

Będzie ten co z dbałości o mnie ręce sobie pokaleczy w dzisiejszej mojej robocie, zamiast mnie. Ale to wątpliwe aby było wykonalne dla kogutów z chowu klatkowego, bez znaczenia czy ten uznany przez ludzi za przegrywa, czy inny za wygrywa.

Przed chwilą, Emerabe napisał:

blokujcie albo zglaszajcie tego paarszywego lezaka mitomana i peedofila jeebanego niech pisze sam do siebie albo spieerdala, a nie z tym zwierzeciem i odpadem piszecie, jkestescie jacys popieerdoleni 

Już go nie kochasz 

7 minut temu, Emerabe napisał:

nie, bo widze jak mnie obgaduje i wymysla, ze daje doopy za karnet do spa, tak samo jak wymysla ze elcia mu nudesy wysylala, frajer powinni lezaka w kaftan i w psychiatryku w pasy, haha ale by sie rzucal jakby go chcieli tam przypiac i mu puusie odebrac hahah to bylby widok jak lezaka biora i go w pasy hahah

No, wczoraj ci trochę pocisnął.

7 minut temu, Emerabe napisał:

nie, bo widze jak mnie obgaduje i wymysla, ze daje doopy za karnet do spa, tak samo jak wymysla ze elcia mu nudesy wysylala, frajer powinni lezaka w kaftan i w psychiatryku w pasy, haha ale by sie rzucal jakby go chcieli tam przypiac i mu puusie odebrac hahah to bylby widok jak lezaka biora i go w pasy hahah

Wg mnie to podszyw. Tak jak Przema ciągle udają.

Nie widziałam akcji ale nie sądzę by Leżak tak pisał bo lubi Fila.🤔

13 minut temu, Emerabe napisał:

nie, bo widze jak mnie obgaduje i wymysla, ze daje doopy za karnet do spa, tak samo jak wymysla ze elcia mu nudesy wysylala, 

Przecież to akurat prawda xD

Edytowano przez mikke

3 minuty temu, Emerabe napisał:

srun to tez frajer bo klamie koorwa z wroclawia i wymysla bajeczki o pasztetowej szmaata

Każdy twoją pasztetową widział 

37 minut temu, Mgła napisał:

Będzie ten co z dbałości o mnie ręce sobie pokaleczy w dzisiejszej mojej robocie, zamiast mnie. Ale to wątpliwe aby było wykonalne dla kogutów z chowu klatkowego, bez znaczenia czy ten uznany przez ludzi za przegrywa, czy inny za wygrywa.

to po chój mieć taką robotę

25 minut temu, Emerabe napisał:

jeebal pies lezaka juz mnie kilka razy obgadywal gdy mnie nie ma tak samo libed ty jeebany belkot i siurek i chooy wie kto jeszcze, ja wszystko widze co piszecie frajerzy, nawet gdy mnie tu nie ma, to dobrze widze wszystko mendy zaasrane i kto mnie hejtuje a kto nie B) 

Ja na twój temat nic nie pisałam.

ja nie pisze o Tobie, ze cos pisalas, tylko ze lezak cham i prostak wymysla, ze wysylasz mu nudesy czy wysylalas frajer, tak jak pravik klamie o mnie, ze daje doopy za karnet do spa, ja wszystko widze, wkoorwia mnie cos takiego, a ci co z nim pisza, to tez jacys pojeebani sa masakra, tutaj same tumany prawie xD

a ty o mnie wymyślałeś niestworzone historie i co ? 

1 minutę temu, Emerabe napisał:

ja nie pisze o Tobie, ze cos pisalas, tylko ze lezak cham i prostak wymysla, ze wysylasz mu nudesy czy wysylalas frajer, tak jak pravik klamie o mnie, ze daje doopy za karnet do spa, ja wszystko widze, wkoorwia mnie cos takiego, a ci co z nim pisza, to tez jacys pojeebani sa masakra, tutaj same tumany prawie xD

No dajesz za spa i za mieszkanie każdy na tym forum to wie od dawna

kazdy na tym forum to koorwa i frajer jak ty w takim razie ty frajerze klamco i hejterze z lyszkowitz

7 minut temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał:

Ja na twój temat nic nie pisałam.

a nudesy wysyłałaś ?

Elcia pisala, ze foto cyckow w staniku srunowi tylko wyslala podobno, ale lezak to bajkopisarz, ja to wiem teraz juz na 100% 

Elcia pisala, ze foto cyckow w staniku srunowi tylko wyslala podobno, ale lezak to bajkopisarz, ja to wiem teraz juz na 100% 

Fote cycków to każdy widział jak dała fote z jeziora 

1 minutę temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał:

Nie.

a możesz wysłać ? XD

• Haha 1

ja nie widzialem foty elci z jeziora, ale widzialem fote HIM z jeziora xD

ale sobie slucham zajeebistej skladanki elektro by dj kevin energy na mojej wiezy technics i 6 glosnikow o ja pieerdole ale rozpieerdol w chooy 

ja nie widzialem foty elci z jeziora, ale widzialem fote HIM z jeziora xD

Ja HIM widziałem całą gołą. Fajnie owłosioną ciipke miała 

mi sie podobaly uda i nogi him jak byla mloda, fajne zgrabne, szkoda ze taki tatuaz miala, ale jej facet co jej zrobil goowniaka pierwszego tez szczesciarz, kto by tak nie chcial

posuuwac sobie mloda doopeczke i jeszcze jej pierwszy facet jestem... niestety ja przegralem pod tym wzgledem, teraz same uzywane mi zostaly, zeby po kims poprawic jedynie, niestety

1 minutę temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał:

Komu? 😂

najbardziej poszkodowanemu czyli mnie

mi sie podobaly uda i nogi him jak byla mloda, fajne zgrabne, szkoda ze taki tatuaz miala, ale jej facet co jej zrobil goowniaka pierwszego tez szczesciarz, kto by tak nie chcial

posuuwac sobie mloda doopeczke i jeszcze jej pierwszy facet jestem... niestety ja przegralem pod tym wzgledem, teraz same uzywane mi zostaly, zeby po kims poprawic jedynie, niestety

bosz xD

1 minutę temu, Agent Benek napisał:

najbardziej poszkodowanemu czyli mnie

Po co przecież ty jesteś gejem 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się