E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 136 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Umywalka umyta tak napisał: Czemu się tak denerwujesz? Bo kùrwa ledwo co poszłam a ty znowu kłamiesz na mój temat, Albo ze kupuje śmiecie albo zalegam w długach, tragedia z tobą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Umywalka umyta tak 10 Napisano 2 godziny temu Obecnie iPhone 16 pro max = ipad pro 2021 m1 w mocy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Umywalka umyta tak 10 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Bo kùrwa ledwo co poszłam a ty znowu kłamiesz na mój temat, Albo ze kupuje śmiecie albo zalegam w długach, tragedia z tobą. Mi piszom że sony apple to smiecie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Umywalka umyta tak 10 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Bo kùrwa ledwo co poszłam a ty znowu kłamiesz na mój temat, Albo ze kupuje śmiecie albo zalegam w długach, tragedia z tobą. Czemu byś nie kupiła telefonu za 6k jak korzystasz cały czas wszędzie z telefonem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 136 Napisano 2 godziny temu Dobra wiesz co? Dla mnie to sobie myśl i gadaj na około że przymieram glodem, Taka bida, wyjêbane mam w to tak samo jak w rozmawianie w kółko o kasie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Umywalka umyta tak 10 Napisano 2 godziny temu Skoro som dochody pieniądze som żeby wydawać Ja bym kupił jakbym zarobil latwo np z trejda Nie kupił jakby dwa miesiące pracy Chyba że bylby mi potrzebny jak tobie albo lepiej tesz giełdzie np i zdjęcia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 136 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Umywalka umyta tak napisał: Czemu byś nie kupiła telefonu za 6k jak korzystasz cały czas wszędzie z telefonem Wlasnie dlatego, bo lat z nim po dworzu dużo i takiego bym sie bała nie rozwalic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Umywalka umyta tak 10 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Dobra wiesz co? Dla mnie to sobie myśl i gadaj na około że przymieram glodem, Taka bida, wyjêbane mam w to tak samo jak w rozmawianie w kółko o kasie. Nie wiem ja bym ciebie lubil tak samo lubisz grac milionerke jak ja xd? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Umywalka umyta tak 10 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Wlasnie dlatego, bo lat z nim po dworzu dużo i takiego bym sie bała nie rozwalic Kejsa można ubezpieczenie mi jeszcze nie upadl ipad pro ani telefon sony za to tablety sony nie raz ale to wynika że nie szanuje bo mam kilka xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 136 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Umywalka umyta tak napisał: Nie wiem ja bym ciebie lubil tak samo lubisz grac milionerke jak ja xd? Nie, Nie jestem i nie będę, nie lubie gadać o kasie czy kupionych rzeczach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Umywalka umyta tak 10 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Nie, Nie jestem i nie będę, nie lubie gadać o kasie czy kupionych rzeczach. Mnie kasa nie interesuje elka mogę iść z dopom na obiad za 25 z sis byłem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Umywalka umyta tak 10 Napisano 1 godzinę temu Szczerze mówiąc mając własne mieszkanie to można iść do taniej cukierni kupić dwa z kremem za 8 i w domu kawe zrobić z lachonem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Umywalka umyta tak 10 Napisano 1 godzinę temu Nie trzeba za 50 w kawiarni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Umywalka umyta tak 10 Napisano 1 godzinę temu 11 minut temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Dobra wiesz co? Dla mnie to sobie myśl i gadaj na około że przymieram glodem, Taka bida, wyjêbane mam w to tak samo jak w rozmawianie w kółko o kasie. Nie ma to dla mnie znaczenia nawet jeśli twój były nie płaci alimentów i jest ci ciężko mi to nie przeszkadza w znajomości z tobom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Umywalka umyta tak 10 Napisano 1 godzinę temu Ja nie wiem np dlaczego ty nie chciałaś już pisać czasem mam wrażenie że zdjęcie pokoju do remontu odrzuciło Wam to nic nie można pokazać musi być na gotowe glamur insragrama z filtrami albo wcale Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Umywalka umyta tak 10 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 48 minut temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Jesteś zjébany Possij mi jajka kotek i spać 44 minuty temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: golodupcu Do mnie to nie pasuje mam więcej niż potrzebuje Tylko lachona ciągle mało ja nawet nie mam kiedy korzystać ze wszystkich rzeczy i m2 Edytowano 1 godzinę temu przez Umywalka umyta tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Umywalka umyta tak 10 Napisano 1 godzinę temu A ziemi nawet nie widziałem jeszcze o i tak to wygląda golodupcu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Umywalka umyta tak 10 Napisano 1 godzinę temu No nie wiem może zapatrzona jesteś w byłego ale źle się zachowal jak skompy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Umywalka umyta tak 10 Napisano 1 godzinę temu Dla mnie golodupca to był kuzynki mąż jak jego cały majątek to było 20k za co kupił samochód później Ja tam się nie czuje golodupca ba podejrzewam że mógłbym wykupić ci tego ostatniego pro ps4 w lombardzie i nie potrzebuje do tego emigracji w Danii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Umywalka umyta tak 10 Napisano 1 godzinę temu 34 minuty temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Nie, Nie jestem i nie będę, nie lubie gadać o kasie czy kupionych rzeczach. Wiesz że twój syn może się połączyć zdalnie z mojom ps5 i sobie pograć na ps4 pro w moje gry? Xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Umywalka umyta tak 10 Napisano 1 godzinę temu Ja tak robię z ps4 slim odpalam na projektor multimedialny i mam ps4 slim lub ps5 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Umywalka umyta tak 10 Napisano 1 godzinę temu A najbardziej się bałem że anastazje też mitoman i mewa tak twierdzil to niepotrzebnie robi od roku ale sama zrezygnowała Każdy zbiera owice swoich matrymonialne decyzji a tutaj akurat nikt nie decyduje za nas żadne rodzina i otoczenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Umywalka umyta tak 10 Napisano 55 minut temu Tu jest jakaś patologia ja mówię że konsole mam kolekcjonerskie a libedowsky że mikser po matce wyceniam na 10k To co mam wyjete dla siebie a to co mam na sprzedaż to są dwie różne rzeczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach