Sev 19 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: W sensie na rower i przy okazji do rowerowego. Jesteś w zrozumieniu szybsza, twój radar zmysłu jest jak nietoperz. ;] Zgubił mi się klucz od łańcucha, więc piechotą nie pójdę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 260 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Sev napisał: Wieczorem jak najbardziej, przed zachodem. Kanałem jest super, bo i woda, i drzewa. Tak fajnie jeździ się nad wodą i w lesie jeszcze lubię po tych drogach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bodnarajca 16 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Straszne jest co ty piszesz, ja bym miała doła że nie ma lodów w pobliżu. Codziennie ciepłe lody. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sev 19 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Bodnarajca napisał: Jakim kanałem? Rzeka inaczej. Niekończąca się ścieżka wzdłóż rzeczki nazywana kanałem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bodnarajca 16 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Sev napisał: Rzeka inaczej. Niekończąca się ścieżka wzdłóż rzeczki nazywana kanałem. Zastanawiam czy znam? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 260 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Bodnarajca napisał: Codziennie ciepłe lody. No tylko ciepłe zostają ale lepsze ciepłe jak żadne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sev 19 Napisano 9 godzin temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Straszne jest co ty piszesz, ja bym miała doła że nie ma lodów w pobliżu. Jedynie z lodówek, w sklepach. Lodziarni nie ma blisko. Czasem jeździ busik lodowy i sprzdają lody włoskie. To pewnie w sezonie lipiec/sierpień. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bodnarajca 16 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: No tylko ciepłe zostają ale lepsze ciepłe jak żadne Jedna gałka wystarczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sev 19 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Bodnarajca napisał: Zastanawiam czy znam? Pokażę ci jak to wygląda moimi oczami, tylko później bo mam w komputerze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sev 19 Napisano 9 godzin temu 3 minuty temu, Bodnarajca napisał: Codziennie ciepłe lody. Środa wczoraj była. Cosik się kopsnęło? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 260 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Sev napisał: Jedynie z lodówek, w sklepach. Lodziarni nie ma blisko. Czasem jeździ busik lodowy i sprzdają lody włoskie. To pewnie w sezonie lipiec/sierpień. Włoskie też lubię tylko że one tak szybko się topią. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 260 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Bodnarajca napisał: Jedna gałka wystarczy Lód jeden gałki dwie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sev 19 Napisano 9 godzin temu 8 minut temu, Bodnarajca napisał: Dzis nie. Uważam z tyłu jest wygodniejszy. Chcesz torebkę wozić na przòd starczy. Przedni koszyk kupujesz masz wszystko w komplecie . Zależy od modelu. Tym, którym planuję jest z koszykiem z przodu. Z koszykiem, którego nie ma. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bodnarajca 16 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Sev napisał: Środa wczoraj była. Cosik się kopsnęło? Nie należę tych szczesliwcôw znał cały tydzień. Napisać odwrótnie ale pisze inaczej było choć nie wierzę w to. Za darmo ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sev 19 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Włoskie też lubię tylko że one tak szybko się topią. Kiedyś jadłam włoskie. Bardzo dobre, gęste. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sev 19 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Bodnarajca napisał: Nie należę tych szczesliwcôw znał cały tydzień. Napisać odwrótnie ale pisze inaczej było choć nie wierzę w to. Za darmo ? Narzekasz na swój los? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 260 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, Bodnarajca napisał: Nie należę tych szczesliwcôw znał cały tydzień. Napisać odwrótnie ale pisze inaczej było choć nie wierzę w to. Za darmo ? Za darmo nie dostałeś loda? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bodnarajca 16 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Sev napisał: Narzekasz na swój los? Zawsze może być lepiej nawet jak się ma dobrze, niemasz tak? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 260 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, Sev napisał: Narzekasz na swój los? Czasem się narzeka, zazwyczaj jak się za dużo myśli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bodnarajca 16 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Za darmo nie dostałeś loda? Nie dostałem z takim entuzjazmem jak piszesz to nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 260 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Bodnarajca napisał: Nie dostałem z takim entuzjazmem jak piszesz to nie Jeszcze nie raz dostaniesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bodnarajca 16 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Jeszcze nie raz dostaniesz. Wszytko do czasu na początku smakuje a potem nie smakuje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 260 Napisano 8 godzin temu 4 minuty temu, Bodnarajca napisał: Zawsze może być lepiej nawet jak się ma dobrze, niemasz tak? Długo dziś będziesz jeździł? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sev 19 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, Bodnarajca napisał: Zawsze może być lepiej nawet jak się ma dobrze, niemasz tak? Zawsze może być gorzej. Nie, nie mam. Jest cuownie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bodnarajca 16 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Sev napisał: Zawsze może być gorzej. Nie, nie mam. Jest cuownie. Tego trzeba trzymać inni mają jeszcze bardziej źle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 260 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Bodnarajca napisał: Wszytko do czasu na początku smakuje a potem nie smakuje? Zawsze smakuje a najbardziej po kłótni na pogodzenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 260 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Sev napisał: Zawsze może być gorzej. Nie, nie mam. Jest cuownie. Bo ty jesteś wyjątkowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sev 19 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Bodnarajca napisał: Tego trzeba trzymać inni mają jeszcze bardziej źle Powód do narzekania zawsze się znajdzie. Nie wiesz? Ludzie nie potrafią cieszyć się z tego co mają bo już się na zapas zastanawiają, a może by tak... I tak w kółko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sev 19 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Bo ty jesteś wyjątkowa Egzotyczna bym powiedziała. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bodnarajca 16 Napisano 8 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Zawsze smakuje a najbardziej po kłótni na pogodzenie Ja się nie kłòce może nie jestem idealny nawet mam wady takie wady byś nie wiem co zrobiła najgorszych sytuacjach trzeba po słowach dać calusa i sama wiesz . Edytowano 8 godzin temu przez Bodnarajca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach