Sev 19 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Ja nigdy nie byłam na koniu. Powiadają, że w życiu dobrze jest spróbować wszystkiego i zakochać się w tym lub nie. Ty wybierasz, więc wybieraj dobrze. ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bodnarajca 16 Napisano 8 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, Sev napisał: Prawda. Czas mni ponagla. Nie jeździłaś 2 godzinki była na klaczy przez 3 dni doopa bolała. Chyba umiesz podnosić tyłek wtedy jest inna sprawa. Większość klap klap tyłkiem to trzeba umieć amorytyzacja. Nie każda umie Edytowano 8 godzin temu przez Bodnarajca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sev 19 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, Bodnarajca napisał: Spokojna klacz jakąś starszą by cię posadziło i jakoś szło. Byś musiała dobrze zadzierać nogę aby wsiąść, trzeba jakoś tam wlożyć. Wolę wskoczyć na byka i go ujarzmić, Piotrek. Ale to pewnie nie będzie mi dziś dane. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sev 19 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Bodnarajca napisał: Nie jeździłaś 2 godzinki była na klaczy przez 3 dni doopa bolała. Rower robi podobnie. Wszystko boli, łącznie z łonem. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 260 Napisano 8 godzin temu (edytowany) 5 minut temu, Bodnarajca napisał: Spokojna klacz jakąś starszą by cię posadziło i jakoś szło. Byś musiała dobrze zadzierać nogę aby wsiąść, trzeba jakoś tam wlożyć. Ale co Seven ma włożyć i gdzie? Edytowano 8 godzin temu przez Onaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sev 19 Napisano 8 godzin temu Idę. Całuję i do rychłego widzenia, śliczności. ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 260 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Sev napisał: Rower robi podobnie. Wszystko boli, łącznie z łonem. Mnie nic po rowerze nie boli. Jak ty jeździsz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sev 19 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Ale co Seven ma włożyć i gdzie? Oj tam. Koncentruj się na tym, że muszę zadrzeć nogę ooo taak wysooko! Do nieba! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sev 19 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Mnie nic po rowerze nie boli. Jak ty jeździsz? Hehe, lepiej nie powiem. Bo zszargam sobie opinię całkowicie. ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bodnarajca 16 Napisano 8 godzin temu (edytowany) 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Ale co Seven ma włożyć i gdzie? Trzemiono jest na wysokości wysokie, stajesz frontalnie do zadu konia wkładasz nogę w strzemiono i robisz pòlobrut podnosząc się na jednej nodze , druga nogę zadrzeć na grzbiet konia. Jak ma nogi coś nie teges ,nie uda. Zgrabna i figlarna dobrze zadzierać nogi. Na początek malą drabinę. Edytowano 8 godzin temu przez Bodnarajca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 260 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, Sev napisał: Hehe, lepiej nie powiem. Bo zszargam sobie opinię całkowicie. ;] Dobra już nie wnikam dalej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 260 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Bodnarajca napisał: Trzemiono jest na wysokości wysokie, stajesz frontalnie do zadu konia wkładasz nogę w strzemiono i robisz pòlobrut podnosząc się na jednej nodze , druga nogę zadrzeć na grzbiet konia. Jak ma nogi coś nie teges ,nie uda. Zgrabna i figlarna dobrze zadzierać nogi. Dać radę to dam tylko potem jak już będę na tym koniu to mogę dostać zawału jak on ruszy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bodnarajca 16 Napisano 8 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Dać radę to dam tylko potem jak już będę na tym koniu to mogę dostać zawału jak on ruszy Spokojnie będzie szedł jak szybciej koń podrzuca i byś była jak worek kartofli Jeszcze trzeba sylwetkę trzymać wyprostowaną jak ma tendencję ją przechyla garbi bęc na ziemię. Niby konie ale wymogi co do sylwetki ruszania się i sprawności są duże. Edytowano 8 godzin temu przez Bodnarajca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabulaBoża 32 Napisano 8 godzin temu Pjoter jeździec xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 260 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, Bodnarajca napisał: Spokojnie będzie szedł jak szybciej koń podrzuca i byś była jak worek kartofli Jeszcze trzeba sylwetkę trzymać wyprostowaną jak ma tendencję ja przechyla garbi bęc na ziemię. Niby konie ale wymogi co do sylwetki ruszania się i sprawności są duże. Nie wygląda to na łatwe ale wszystko idzie się nauczyć jak się chce. Ja uciekam. Miłego dnia Piotrek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dumb 53 Napisano 8 godzin temu Od pe dalowania na rowerze są problemy z erekcja, lepiej nie przesadzać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bodnarajca 16 Napisano 8 godzin temu Miłego dnie nigdy nie wybiorę dzień mija. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bodnarajca 16 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Nie wygląda to na łatwe ale wszystko idzie się nauczyć jak się chce. Ja uciekam. Miłego dnia Piotrek Niektòre mają talent naturalny. Nie bum bum tylko amortyzacje już umieją. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 401 Napisano 1 godzinę temu 8 godzin temu, mideri napisał: ? a po zadawać pytania ludziom skoro mamy dostęp do neta i sztucznej inteligencji. męcz sztuczną inteligencję swoimi pytaniami. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie otwieraj oczu 28 Napisano 1 godzinę temu Zapytać możesz tylko problem w tym , że ty ciągle pytasz o tą samą drogę, a to już jest obrazą dla intelektu . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 401 Napisano 1 godzinę temu @mideri i jeszcze zadając pytania jedziesz skrajnościami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 601 Napisano 1 godzinę temu 7 godzin temu, Sev napisał: Rower robi podobnie. Wszystko boli, łącznie z łonem. tanio: wymień siodełko drożej: wymień hardtaila na fulla Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 601 Napisano 1 godzinę temu 32 minuty temu, kris888 napisał: a po zadawać pytania ludziom skoro mamy dostęp do neta i sztucznej inteligencji. męcz sztuczną inteligencję swoimi pytaniami. jakby się dało to dałbym Ci 100 plusów za ten komentarz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie otwieraj oczu 28 Napisano 43 minuty temu 1 godzinę temu, kris888 napisał: a po zadawać pytania ludziom skoro mamy dostęp do neta i sztucznej inteligencji. męcz sztuczną inteligencję swoimi pytaniami. Będzie dalej problem, bo nie wpadnie na aż tak szatański pomysł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 299 Napisano 24 minuty temu 56 minut temu, WychodzeNaChwile napisał: jakby się dało to dałbym Ci 100 plusów za ten komentarz To w sumie ciekawe czy sztuczna inteligencja zassałaby nasze reakcje na trolla Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach