Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Libed

Campi Flegrei wubuchnie w tym roku wspomnicie

Polecane posty

1 minutę temu, Żaba Monìka napisał:

To zależy, niektóre szybko się ładują.

ale nikt w domu nie ma takiej ladowarki ktora szybko laduje i te szybkie to i tak jest godzina w 3 letnim samochodzie 

produkcja i utylizacja tego akumulatora bardziej nizszy srodowisko niz ten spalinowy wiec akurat z ekologicznego punktu widzenia to elektryki nie sa ekologoczne bardziej te na wodor czy gaz cng

4 minuty temu, Żaba Monìka napisał:

Mój dyrektor miał Teslę, ale sprzedał gdy Musk został doradcą Trumpa.

A widziałaś te naklejkę? Bo serio takie są 😃 na tesli 😀 kupiłem zanim elon zwariował 😃

Edytowano przez przelot

7 minut temu, Libed napisał:

za duzo kofeiny poza tym to jestem zdrowy i ruszam sie tyle co w sumie 5 statystycznych osob z kafeterii 

w marcu srednio dziennie biegalem z 4km bo nie w kazdy dzien

Jeszcze wczoraj plakałeś, że masz rwa kulszowa, to jak ty chcesz biegać. 😁

1 minutę temu, przelot napisał:

Wiele osób tak korzysta z samochodu Ogolnie czyli glownie po mieście. Jak jezdzilam samochodem to glownie po mieście w dalsze trasy wolałam pociąg / samolot

no to niech sobie rower kupi ekologiczniej i nie trzeba ladowac

to jesty takie wlasnie gadnaie ludzi ktorzy jezdza 20km dziennie tyle to na nogach mozna przejsc  wiec niech se w tylek wsadzi ten samochod elektryczny przy takim zalozeniu

ja np. w piatek przejechaem 380km ile bym musial ladowac ten samochod ?

1 minutę temu, Nie otwieraj oczu napisał:

Jeszcze wczoraj plakałeś, że masz rwa kulszowa, to jak ty chcesz biegać. 😁

no i co w zwiazku z tym jedno drugiem,u nie zaprzecza pisalem ze w marcu biegalem a wczoraj ze od prawie miesiaca mnie boli kregoslup bo przeciazylem. teraz wez liczydlo i licz do czasy az wydedukujesz jak to mozliwe

Łibedz ja jestem zelektryzowany  na oczy samochodu elektrycznego jeszcze nie widzialeś . Dopiero wchodzilo.

7 minut temu, Libed napisał:

a czyli ty mowisz o doladowaniu 😄 ja mowie o ladowaniu do pelna zajmuje p[ewnie z 1,5h a taka ladowarka w domu to z 5h

No mowie przyjeżdża d pracy na parking ładuje za free 😀 a w domu ma te cała fotowoltaika. Jemu sie bardzo opłaca 

swoja droga dobrze miec swojego kronikarza zapisuj bo mnie sie nidy nie chce pisac a moze sie przydadza twoje notatki keidys 😄

od jutra ci bede jeszcze pisal jakie mam cisnienie i czy stolec byl a ty mi an koneic miesiaca przeslij w excelu

• Haha 2

Przed chwilą, przelot napisał:

No mowie przyjeżdża d pracy na parking ładuje za free 😀 a w domu ma te cała fotowoltaika. Jemu sie bardzo opłaca 

no wlasnie w pracy laduje 8h i w domu tez 😄 a do rpacy pewnie ma max 50km 

wiekszosc ludzi potrzebuje samochod do czegos innego niz jazda tam i z powrotem od ladowarki do ladowarki 

2 minuty temu, Libed napisał:

no to niech sobie rower kupi ekologiczniej i nie trzeba ladowac

to jesty takie wlasnie gadnaie ludzi ktorzy jezdza 20km dziennie tyle to na nogach mozna przejsc  wiec niech se w tylek wsadzi ten samochod elektryczny przy takim zalozeniu

ja np. w piatek przejechaem 380km ile bym musial ladowac ten samochod ?

No rowerem dzieci do szkoły nie zawieziesz mieszka pod miastem korzysta normalnie tak jak by z nieelektrycznego korzystał. W trasy tez jeździ nie to ze nie w ogóle. Tylko ze jest logistyka 

Przed chwilą, Libed napisał:

no wlasnie w pracy laduje 8h i w domu tez 😄 a do rpacy pewnie ma max 50km 

wiekszosc ludzi potrzebuje samochod do czegos innego niz jazda tam i z powrotem od ladowarki do ladowarki 

Większość ludzi właśnie do tego pottzebuje dojechać do roboty odwieźć dzieci itd jakies ...y na mieście. Podroz masz kilka razy w roku 

Tylko ze jest logistyka 

no wlasnie elektrycnzy to fajny samochod pod warunkeim ze masz drugi spalinowy 😄

Większość ludzi właśnie do tego pottzebuje dojechać do roboty odwieźć dzieci itd jakies ...y na mieście. Podroz masz kilka razy w roku 

ja codziennie jak pracuje to jezdze w rozne miejsca i nie mam ochoty szukac ladowarek 😄 i stac w kolejkach 😄 ty piszesz o ludziach ktorym samochod nie jest potrzebny tzn. nie bylby jakby w miescie mieszkali a nie na wy.izdowie. 

4 minuty temu, Libed napisał:

no i co w zwiazku z tym jedno drugiem,u nie zaprzecza pisalem ze w marcu biegalem a wczoraj ze od prawie miesiaca mnie boli kregoslup bo przeciazylem. teraz wez liczydlo i licz do czasy az wydedukujesz jak to mozliwe

Ano to że każdego rozliczasz z chorób, a wychodzi na to ,  że sam masz poważne problemy i słusznie . 😁

8 minut temu, Bodnarajca napisał:

Planeta płonie będziecie przed miastem parkować dalej na pieszo, innych miastach też. Jestem zelektryzowany po całości  to od dawna.dawna.

Miejsca nie ma parkingowego,  więc że wsi na.poeszo do miasta.

Istnieje jeszcze komunikacja miejska, do centrum dużych miast i tak nikt się nie pcha samochodem, bo to strata czasu i nie ma gdzie zaparkować. 

Przed chwilą, Libed napisał:

ja codziennie jak pracuje to jezdze w rozne miejsca i nie mam ochoty szukac ladowarek 😄 i stac w kolejkach 😄 ty piszesz o ludziach ktorym samochod nie jest potrzebny tzn. nie bylby jakby w miescie mieszkali a nie na wy.izdowie. 

No w pewnym sensie tak ale jednak dużo ludzi mieszka w warunkach ze im wlasciwie samochod niepotrzebny ale wola. Moja kolezanka sie szczyci ze ma do pracy 30 sekund samochodem i i tak woli samochod 😃

13 minut temu, Żaba Monìka napisał:

To zależy, niektóre szybko się ładują.

Jak dla mnie  szybko to 5, max 10 minut. Czyli kaput dla elektryka 

9 minut temu, przelot napisał:

A widziałaś te naklejkę? Bo serio takie są 😃 na tesli 😀 kupiłem zanim elon zwariował 😃

Widziałam tylko w internecie, na żywo nie, choć widuję Tesle na ulicach.

1 minutę temu, Libed napisał:

Kiedy i jak ty jeździsz skoro od rana do wieczora potrafisz się kłócić na forum. Znowu zmyślasz bezrobolu. 😁

Czy wam się podoba czy nie Trzaskowski zrobi to pierwszy jesteśmy najbogatszym krajem, dla podlizania  się Niemcom i Francuzom.

Unia Europejska planuje zupełne odejście od produkcji nowych samochodów spalinowych już od 2035 r. Wszystkie wyprodukowane od tej pory auta nie będą mogły emitować dwutlenku węgla. Za 10 lat nie będzie zatem można produkować aut z silnikiem spalinowym – chyba, że będą one wykorzystywać zeoemisyjne paliwa syntetyczne

Wasze spalinòwki będa zezłomowane. Przeciętny samochòd Polaka jest od Niemca używany 

Elektrykami tak nie będzie baterie są do odzysku. Polak kupi bez baterii i jak Flinstonowie będziecie jeździć.

Przed chwilą, Żaba Monìka napisał:

Widziałam tylko w internecie, na żywo nie, choć widuję Tesle na ulicach.

Ja chyba tez tylko na memie😀

1 minutę temu, Bodnarajca napisał:

Czy wam się podoba czy nie Trzaskowski zrobi to pierwszy jesteśmy najbogatszym krajem, dla podlizania  się Niemcom i Francuzom.

Unia Europejska planuje zupełne odejście od produkcji nowych samochodów spalinowych już od 2035 r. Wszystkie wyprodukowane od tej pory auta nie będą mogły emitować dwutlenku węgla. Za 10 lat nie będzie zatem można produkować aut z silnikiem spalinowym – chyba, że będą one wykorzystywać zeoemisyjne paliwa syntetyczne

Wasze spalinòwki będa zezłomowane. Przeciętny samochòd Polaka jest od Niemca używany 

Elektrykami tak nie będzie baterie są do odzysku. Polak kupi bez baterii i jak Flinstonowie będziecie jeździć.

A czemu zezłomowane, to, że będą produkować elektryczne nie oznacza, że innymi nie będzie można jeździć jak już ktoś ma.

Od Niemców to chyba kiedyś się kupowało, teraz nie znam już nikogo, kto jeździ złomem z Niemiec, choć może niektórzy nadal tak robią, głowy nie dam.

4 minuty temu, Nie otwieraj oczu napisał:

Ano to że każdego rozliczasz z chorób, a wychodzi na to ,  że sam masz poważne problemy i słusznie . 😁

ciesze sie ze cie to cieszy 

cisnienie 142/97

stolca nie bylo dzisiaj

zanotuj mozesz dodac ze wypilem dzisiaj 3,5l pepsi max 

Przed chwilą, Żaba Monìka napisał:

A czemu zezłomowane, to, że będą produkować elektryczne nie oznacza, że innymi nie będzie można jeździć jak już ktoś ma.

Od Niemców to chyba kiedyś się kupowało, teraz nie znam już nikogo, kto jeździ złomem z Niemiec, choć może niektórzy nadal tak robią, głowy nie dam.

Używane części, ktòry producent produkuje nowe części do starych samochodòw.

Masz kupić nowy.

Polsce podawali statystycznie auta mają dużo lat.

1 minutę temu, Bodnarajca napisał:

Używane części, ktòry producent produkuje nowe części do starych samochodòw.

Masz kupić nowy.

Polsce podawali statystycznie auta mają dużo lat.

Ja tam nie będę tęsknić za trującymi smierdziuchami więc mnie nie musisz straszyć.

Baterie z samochodòw z Niemiec nie tak łatwo oni baterię jak zużyte oddają mają kasę. Jest popyt na fotolwalke i też przeważnie nowe kupuje. Moze stanieje.ostatni rok ceny poszły ostro w dòł.

Edytowano przez Bodnarajca

8 minut temu, Nie otwieraj oczu napisał:

Kiedy i jak ty jeździsz skoro od rana do wieczora potrafisz się kłócić na forum. Znowu zmyślasz bezrobolu. 😁

no to pokaz mi te tematy z piatku jak sie klocilem z ludzmi rzekomo 😄

7 minut temu, Nie otwieraj oczu napisał:

Ten znowu wątpi. Masz pracę- niemozliwe. Mieszkasz w stolicy- niemożliwe. Byłeś w Egipcie- niemożliwe. Tyle się w życiu nazmyślał, że już mu się wssystko w głowie pomieszało.

8 minut temu, Bodnarajca napisał:

wklej to na swojego fejsa moze kogos zainteresuje. po tych wlasnie tekstach wiadomo bylo ktory to ty 😄 identyczne rzeczy tam wklejasz z propaganda dla ubogich umyslowo

1 minutę temu, Libed napisał:

wklej to na swojego fejsa moze kogos zainteresuje. po tych wlasnie tekstach wiadomo bylo ktory to ty 😄 identyczne rzeczy tam wklejasz z propaganda dla ubogich umyslowo

Po co jak ja jestem w temacie..pisze ja od dawna dwana jestem zelektryzowany.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się