BabulaBoża 45 Napisano 3 godziny temu W sanatorium. Jednak wiek tu nie gra roli xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szczęść Boże 5 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, BabulaBoża napisał: W sanatorium. Jednak wiek tu nie gra roli xD Piszesz o sobie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabulaBoża 45 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, szczęść Boże napisał: Piszesz o sobie? Zeby umyłeś? A nie sorry xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papamobil 666 40 Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, BabulaBoża napisał: W sanatorium. Jednak wiek tu nie gra roli xD i co w końcu tworki odwiedzasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabulaBoża 45 Napisano 3 godziny temu Ale wy jesteście smutni. I nudni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przelot 211 Napisano 3 godziny temu 9 minut temu, BabulaBoża napisał: W sanatorium. Jednak wiek tu nie gra roli xD Mowisz o kafeterii? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papamobil 666 40 Napisano 3 godziny temu fajne, od teraz będę zamaist idź do psychiatryka pisał idź do sanatorium, muszę tylko zapamiętać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabulaBoża 45 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, przelot napisał: Mowisz o kafeterii? Nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed w pochwie 3 Napisano 3 godziny temu może pod wpływem świeżego powietrza, ćwiczeń i braku śmieciowego żarcia wywietrzeje ci z łba ta śmieszna wiara we wszelkie spiski, przeznaczenie, energie i inne durnoty 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gretta _ 47 Napisano 3 godziny temu 16 minut temu, BabulaBoża napisał: W sanatorium. Jednak wiek tu nie gra roli xD Sanatorium miłości? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabulaBoża 45 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, libed w pochwie napisał: może pod wpływem świeżego powietrza, ćwiczeń i braku śmieciowego żarcia wywietrzeje ci z łba ta śmieszna wiara we wszelkie spiski, przeznaczenie, energie i inne durnoty A choi cię obchodzi moja wiara? Powtarzasz się nie wiem po co. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przelot 211 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, BabulaBoża napisał: A choi cię obchodzi moja wiara? Powtarzasz się nie wiem po co. To podszyw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabulaBoża 45 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, przelot napisał: To podszyw Chore są te podszywy. Ludzie stad naprawdę są chorzy na łeb. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szczęść Boże 5 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, BabulaBoża napisał: Ludzie stad naprawdę są chorzy na łeb. I kto to pisze xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 308 Napisano 2 godziny temu Oł kom tunajt, oł kom tunajt łir densin in szeeeedołs Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bodnarajca 18 Napisano 2 godziny temu Bardzo boję się meneli i ogòlnie całego incelstwa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1687 Napisano 2 godziny temu 53 minuty temu, BabulaBoża napisał: W sanatorium. Jednak wiek tu nie gra roli xD A o co są zawistne? O dziadków czy o emerytury? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabulaBoża 45 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Żaba Monìka napisał: A o co są zawistne? O dziadków czy o emerytury? O królowo balu 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przelot 211 Napisano 2 godziny temu 31 minut temu, Caryca łabędzica napisał: Oł kom tunajt, oł kom tunajt łir densin in szeeeedołs Kam ma lejdi kam kam ma lejdi ju ma baterflaj szuga bejbi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1687 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, BabulaBoża napisał: O królowo balu No to się nie dziwię, też bym była zazdrosna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przelot 211 Napisano 2 godziny temu Kurczę joka umarł a ostatnio myslalam, czemu ja nie byłam na koncercie jak był w wawie : ( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papamobil 666 40 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Bodnarajca napisał: Bardzo boję się meneli i ogòlnie całego incelstwa. pewnie sam jesteś incelem na wyparciu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bodnarajca 18 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, papamobil 666 napisał: pewnie sam jesteś incelem na wyparciu Jeszcze nie miałem wyparcia ale nie długo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 308 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, przelot napisał: Kurczę joka umarł a ostatnio myslalam, czemu ja nie byłam na koncercie jak był w wawie : ( Cały dzień wszędzie o tym trąbią a ja pierwszy raz typa na oczy widzę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 308 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, przelot napisał: Kam ma lejdi kam kam ma lejdi ju ma baterflaj szuga bejbi Jor a kriczer of de najt. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przelot 211 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Caryca łabędzica napisał: Cały dzień wszędzie o tym trąbią a ja pierwszy raz typa na oczy widzę. Ooo. To nie to mój zespół dzieciństwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przelot 211 Napisano 2 godziny temu Jak byłam w wieku ze ich słuchałam to nie było mowy ze pojadę na jakis koncert a teraz to nie wiedziałam ze nawet jakies grają i jak zwykle dowiedziałam sie za pozno. Czyli z kalibra z 3 osób zostala tylko 1 : ( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przelot 211 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Caryca łabędzica napisał: Jor a kriczer of de najt. Dysys e rydym of de najt de najt o je de rydym of de najt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 308 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, przelot napisał: Dysys e rydym of de najt de najt o je de rydym of de najt Lubje to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 308 Napisano 2 godziny temu Tera lend of konfjużyn. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach