Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Polecane posty

Przed chwilą, Libed napisał:

prosty dlugi nie wiem jaki ma nowy papież 

To wygladasz jak goj. Papiez ma zydowski

Przed chwilą, Libed napisał:

prosty dlugi nie wiem jaki ma nowy papież 

Wybrali tak jak typowałem. Zastanawiałem się jeszcze nad Filipińczykiem, ale tam wprawdzie wiara żarliwsza ale piniądz mniejszy :classic_biggrin:

A wybrali raczej chyba takiego misjonarza z Peru, bo on trochę odklejony, nie słyszał pewnie o watykańskich homoorgiach z koką w windach. Pewnie jakby zobaczył jak jeden kardynał nadziewa drugiego to by sobie wytłumaczył, że to była pierwsza pomoc w ostrym przypadku zatkanej okrężnicy :classic_biggrin:

A co tam ogórek wypisywał o wyborze papieża? Wisi jeszcze gdzieś tamten temat? Bo dopiero wszedłem :classic_cool:

3 minuty temu, Nemesio Cervantes napisał:

po co komu papież?

żeby tyrał jehovych od heretyków i wyznawców diabła na przykład potrzebny jest

Przed chwilą, papamobil 666 napisał:

żeby tyrał jehovych od heretyków i wyznawców diabła na przykład potrzebny jest

niech ich tyra do dna, nowoczesny nadczlowiek nie traci czasu na zabobony. jestem ponad

4 minuty temu, Siurentajski napisał:

Wybrali tak jak typowałem. Zastanawiałem się jeszcze nad Filipińczykiem, ale tam wprawdzie wiara żarliwsza ale piniądz mniejszy :classic_biggrin:

A wybrali raczej chyba takiego misjonarza z Peru, bo on trochę odklejony, nie słyszał pewnie o watykańskich homoorgiach z koką w windach. Pewnie jakby zobaczył jak jeden kardynał nadziewa drugiego to by sobie wytłumaczył, że to była pierwsza pomoc w ostrym przypadku zatkanej okrężnicy :classic_biggrin:

A co tam ogórek wypisywał o wyborze papieża? Wisi jeszcze gdzieś tamten temat? Bo dopiero wszedłem :classic_cool:

no tez chcialem filipinczyka a najbardziej czarnego ale czarnego stwierdzilem ze nie wybiora i bedzie z filipin albo amerykanski bo kasa sie musi zgadzac. filipinczyk by dal za to naplyw ludzi ktorzy sie mnoza jak kroliki

ogor pisal ze czarny papiez oznacza koniec swiata i podal przypisy do kilu wiedzm, ktore ten koneic swiata przepowiedzialy 😄

Edytowano przez Libed
  • Haha 1

52 minuty temu, Libed napisał:

czy on ci nie wyglada na geja ? 

Ty mi chłopcze wyglądasz na geja 😆

3 minuty temu, Libed napisał:

no tez chcialem filipinczyka a najbardziej czarnego ale czarnego stwierdzilem ze nie wybiora i bedzie z filipin albo amerykanski bo kasa sie musi zgadzac. filipinczyk by dal za to naplyw ludzi ktorzy sie mnoza jak kroliki

ogor pisal ze czarny papiez oznacza koniec swiata i podal przypisy do kilu wiedzm, ktore ten koneic swiata przepowiedzialy 😄

ja prdu 2ch baranow z kafe wybiera papieża jak ulęgałki z babcinego koszyka..

9 minut temu, Siurentajski napisał:

Wybrali tak jak typowałem. Zastanawiałem się jeszcze nad Filipińczykiem, ale tam wprawdzie wiara żarliwsza ale piniądz mniejszy

A w Afryce jeszcze  mniejszy chociaż wiernych dużo...szkoda

1 minutę temu, Nemesio Cervantes napisał:

No przecież sam wyżej pisałeś że jesteś nadczłowiekiem którego to nie obchodzi…

No ale ludzie na utrzymaniu żon pewnie mają dużo czasu na filozoficzne przemyślenia :classic_cool:

1 minutę temu, Nemesio Cervantes napisał:

ps. watykan się czai na wprowadzenie globalnej demokracji dla katolików z aktem chrztu w kosciele katolickim i tym sposobem stworzenie nowego modelu państwa globalnego które zastąpi onz

3 minuty temu, papamobil 666 napisał:

ps. watykan się czai na wprowadzenie globalnej demokracji dla katolików z aktem chrztu w kosciele katolickim i tym sposobem stworzenie nowego modelu państwa globalnego które zastąpi onz

że co przepraszam? ... juz teraz ci bardziej ogarnięci olewaja ten śmieszny koscioł. moze chca sobie ulepic czlowieka katolika, bezmyslnego robota co łyka wszystko co mu wcisno

6 minut temu, Siurentajski napisał:

No przecież sam wyżej pisałeś że jesteś nadczłowiekiem którego to nie obchodzi…

No ale ludzie na utrzymaniu żon pewnie mają dużo czasu na filozoficzne przemyślenia :classic_cool:

śmieszne  z was przekupy, co myslą ze wiedzą jak dziala swiat i kto kogo wybierze... po 1sze watykanczycy nie wybiorą zbyt inteligentnego indywidualisty, bo potem bedą musieli go ubić  jak sie rozkreci ze zmianami... to zbyt trudne tematy, wiem ze juz straciles wonteck

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się