Szukam samiczki tak 5 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Mgła napisał: Ja zwyczajnie mam silny charakter, a Ty nie dajesz mi rady i prawdzie co w oczy kole Ciągle próbować się wybielic musi być męczące. Tyle kłamstwa wymyślić i się nie pogubic. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 152 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: No w sumie jak mam być szczera to, chúj cię to obchodzi, jakim prawem chcesz mnie rozliczac z mojego życia? Nara bo się powtarzasz 10 × to samo w kółko. A srrakim prawem, dokładnie takim samym jakim mnie tutaj rozliczają i nigdy nie widziałaś z tego powodu problemu. Co to ma być? Podwójne standardy? Jedną się rozlicza za 1 błąd sprzed czterech lat, a drugiej nie wolno bo jesteś jakaś królowa nietykalna i nie wolno Cię rozliczać za błąd aktualny i powtarzany najprawdopodobniej kilkakrotnie i którego nawet nie żałujesz?! A jesteś zajęta i dzieciata podczas gdy ja byłam wolna gdy ten błąd popełniłam! Jesteś śmieszna i żałosna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 240 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Mgła napisał: Myślisz że ktoś jest naiwny i myśli że wysłałaś tylko Malowanemu? A jemu wysłałaś kiedy jesteś zajęta, a kiedy byłaś wolna to może nie wysyłałaś tylko tak sobie było 5 lat kontaktu z leżakiem i jeszcze wcześniej z Moonem swiątobliwe privy? Ha ha! Sorry ale ja nie jestem naiwna, pokazałaś jaką masz moralność w tej chwili będąc matką i kobietą zajętą, na co Cię stać, to jasne że to nie był pierwszy nudel, a byly inne przed Maolatem. Byl pierwszy jaki zrobiłam w swoim zyciu. No ale wiadomo ze iskra wie lepiej ode mnie to, tak sobie połaczyla kropki. Nie mam siły do ciebie demonie. Trzeba iść spać. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szukam samiczki tak 5 Napisano 4 godziny temu ELKA SORECYZUJMY WIĘC Przedwczoraj masz postanowienie z nikim już priv bo nie chce priv kiedykolwiek. Nie chodzi o mnie. Wczoraj dodajesz malowany. Dzisiaj już píerdzicie nawet się nie kryjac, a wręcz chwaląc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 240 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Mgła napisał: A srrakim prawem, dokładnie takim samym jakim mnie tutaj rozliczają i nigdy nie widziałaś z tego powodu problemu. Co to ma być? Podwójne standardy? Jedną się rozlicza za 1 błąd sprzed czterech lat, a drugiej nie wolno bo jesteś jakaś królowa nietykalna i nie wolno Cię rozliczać za błąd aktualny i powtarzany najprawdopodobniej kilkakrotnie i którego nawet nie żałujesz?! A jesteś zajęta i dzieciata podczas gdy ja byłam wolna gdy ten błąd popełniłam! Jesteś śmieszna i żałosna. Ja cie z niczego nigdy nie rozliczalam tylko ty mnie próbujesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 152 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Byl pierwszy jaki zrobiłam w swoim zyciu. No ale wiadomo ze iskra wie lepiej ode mnie to, tak sobie połaczyla kropki. Nie mam siły do ciebie demonie. Trzeba iść spać. Sorry ale nikt nie jest taki naiwny jak Ty żeby wierzyć w Twoją świętobliwość przed nudlem dla Malowany pokazałaś na co cię stać w obecnej sytuacji, to i stać było Cię gdy byłaś wolna- proste jak konstrukcja cepa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Libed 73 Napisano 4 godziny temu 18 minut temu, Caryca łabędzica napisał: Bożena, wy mnie traktujecie jak dziecko z buszu pisząc jakieś oczywistości. Oczywiście, że można zapobiegać, ponieważ żurawina sprawia, że bakterie nie mogą się przylepić do ściany pęcherza. zrob zesz ty jak czlowiek posiew i niech ci antybiotyk dobiora a nie leczysz sie jak w 17 wieku brakuej jeszze czarow i nasiadowki z kefiru tylko roznosisz te bakterie i namnazasz zamiast wyleczyc i chlop tez niech bierze antybiotyk bo inaczej to nie ma sensu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 152 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Ja cie z niczego nigdy nie rozliczalam tylko ty mnie próbujesz I co z tego że Ty nie? Dwie trzecie kafeterii mogło mnke rozliczać to ja mogę Ciebie. Proste. Nie stosuję żadnej zasady jakiejś solidarności jajnikowej. Prawda jest dla mnie najważniejsza. Jesteś matką i partnerką nudesiarą, atencjuszkom zakompleksioną której nie wystarcza nawet facet młody i maszynka. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TREVVO 31 Napisano 4 godziny temu WCZORAJ TEŻ TU BYLY GŁOSY, ŻE SZYNSZYLA Z MAKARONEM KRĘCIŁA NA PRIV NA POWAŻNIE I MIELI SIĘ SPOTKAĆ KU... TO JEDNAK NA SERIO? KOLEJNA ZDESPEROWANA? AHAHAHA A JEDNAK TO NIE MIT Z TĄ "ŚCIANĄ" U SAMOTNYCH I BEZDZIETNYCH 30 I 40 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szukam samiczki tak 5 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Byl pierwszy jaki zrobiłam w swoim zyciu. No ale wiadomo ze iskra wie lepiej ode mnie to, tak sobie połaczyla kropki. Nie mam siły do ciebie demonie. Trzeba iść spać. Według mnie najpierw wysłałaś mi. Odzew był pozytywny więc pewnie kopie dostał malowany. Zawsze można porównać nazwy plików. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 240 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Mgła napisał: Sorry ale nikt nie jest taki naiwny jak Ty żeby wierzyć w Twoją świętobliwość przed nudlem dla Malowany pokazałaś na co cię stać w obecnej sytuacji, to i stać było Cię gdy byłaś wolna- proste jak konstrukcja cepa. Tak tak. Świętojebliwa to ty a nie ja. Myśl sobie co chcesz, dynda mi to obojętna marchewką. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1695 Napisano 4 godziny temu 18 minut temu, Caryca łabędzica napisał: Bożena, wy mnie traktujecie jak dziecko z buszu pisząc jakieś oczywistości. Oczywiście, że można zapobiegać, ponieważ żurawina sprawia, że bakterie nie mogą się przylepić do ściany pęcherza. To sorry, ja tam nie wiem co Ty wiesz ja nic o tym nie wiedziałam i dopiero lekarz mnie uświadomił. A koleżanka mi powiedziała, żebym sikała po każdym seksie i to rzeczywiście chyba pomaga, albo to zbieg okoliczności, nie wiem. Tak to jest gdy nie ma edukacji seksualnej w szkole Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 152 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Tak tak. Świętojebliwa to ty a nie ja. Myśl sobie co chcesz, dynda mi to obojętna marchewką. Tobie może dyndać co ja myślę, ale nie powinno co pomyśli Twój dorastający syn bo ryzyko jest że to kiedyś wypłynie. Bądź wreszcie matką odpowiedzialną, a nie myśl tylko o swojej doopie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 240 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Szukam samiczki tak napisał: Według mnie najpierw wysłałaś mi. Odzew był pozytywny więc pewnie kopie dostał malowany. Zawsze można porównać nazwy plików. No i co w związku z tym? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1695 Napisano 4 godziny temu 11 minut temu, Mgła napisał: Myślisz że ktoś jest naiwny i myśli że wysłałaś tylko Malowanemu? A jemu wysłałaś kiedy jesteś zajęta, a kiedy byłaś wolna to może nie wysyłałaś tylko tak sobie było 5 lat kontaktu z leżakiem i jeszcze wcześniej z Moonem swiątobliwe privy? Ha ha! Sorry ale ja nie jestem naiwna, pokazałaś jaką masz moralność w tej chwili będąc matką i kobietą zajętą, na co Cię stać, to jasne że to nie był pierwszy nudel, a byly inne przed Maolatem. U niektórych powódź, a u innych susza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dark Prince 23 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, TREVVO napisał: WCZORAJ TEŻ TU BYLY GŁOSY, ŻE SZYNSZYLA Z MAKARONEM KRĘCIŁA NA PRIV NA POWAŻNIE I MIELI SIĘ SPOTKAĆ KU... TO JEDNAK NA SERIO? KOLEJNA ZDESPEROWANA? AHAHAHA A JEDNAK TO NIE MIT Z TĄ "ŚCIANĄ" U SAMOTNYCH I BEZDZIETNYCH 30 I 40 Poł-filipinki tu dawno nie ma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szukam samiczki tak 5 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, Mgła napisał: A srrakim prawem, dokładnie takim samym jakim mnie tutaj rozliczają i nigdy nie widziałaś z tego powodu problemu. Co to ma być? Podwójne standardy? Jedną się rozlicza za 1 błąd sprzed czterech lat, a drugiej nie wolno bo jesteś jakaś królowa nietykalna i nie wolno Cię rozliczać za błąd aktualny i powtarzany najprawdopodobniej kilkakrotnie i którego nawet nie żałujesz?! A jesteś zajęta i dzieciata podczas gdy ja byłam wolna gdy ten błąd popełniłam! Jesteś śmieszna i żałosna. Dlaczego błąd? Jesteś wolna matrymonialne możesz punie pokazać 10 i jeden zareaguje fajnie to mu się oddac. Nic komu do tego czym się kierujesz będąc WOLNĄ. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 152 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Żaba Monìka napisał: U niektórych powódź, a u innych susza Jednych zawsze będzie doopa swędzieć nawet jak będą miały byczka dużo młodszego, taki to mental ostro zakompleksiony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 240 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Mgła napisał: Tobie może dyndać co ja myślę, ale nie powinno co pomyśli Twój dorastający syn bo ryzyko jest że to kiedyś wypłynie. Bądź wreszcie matką odpowiedzialną, a nie myśl tylko o swojej doopie. Zrób sobie własne dzieci i je sobie wychowuj, a ode mnie się odpiėrdol Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szukam samiczki tak 5 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: No i co w związku z tym? Nic to miłe że byłem pierwszy. Huh. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TREVVO 31 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Dark Prince napisał: Poł-filipinki tu dawno nie ma PRZECIEŻ WIEM, ALE PYTAM CZY TO PRAWDA, ŻE NA SERIO PRIVOVALI Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 152 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Zrób sobie własne dzieci i je sobie wychowuj, a ode mnie się odpiėrdol Widzę po reakcji, że trafiło. Teraz bądź jeszcze konsekwentna przemyśl to i nigdy więcej nie rób takich głupot, tak jak ja sobie postanowiłam i się tego trzymam, bo w necie nigdy nic nie ginie. A Ty nawet nie jesteś tu anonimowa. Edytowano 4 godziny temu przez Mgła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 240 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Szukam samiczki tak napisał: Nic to miłe że byłem pierwszy. Huh. Nie byłeś, malolat był pierwszy. Ide spać bo nie chce mi się dałej produkować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 152 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Nie byłeś, malolat był pierwszy. Ide spać bo nie chce mi się dałej produkować ❤ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1695 Napisano 4 godziny temu 8 minut temu, Mgła napisał: A srrakim prawem, dokładnie takim samym jakim mnie tutaj rozliczają i nigdy nie widziałaś z tego powodu problemu. Co to ma być? Podwójne standardy? Jedną się rozlicza za 1 błąd sprzed czterech lat, a drugiej nie wolno bo jesteś jakaś królowa nietykalna i nie wolno Cię rozliczać za błąd aktualny i powtarzany najprawdopodobniej kilkakrotnie i którego nawet nie żałujesz?! A jesteś zajęta i dzieciata podczas gdy ja byłam wolna gdy ten błąd popełniłam! Jesteś śmieszna i żałosna. Ciebie rozliczają z hipokryzji, bo pouczasz innych, a sama robisz to samo albo i gorsze rzeczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szukam samiczki tak 5 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Tak tak. Świętojebliwa to ty a nie ja. Myśl sobie co chcesz, dynda mi to obojętna marchewką. Wiedz tylko kota że nikt by nie wiedział wszystko zawdzięczamy malowany. A i on ciebie wręcz wysmiewal że się nie prosil o nie i kim ty jesteś. Z takim typem właśnie píedzisz słodko na telegramie. Będzie ciekawie jak kiedyś je wywali pijany. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szukam samiczki tak 5 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Nie byłeś, malolat był pierwszy. Ide spać bo nie chce mi się dałej produkować Oj nie był, to na dobry sen było świeże kotek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 152 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Żaba Monìka napisał: Ciebie rozliczają z hipokryzji, bo pouczasz innych, a sama robisz to samo albo i gorsze rzeczy Oj kochana Żabciu Żabciu. Ja nie robię to samo, bo ja to przestałam robić cztery latka temu. No ale Ty będziesz doope lizać temu kto Ci pasuje, bo masz słabą osobowość pasywna agresywną Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 152 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Szukam samiczki tak napisał: Wiedz tylko kota że nikt by nie wiedział wszystko zawdzięczamy malowany. A i on ciebie wręcz wysmiewal że się nie prosil o nie i kim ty jesteś. Z takim typem właśnie píedzisz słodko na telegramie. Będzie ciekawie jak kiedyś je wywali pijany. 100% racji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1695 Napisano 4 godziny temu 6 minut temu, Mgła napisał: Jednych zawsze będzie doopa swędzieć nawet jak będą miały byczka dużo młodszego, taki to mental ostro zakompleksiony A co ma swędzenie doopy do kompleksów? Ty całe życie święta i tylko jesteś coraz bardziej sfrustrowana od tego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach