Libed 74 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, Dark Prince napisał: Ja nie byłem w szpitalu id urodzenia to skąd nam wiedzieć co to jakis cewnik podobno kazdy wie poza mna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 322 Napisano 9 godzin temu 6 minut temu, BeatyfikowanaBabkaBoża napisał: Szkoda że zamiast jej klaskac rękoma klaszczą jej jajami po czole w ramach wdzięczności. Dodałam cię do złotych myśli z kafeterii xD 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 153 Napisano 9 godzin temu 3 minuty temu, Szukam samiczki tak napisał: Może mu nie siedzisz z twarzy. Tutaj każdy pustak ceramiczny więc nawet nie ma o co się obrazac Wiem że nie siedzę ale po co mam siedzieć koledze z neta? Z kim innym piszę i nigdy mnie nie zobaczył i nie widzi potrzeby aby zobaczyć, i lubi ze mną pisać, nie zamienia mnie na monotematyczną laskę bo dała nudle, choć nudle dostał od kogoś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 322 Napisano 9 godzin temu 6 minut temu, przelot napisał: A to nie było jakies wielkie psiapsiolkowanie trio wraz z bennym? Tak to wyglądało z początku, ale potem dawało się wyczytać niesmak między wierszami Agenta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BeatyfikowanaBabkaBoża 10 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, Mgła napisał: Ty piszesz o przyjaciołach, ja o kolegach. Coś dociera? I nie pisz tych bzdur o braku oczekiwań. Chciałabyś aby tak był świat urządziony bo widocznie nisko siebie cenisz i uważasz że niczyich nie spełnisz, albo nikt Twoich nie spelnia i uciekają od Ciebie, stąd ta zgryzota. Prawda jest taka że to mamy w genach jako gatunek stadny, że oczekiwania mamy wobec każdego. I nie drąż dalej tego tematu bo to śmieszne że chcesz aby białe było czarne. Nie tłumacz powielania nikomu niepotrzebnych matriksowych schematów genami. Mało wiesz o świecie i mechanizmach które rządzą ludźmi. Patrzysz jedynie przez swój desperacki pryzmat. Tworzysz oczekiwania aż walą po kablach netu i dlatego nawet owsik wywala odbyt na Twoje wdzięki. Mi jest ciebie zal jako kobiety tak naprawdę. Nie mam powodu żeby kłamać w necie gdzie i tak mnie nikt nie zna i ma wywalone jaja na mojo osobo. Nie mam oczekiwań wobec nikogo i niczego i nie muszę Ci tego udowadniać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przelot 222 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Caryca łabędzica napisał: Tak to wyglądało z początku, ale potem dawało się wyczytać niesmak między wierszami Agenta. To ja sadzilam ze to wielka przyjaźń znają sie na żywo. Nie moje czasy nie mój cyrk nie moje małpy prócz beniego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 49 Napisano 9 godzin temu A ja wiem co to cewnik i ATP więc jestem cool a wszyscy to niedouczone chûje i ameby klekaj i ssij 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 181 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, Szukam samiczki tak napisał: Po czym te wnioski? Po twoim żałosnym skamleniu do każdej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BeatyfikowanaBabkaBoża 10 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Caryca łabędzica napisał: Tak to wyglądało z początku, ale potem dawało się wyczytać niesmak między wierszami Agenta. Agent nigdy by nie napisał jej co myśli. Naiwni jesteście czy co. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szukam samiczki tak 5 Napisano 9 godzin temu 4 minuty temu, Libed napisał: no nie w psychiatryku jego wersja ze w karetce i szpitalu bo rzekomo pobil ratownika ale o pasach i cewniku pisal moim zdaniem oczywistym jest ze to byl psychiatryk No to jesteś mocno głupi. Nawet mojom mame gdy zawineli i była na obserwacji to najpierw jest się w szpitalu na badaniach jak ci odwala to ordynator mi powiedział że jom zabieram o 1 w nocy ewentualnie możemy poczekać na 6 rano przyjedzie jom zbadać psychiatra i zdecyduje. Nie wywozi się do psychiatryka tak se od razu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 181 Napisano 9 godzin temu Iskrze, jest tak ciebie żal, że prosi elcie, żeby pisała z tobą. Mówi ci to coś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papamobil 666 64 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, BeatyfikowanaBabkaBoża napisał: Nie tłumacz powielania nikomu niepotrzebnych matriksowych schematów genami. ty to chyba na kółka różańcowe chodzisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dark Prince 23 Napisano 9 godzin temu 3 minuty temu, Libed napisał: podobno kazdy wie poza mna No też nie wiem i chooj mnie to obcho Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BeatyfikowanaBabkaBoża 10 Napisano 9 godzin temu Iskra ujawnia prawdziwa twarz lezaka. To w rzeczywistości wspaniały mężczyzna. Nie wiecie? 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 322 Napisano 9 godzin temu 4 minuty temu, przelot napisał: Tez nie widze. A grzyba w ogóle można zobaczyc tak o na zdj? Raczej watpie Zależy jakiego. Ja kiedyś miałam czerwone place (i strupy) od cielęcia złapane. Można się zadrapać do krwi na śmierć. Inne grzyby to pewnie też jakieś zaczerwienienia albo pęknięcia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BeatyfikowanaBabkaBoża 10 Napisano 9 godzin temu Kulturalny denczelment Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 153 Napisano 9 godzin temu 4 minuty temu, BeatyfikowanaBabkaBoża napisał: Nie od dziś wiadomo ze faceci lubią proste w obsłudze kobiety. Zawsze przytakuje smieje się z wÿsrywow czym ego lechce plus jeszcze jakaś fotkę na barłogu wyśle. Stąd to powodzenie elzbiet i iskier. Ja nie wysyłam nudli od 4 lat. I nie zawsze przytakuję i śmieje się ze wszystkiego, nke mam bawet do tego charakteru. dlatego kumpel wybrał taką prostrzą w obsłudze, która mu nie truje doopy aby np. się wziął za uzależnienia itd (nie mogę pisać bo priv) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szukam samiczki tak 5 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Malowany napisał: Po twoim żałosnym skamleniu do każdej To ty chyba nie wiesz co znaczy pustak, to bardzo wybredny typ który patrzt tylko na wygląd zewnętrzny lachona. Anastazje była wdzięki ale i tak zerwalem gdy się dowiedziałem kilka rzeczy. Później wróciliśmy do siebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BeatyfikowanaBabkaBoża 10 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, papamobil 666 napisał: ty to chyba na kółka różańcowe chodzisz Tam takie poglądy głoszą jak moje? Nie sondze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 181 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, BeatyfikowanaBabkaBoża napisał: Iskra ujawnia prawdziwa twarz lezaka. To w rzeczywistości wspaniały mężczyzna. Nie wiecie? Niepotrzebnie się kamufluje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szukam samiczki tak 5 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Malowany napisał: Iskrze, jest tak ciebie żal, że prosi elcie, żeby pisała z tobą. Mówi ci to coś? Dziwne bo podobałem się z kawałka twarzy lachonom i typom gejom tutaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TREVVO 31 Napisano 9 godzin temu 15 minut temu, Malowany napisał: Oj widział CZYLI ISKRA SŁAŁA JUŻ NUDLE PRAVOLOWI, LEŻAKOWI I MALOWANEMU? HAHA, A WSZYSTKIE TAKIE ŚWIĘTOYEBLIWE UDAJĄ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papamobil 666 64 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, BeatyfikowanaBabkaBoża napisał: Tam takie poglądy głoszą jak moje? Nie sondze tam też matriks i denializm rzezcywistosci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szukam samiczki tak 5 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, BeatyfikowanaBabkaBoża napisał: Iskra ujawnia prawdziwa twarz lezaka. To w rzeczywistości wspaniały mężczyzna. Nie wiecie? Oczywiście że tak. Tutaj beke kręce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 322 Napisano 9 godzin temu 3 minuty temu, przelot napisał: To ja sadzilam ze to wielka przyjaźń znają sie na żywo. Nie moje czasy nie mój cyrk nie moje małpy prócz beniego Tam jeszcze była afera, że mieli tzw.konfę czyli priva kilkuosobowego i Elżbieta dała hasło do swojego konta chyba Moonowi... Bonisława ci opowie jeśli zechce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 181 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Szukam samiczki tak napisał: To ty chyba nie wiesz co znaczy pustak, to bardzo wybredny typ który patrzt tylko na wygląd zewnętrzny lachona. Anastazje była wdzięki ale i tak zerwalem gdy się dowiedziałem kilka rzeczy. Później wróciliśmy do siebie. Mewa się nią zaopiekował, bo ty nie miałeś jaj piwniczak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BeatyfikowanaBabkaBoża 10 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Mgła napisał: Ja nie wysyłam nudli od 4 lat. I nie zawsze przytakuję i śmieje się ze wszystkiego, nke mam bawet do tego charakteru. dlatego kumpel wybrał taką prostrzą w obsłudze, która mu nie truje doopy aby np. się wziął za uzależnienia itd (nie mogę pisać bo priv) Haha ostatnie zdanie rozebauo system. Nie mogę napisać bo priw ale napisze uzależnienie bo jestem jednak atencjuszko. Dyskretna psiapsi z ciebie. Taka nie za serdeczną. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papamobil 666 64 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Szukam samiczki tak napisał: Tutaj beke kręce. nie kręcisz beki, beka jest z ciebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dark Prince 23 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, BeatyfikowanaBabkaBoża napisał: Iskra ujawnia prawdziwa twarz lezaka. To w rzeczywistości wspaniały mężczyzna. Nie wiecie? To już nie wypinasz cyca i nie chronisz odleżaka własną piersią? Ohhh a taka byłaś heroiczną Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 322 Napisano 9 godzin temu 4 minuty temu, Kaszalotte napisał: A ja wiem co to cewnik i ATP więc jestem cool a wszyscy to niedouczone chûje i ameby klekaj i ssij I umiesz powiedzieć kwas deoksyrybonukleinowy po trzydziestu piwach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach