przelot 221 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Dark Prince napisał: Oh a to babuniu znasz? Mylisz Piotra z ojcem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szukam samiczki tak 5 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Malowany napisał: Boli ... co? Bez sensu z jednej strony nie interesuje jom forum dyskusyjne z drugiej jakieś gówwno niby ma zale. Oferuje jej real. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dark Prince 23 Napisano 5 godzin temu 5 minut temu, przelot napisał: Chyba cukier mi skoczył Przykro mi babuniu akurat hicior mi nie wchodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Libed 73 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Caryca łabędzica napisał: Też tak mi się skojarzyło, ale nie za duży obszar zakłaczenia? juz wam pisalem patrzcie na uda moim zdaniem albo niemyta albo grzyb w okolicach pachwin tam gdzie czlowiek sie poci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 152 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, BeatyfikowanaBabkaBoża napisał: Przegrywy też nie. Co nie zmienia faktu że bije od ciebie desperacja jak od typowej podstarzalej panny. Jak tak można się poniżać dla jakiejś wirtualnej znajomości z dùpy Jeszcze raz ci powtarzam, jeśli do C... nie dociera, a ponoć jesteś taka inteligentna. Ja rozmawiam prywatnie tylko z osobami z którymi mi się dobrze rozmawia, nie z każdym jednym pierwszym lepszym ułomem i nikomu nie wysyłam nudli będąc przy tym jeszcze pożal się matką i czyjąś kobietą. Tak samo też w avatarze nigdy nie było nawet fragmentu mojego ciała żeby można było mówić że jestem atencjuszką. Także o jakiej atencyjności Ty mówisz? Tylko dlatego że lubię z kimś popisać w necie to jestem atencyjna? Nie rob krindżu. Nie będę Tobie więcej tego tłumaczyć skoro nie potrafisz tego zrozumieć, widocznie zachowanie normalnych ludzi Cię przerasta. Ignoruję w tej chwili Twoje cytaty do mnie w tym temacie co tu piszemy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przelot 221 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Mtjkp napisał: libed i krejzi ale dno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 322 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, przelot napisał: gupek A już się napaliłaś. Ślij M. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TREVVO 31 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Szukam samiczki tak napisał: A wgl kilka dni temu czytałem że PASOWAŁ IDEALNIE I SLUB PLANOWALAS koleżeństwie lol AHAHAHAHA TEN TEMAT TO WYLĘGARNIA BEKI Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mtjkp 25 Napisano 5 godzin temu nie mow mi co mam robic swiniaku, ale raczysko sie zbliza juz mam nadzieje, i bedziesz zdyychal ty zaklamany swiniaku chrum chrum oblesny grubas 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 181 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Szukam samiczki tak napisał: Bez sensu z jednej strony nie interesuje jom forum dyskusyjne z drugiej jakieś gówwno niby ma zale. Oferuje jej real. Elcia tobie oferowała obsrancu wstawaj ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szukam samiczki tak 5 Napisano 5 godzin temu A czy boli dopa ja poznałem tyle dop na pisanie że wręcz przeciwnie chciałbym zdecydowanom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przelot 221 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Caryca łabędzica napisał: A już się napaliłaś. Ślij M. Już sobie ścianę wykleiłam fotkami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 322 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, BeatyfikowanaBabkaBoża napisał: Nie tego za dużo tu jest xD jeszcze libedzik gładzony przez krejzi. Nie znjese więcej żenady. Tru low. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 152 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Malowany napisał: Nigdy na nikogo nie pozowałem. Zrozum w końcu, że nie jesteś nieomylna. Pozowałeś bo to są dokładnie Twoje słowa na swój własny temat które przytoczyłam i jeśli teraz się ich wypierasz to zwyczajnie kłamiesz i dobrze o tym wiesz. A część tych słów było nawet na publiku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mtjkp 25 Napisano 5 godzin temu libed uwazaj bo ci zaraz pikawa pieerdolnie belkocie zakichany rzucaj sie dalej piesku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przelot 221 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Libed napisał: juz wam pisalem patrzcie na uda moim zdaniem albo niemyta albo grzyb w okolicach pachwin tam gdzie czlowiek sie poci 4ty raz tam nie wejdę nie ma opcji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szukam samiczki tak 5 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Malowany napisał: Elcia tobie oferowała obsrancu wstawaj ... No i byłby tak znienacka wyskoczyla z tym sex Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 322 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Libed napisał: juz wam pisalem patrzcie na uda moim zdaniem albo niemyta albo grzyb w okolicach pachwin tam gdzie czlowiek sie poci No ja wiem o czym piszesz dlatego mówię, że za duże pole do golenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BeatyfikowanaBabkaBoża 10 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Mgła napisał: Jeszcze raz ci powtarzam, jeśli do C... nie dociera, a ponoć jesteś taka inteligentna. Ja rozmawiam prywatnie tylko z osobami z którymi mi się dobrze rozmawia, nie z każdym jednym pierwszym lepszym ułomem i nikomu nie wysyłam nudli będąc przy tym jeszcze pożal się matką i czyjąś kobietą. Tak samo też w avatarze nigdy nie było nawet fragmentu mojego ciała żeby można było mówić że jestem atencjuszką. Także o jakiej atencyjności Ty mówisz? Tylko dlatego że lubię z kimś popisać w necie to jestem atencyjna? Nie rob krindżu. Nie będę Tobie więcej tego tłumaczyć skoro nie potrafisz tego zrozumieć, widocznie zachowanie normalnych ludzi Cię przerasta. Ignoruję w tej chwili Twoje cytaty do mnie w tym temacie co tu piszemy. Normalni ludzie nie wysyłają nudesow obcym. Zreszta nikomu. Skoncz rznac glupa ze nie wiesz o czym pisze po raz nty. Tak wiem. Ty jesteś inna I wyjątkowa. I chùj ze jestes taka sama jak elka. Ty jesteś lepsza bo nie masz dzieci i chlopa. Ty możesz. Ja jebje co za dzban nad dzbanki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 181 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Mgła napisał: Pozowałeś bo to są dokładnie Twoje słowa na swój własny temat które przytoczyłam i jeśli teraz się ich wypierasz to zwyczajnie kłamiesz i dobrze o tym wiesz. A część tych słów było nawet na publiku. Dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Libed 73 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Mtjkp napisał: libed uwazaj bo ci zaraz pikawa pieerdolnie belkocie zakichany rzucaj sie dalej piesku du.pa boli nic sie nie przejmuj jutro pojdziesz do sauny i na basen to odpoczniesz a wieczorem znowu bedziesz placil w naturze za nocleg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 322 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, przelot napisał: Już sobie ścianę wykleiłam fotkami Swojej tzipki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szukam samiczki tak 5 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Mgła napisał: Pozowałeś bo to są dokładnie Twoje słowa na swój własny temat które przytoczyłam i jeśli teraz się ich wypierasz to zwyczajnie kłamiesz i dobrze o tym wiesz. A część tych słów było nawet na publiku. Na ile czasu możesz przyjechać do miasta? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mtjkp 25 Napisano 5 godzin temu buahah libed ty kaleko zakichana, mam nadzieje ze nastepnym razem cie tak rozlozy ze inwalida zostaniesz, najlepiej zebys sobie kregoslup zlamal ty tumanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BeatyfikowanaBabkaBoża 10 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Caryca łabędzica napisał: Tru low. To jest żałosne. No serio ej. Bez jaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Libed 73 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Caryca łabędzica napisał: No ja wiem o czym piszesz dlatego mówię, że za duże pole do golenia. nie wykluczam tez ze to jakas damska wersja lezaka ktora sie kapie w czwartek na sobotnia randke na ktorej zrobila te fote Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 152 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Malowany napisał: Elcia tobie oferowała obsrancu wstawaj ... Śmieszne to jest że jedyne czym wywijasz jak patykiem do Leżaka to to że nie mógł się spotkać z Elą bo pewnie nie mieszka w Warszawie i szkoda mu kasy ma jazdę, a Ty myślisz że to dlatego że się czegoś obawia. Ciekawe kiedy Ty się z nią spotkasz bo też nie mieszkasz w Warszawie jak pewnke on, a pracę masz więc Cię stać. No bohaterze! Kiedy? Bo ofertę od Eli już miałeś w postaci nudli na zachętę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mtjkp 25 Napisano 5 godzin temu jakby sie okazalo ze libed kaleka inwalida to ja prdl ale bym swietowal, mam nadzieje ze ten piekny dzien nadejdzie i frajera spotka kara za kozaczenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 49 Napisano 5 godzin temu Śledz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przelot 221 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Caryca łabędzica napisał: Swojej tzipki? No selfikami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach