Caryca łabędzica 322 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Libed napisał: tak to wygladalo jakby sie ktos spocil i czekal z myciem na sobote i juz pod skora sie takei zrobilo zainfekowane przez grzyba Może tam się farba z dżinsów wciera Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przelot 221 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Libed napisał: tak to wygladalo jakby sie ktos spocil i czekal z myciem na sobote i juz pod skora sie takei zrobilo zainfekowane przez grzyba Pewnie po prostu po depilacji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przelot 221 Napisano 5 godzin temu Co ty ci pki na oczy nie widziałeś libed? czy same rude? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szukam samiczki tak 5 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Libed napisał: tak to wygladalo jakby sie ktos spocil i czekal z myciem na sobote i juz pod skora sie takei zrobilo zainfekowane przez grzyba Tak wygląda samica Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dark Prince 23 Napisano 5 godzin temu 12 minut temu, przelot napisał: Tu nikt podobno nie prosi. A dostaje No o nudesy nie proszę nie wiem jak inni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 181 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Mgła napisał: A widzisz, brak argumentu gdy przytaczam Twoje własne posty pokazujące jaki masz z tym problem że koleżanka będzie dzielić uwagę na Ciebie i drugiego. Koło dwa tygodnie temu ze mną skończyłeś, gdy nawet nie zapytałeś krótko co mi jest że mnie nie ma. A ja to robiłam. Dobry z Ciebie kolega. Po prostu mi się nie chcę. W przeciwieństwie do ciebie, wstaję w środku nocy do pracy. Mogłaś się tak samo odezwać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 152 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, Malowany napisał: Niech leci, nie bronię jej. Elcia to koleżanka, a ty sobie coś ubzduralas Ja Tylko łączę kropki jak jedną koleżankę osrałes na rzecz drugiej bo dała nudle. A taki byłeś wyjątkowy, inni niż reszta facetów nie myślący filutem, taki lubiący głębokie rozmowy - wszystko Twoje słowa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BeatyfikowanaBabkaBoża 10 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Mgła napisał: A Ty myślisz że tu siedzą wygrywy z doktoratami i udanym życiem osobistym? A ty myślisz że każdy kto se precluje w sieci to lezak który myje jaja raz na tydzień albo samotna matka nudesowa? No to się mylisz. Ty szczęśliwa na pewno nie jesteś skoro latasz za kolejnym już facetem i mu wyrzygujesz jakieś pierdy zazdrosne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przelot 221 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Dark Prince napisał: No o nudesy nie proszę nie wiem jak inni A o co prosisz tej? o milosc ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 322 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, przelot napisał: Co ty ci pki na oczy nie widziałeś libed? czy same rude? Cieszę się, że reszta była na tyle taktowna by tak nie drzeć łacha, tobie wolno 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BeatyfikowanaBabkaBoża 10 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Caryca łabędzica napisał: Może tam się farba z dżinsów wciera Pokaz mi to. Chcę wiedzieć czy libed w ogóle waginę widział z bliska realna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szukam samiczki tak 5 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: A po co ten cewnik ci dali? No pewnie dlatego że dałem po miodzie jedmemu to mnie w pasy w szpitalu kontynuować pasy i pies to jak będzie sikal to cewnik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dark Prince 23 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, przelot napisał: A o co prosisz tej? o milosc ? O nic nikogo nie proszę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 322 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, BeatyfikowanaBabkaBoża napisał: Pokaz mi to. Chcę wiedzieć czy libed w ogóle waginę widział z bliska realna. Cofnij się trochę, leżak gdzieś wstawił rozkrok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przelot 221 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Caryca łabędzica napisał: Cieszę się, że reszta była na tyle taktowna by tak nie drzeć łacha, tobie wolno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 152 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Malowany napisał: Po prostu mi się nie chcę. W przeciwieństwie do ciebie, wstaję w środku nocy do pracy. Mogłaś się tak samo odezwać. Ty też mogłeś się odezwać gdy Ci było źle, ale to ja szukałam kontaktu bo się martwiłam. Ty tak nie potrafisz odkąd masz nudle. Tyle warte jest Twoje kolezeństwo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szukam samiczki tak 5 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Mgła napisał: Ja Tylko łączę kropki jak jedną koleżankę osrałes na rzecz drugiej bo dała nudle. A taki byłeś wyjątkowy, inni niż reszta facetów nie myślący filutem, taki lubiący głębokie rozmowy - wszystko Twoje słowa. Ja wszystko cenie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mtjkp 25 Napisano 5 godzin temu dark prince to falszywa sliska lajza chrum chrum swiniak blee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 181 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Mgła napisał: Ja Tylko łączę kropki jak jedną koleżankę osrałes na rzecz drugiej bo dała nudle. A taki byłeś wyjątkowy, inni niż reszta facetów nie myślący filutem, taki lubiący głębokie rozmowy - wszystko Twoje słowa. Ile razy mam ci tłumaczyć, że nie chodziło o żadne nudesy? Od dłuższego czasu psuło się między nami, a ty twierdzisz, że to przez nudesy elci jprdl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przelot 221 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Dark Prince napisał: O nic nikogo nie proszę Nie proszę o wieeecej niz moooozesz mi daaac czy jeszcze kiedys powtórzy sie (powtórzy sie) co zdarzyło sie naaam po jednej nutce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Libed 73 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Caryca łabędzica napisał: Może tam się farba z dżinsów wciera nie z jeansow jak masz jakies sztuczne odzienie i jest goraco to mozna sie takiego czegos chyba nabawic moj znajomy raz mial pod pacha w wilgotnym klimacie jak bylo 40 stopni jak sie spocil takie wlasnie jak brudne to wygladalo nie chcialo mu sie umyc bo poszedl an piwo wieczorem i rano mial cos takiego pod pacha wygladalo jak brudne to byl jakis grzyb a jak zaczal drapac to zrobilo sie czerwone Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papamobil 666 64 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Szukam samiczki tak napisał: No pewnie dlatego że dałem po miodzie jedmemu to mnie w pasy w szpitalu kontynuować pasy i pies to jak będzie sikal to cewnik osatnio pisałem że jesteś niegroźnym przygłupem ale teraz jestem zdania że i ciebie trzeba jednak zutylizować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szukam samiczki tak 5 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Mgła napisał: Ty też mogłeś się odezwać gdy Ci było źle, ale to ja szukałam kontaktu bo się martwiłam. Ty tak nie potrafisz odkąd masz nudle. Tyle warte jest Twoje kolezeństwo. Wątpię że cípke masz co straszy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BeatyfikowanaBabkaBoża 10 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Mgła napisał: Ty też mogłeś się odezwać gdy Ci było źle, ale to ja szukałam kontaktu bo się martwiłam. Ty tak nie potrafisz odkąd masz nudle. Tyle warte jest Twoje kolezeństwo. To dość oczywiste ze typ poświęca czas łasce która bardziej go kręci. Jesteś zazdrosna i żałosna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 152 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, BeatyfikowanaBabkaBoża napisał: A ty myślisz że każdy kto se precluje w sieci to lezak który myje jaja raz na tydzień albo samotna matka nudesowa? No to się mylisz. Ty szczęśliwa na pewno nie jesteś skoro latasz za kolejnym już facetem i mu wyrzygujesz jakieś pierdy zazdrosne. Może tylko Ty znasz jedynie wygrywow profesorów i Lezakow, ale zaręczam ci że jest jeszcze coś pomiędzy i tego jest najwięcej w tym miejscu i to wygrywy nie są. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mtjkp 25 Napisano 5 godzin temu a ty krejzi czego piszesz z tym swiniakiem, ty tez jestes odpadem, a myslalem, ze fajna babeczka z ciebie, ale jestes beznadziejna babeczka xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Libed 73 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, przelot napisał: Co ty ci pki na oczy nie widziałeś libed? czy same rude? nie, wyslesz foty ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 181 Napisano 5 godzin temu Ja nie jestem leżakiem, który leci z wywieszonym jęzorem, bo zobaczy pusie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mtjkp 25 Napisano 5 godzin temu libed to najwiekszy tuman w historii kafeteria.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 49 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, przelot napisał: Co ty ci pki na oczy nie widziałeś libed? czy same rude? na kompie jest normalny obraz bo na telefonie jakby niedokladnie wydepilowana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach