18 maja głosuj na Brauna 5 Napisano 10 Maj (edytowany) Brawo Edytowano 10 Maj przez 18 maja głosuj na Brauna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
18 maja głosuj na Brauna 5 Napisano 10 Maj 14 minut temu, pasztetowa prima sort napisał: Okej Filip weź mojego fiutka do buzi błagam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
18 maja głosuj na Brauna 5 Napisano 10 Maj Przed chwilą, pasztetowa prima sort napisał: Poproś nimfette to na pewno się zgodzi Wstydzę się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
18 maja głosuj na Brauna 5 Napisano 10 Maj Przed chwilą, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Na showUp dalej siedzisz? xd JAKOŚ TRZEBA ZARABIAĆ NA CHLEB Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
18 maja głosuj na Brauna 5 Napisano 10 Maj 1 minutę temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Na showUp dalej siedzisz? xd Jak coś to daj znać jako moja koleżanka będziesz miała zniżkę za pokaz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
18 maja głosuj na Brauna 5 Napisano 10 Maj 2 minuty temu, pasztetowa prima sort napisał: Haha ja bym chętnie rzucił żetonami przemowi na Showup żeby miał na internet XD Współlokatorowi pokażę Przemka i się posmiejemy xD Nie pokazuj, bo jeszcze będzie chciał mnie wyruuuchac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
18 maja głosuj na Brauna 5 Napisano 10 Maj 1 minutę temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Pisałeś ostatnio że masz robotę (w co osobiście i tak nie wierze) więc albo masz skleroze albo podszywasz sie pod pravika.albo palisz głupa. A TY PYTAŁAŚ CO TO ZA PRACA. NO I TO JEST WŁAŚNIE TA PRACA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
18 maja głosuj na Brauna 5 Napisano 10 Maj Przed chwilą, pasztetowa prima sort napisał: Haha pokażę pewnie że pokażę xD Często razem siedzimy i czillujeemy xD Razem to się ruuuchacie aż ci iskry z duupy lecą 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
18 maja głosuj na Brauna 5 Napisano 10 Maj Przed chwilą, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Tak czyli to ty jednak. No ja. MAM DO CIEBIE PYTANIE JAKO DO KOBIETY: DUŻEGO MAM KUUTASA? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
18 maja głosuj na Brauna 5 Napisano 10 Maj Przed chwilą, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Pytaleś juz o to tyle razy, to ci nie zastąpi braku szarych komórek. Dziękuję Kochana Muszę w końcu zacząć go używać i stracić prawictwo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
18 maja głosuj na Brauna 5 Napisano 10 Maj 1 minutę temu, pasztetowa prima sort napisał: Może na Showup pouzywaj z Andrzejem Nie jestem gejem jak ty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
18 maja głosuj na Brauna 5 Napisano 10 Maj Przed chwilą, pasztetowa prima sort napisał: nie jestes geejem ale siurka facetom bys wkladal do buzi, a andrzeja masz pod reka xD Tylko tobie bo jesteś przystojny 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach