pasztetowa prima sort 38 Napisano 11 godzin temu (edytowany) katiusza przyjedzie po szczerbatego i swiniaka na moto i da im podwozke do lezaka na kwadrat i w trojke beda sie wzajemnie heblowac xD Edytowano 11 godzin temu przez pasztetowa prima sort Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doszedłem tak 5 Napisano 11 godzin temu 2 minuty temu, Kaszalotte napisał: Dark mince meat z odbytu takie z kûpa xD Mogę ci zdjąć simlooka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa prima sort 38 Napisano 11 godzin temu haha dark mince tapla sie w blocie chrum chrum ale niedlugo lezak i pravik zrobia z niego mielonke na kwadrat we dwojke beda mu robic double penetracje xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 62 Napisano 11 godzin temu Mroczne czarne mięso mielone z grubej dûpy hahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa prima sort 38 Napisano 11 godzin temu mozesz zdjac simloka bicowi widac ze w tych sprawach swiezak, z pravikiem na pewno dacie mu solidne ruuchanie ze chlopak bedzie kwiczal z radosci xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa prima sort 38 Napisano 11 godzin temu pravik i lezak stare geejuchy na pewno rozdziewicza swieze miesko swiniaka chrum chrum bedzie robil kwii kwii XDD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dark prince 12 Napisano 11 godzin temu 3 minuty temu, Doszedłem tak napisał: Dumbo jaki lachon huh Btw też mam takie klapki Ładna ale nogi Jak u kaczki plus upośledzenie umysłowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa prima sort 38 Napisano 11 godzin temu dark mince ty jestes najladniejszy tutaj, lezak i pravik juz ostrza swoje peny na ciebie kociaku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dirty Sanchez 14 Napisano 11 godzin temu 1 godzinę temu, Mgła napisał: Myślałam że chodzi Ci o kwestie tego czy Moon miał pierwszy nudesy. Ja akurat żadnych nudesów nie widziałem, też byłem zaskoczony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa prima sort 38 Napisano 11 godzin temu haha dark mince tapla sie w blocie chrum chrum ale niedlugo lezak i pravik zrobia z niego mielonke na kwadrat we dwojke beda mu robic double penetracje xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 62 Napisano 11 godzin temu Haha dark mielone bice i smażone cyce xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 182 Napisano 11 godzin temu 12 minut temu, Dark prince napisał: Powiedz mi kitku czy wszystkie tutki w Koninie się tak gibią do zdjęcia? Chyba kupa cisła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dirty Sanchez 14 Napisano 11 godzin temu 2 minuty temu, Dark prince napisał: Ładna ale nogi Jak u kaczki plus upośledzenie umysłowe Chłopie, ty jesteś tak totalną pozbawioną godności glizdą, że ciężko uwierzyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szczęść boże 5 Napisano 11 godzin temu 3 minuty temu, Dirty Sanchez napisał: Ja akurat żadnych nudesów nie widziałem, też byłem zaskoczony. No widzisz przyjacielu tyle sie starałeś i nic, a upoślak Leżak i menel Malowany dostali od razu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doszedłem tak 5 Napisano 11 godzin temu 7 minut temu, Kaszalotte napisał: Mroczne czarne mięso mielone z grubej dûpy hahaha Co jest za tymi drzwiami? Z ciekawości U mnie ptzedpo też były takie kolory drewna teraz jest pomalowane biało szaro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 182 Napisano 11 godzin temu 2 minuty temu, szczęść boże napisał: No widzisz przyjacielu tyle sie starałeś i nic, a upoślak Leżak i menel Malowany dostali od razu Nie tak od razu, a po drugie to nie dostałem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa prima sort 38 Napisano 11 godzin temu nikt zadnych nudesow elci nie dostal, a w ogole dark mince szykuj pupcie bo niedlugo lezak i pravik beda ci wsadzali w pupu i paszczu XDD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dark prince 12 Napisano 11 godzin temu 3 minuty temu, Dirty Sanchez napisał: Chłopie, ty jesteś tak totalną pozbawioną godności glizdą, że ciężko uwierzyć A ty znowu myslisz ze ja ci dziewczyne podrywam? XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa prima sort 38 Napisano 11 godzin temu dark mince ciekawe czy tez bedziesz taki wyszczekany i wygadany jak cie lezak ze szczerbaty beda heblowali 4 godziny w pupu i paszczu a ty bedziesz robil kwii kwii chrum chrum xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 182 Napisano 11 godzin temu (edytowany) 4 minuty temu, pasztetowa prima sort napisał: nikt zadnych nudesow elci nie dostal, a w ogole dark mince szykuj pupcie bo niedlugo lezak i pravik beda ci wsadzali w pupu i paszczu XDD Mówić można wszystko, a dowodow jak nie było, tak nie ma Edytowano 11 godzin temu przez Malowany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa prima sort 38 Napisano 11 godzin temu lezak i pravik to spragnieni meskiego towarzystwa bestie, na kwadrat u lezak ci zaserwuja taki hebling ze przez pare tygodni nie bedziesz mogl usiac na doopie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doszedłem tak 5 Napisano 11 godzin temu Dziurki som pewnie kibel Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dark prince 12 Napisano 11 godzin temu A szkoda akurat nie przechodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa prima sort 38 Napisano 11 godzin temu no wlasnie, codziennie ten lezak tu na elcie napieerdala i tylko nowe urojenia wymysla a pravik to tez peedal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa prima sort 38 Napisano 11 godzin temu haha pravik i dark mince jedzcie do lezaka bo on czeka na was juz xD moze wam da w nagrode poheblowac sztuczna puusie i dotkniecie rozprute jeansy jego kuzynki xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa prima sort 38 Napisano 11 godzin temu no pewnie ze chcesz dark mince, lazisz za klaudiuszem codziennie i marzysz o jej ojcu tez ty cieply geejuchu, ten klaudiusz to tylko przykrywka zeby sie dobrac do ojca klaudiusza ty geeju Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hrabia Pomme de terre 7 Napisano 11 godzin temu 1 godzinę temu, Mgła napisał: Hm dobre pytanie. Myślę że zależy w czym, bo jeśli ktoś trollingiem konkretnie kogoś krzywdzi, no to nie. Bo ktoś uważa że to tylko żarty, ale i żarty mają swoją granicę. Z tym że moje osobiste nastawienie do tego jest takie, że wymagam więcej od ludzi którym więcej dano odgórnie, jeśli wiesz co nam na myśli. Nie kopie się leżącego chocby on kopał innych. leżak ponoć studia ukończył mieszkanie dostal uważasz że mało ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doszedłem tak 5 Napisano 11 godzin temu 15 minut temu, Dark prince napisał: plus upośledzenie umysłowe gdyby by jom tak ubezwłasnowolnić przepisać najpierw 1m2 mieszkania stać się opiekunem prawnym to by nie mogli mnie nas eksmisji za zaległości czynszowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa prima sort 38 Napisano 11 godzin temu no ale niestety nigdy ci nie bedzie to dane dark mince, ale lezak i pravik juz czekaja na ciebie na kwadrat, dostaniesz ostry seeks Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doszedłem tak 5 Napisano 11 godzin temu 16 minut temu, Kaszalotte napisał: cyce xD Bez stanika w tej kietce do hipermarket huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach