Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Daniel86

Radkowanie vs 2-tygoniowość

Polecane posty

jak nie bedziesz dawal jej orgazmow to se pojdzie bo musi meic orgazmy zeby lepiej pracowac tak mi sie wydaje a jak nie maja to niestety, zegnaj

no ja jestem nuda i tyle klaudiuszek tez niestety bo co to za pisania bez spotkania w realu albo cos wiecej to tez bez sensu i to jest najgorsze tez to mnie wykancza psychicznie

nie moge nic robic i sie naniczym skupic bo jedyne co mam w glowie to klaudiusz a nie zycie i to jest najgorsze po prostu przykre przegralem

tez bys rzucil brzydka glupia biedna babe a jak nie ma orgazmow to wlasnie jest taka i do tego bezplodna sie robi i chora no to trudno, masz jak sobie zyczysz

ja chcialem dziewice to mi klaudiuszek sprala mozg ze oo po co ci dziewica juz nie znajdziesz oo dobra chce klaudiusza aa ja odchodze niedlugo na zawsze zegnaj filip ehe

no fajnie tyle mi o sobie pisalas i w ogole a teraz odchodzisz spoko

1 minutę temu, Kaszalotte napisał:

tez bys rzucil brzydka glupia biedna babe a jak nie ma orgazmow to wlasnie jest taka i do tego bezplodna sie robi i chora no to trudno, masz jak sobie zyczysz

Nie 

nie rzucilbym bo ja zadnej baby nigdy nie mialem i nie bede mial, za bardzo mi spraly mozg lachony z neta i odrzucenia tyle lat minelo mi na plakaniu za baba z neta a nigdy nic mnie szczesliwego z nikim nie spotkalo i raczej juz nie spotka, z nikim nie wychodzi mi kazda mnie olewa i same nieszczescia i niepowodzenia i po prostu mi sie juz odechcialo wszystkiego ;/

im starszy bede tym coraz bardziej zblokowany i nigdy nikogo nie poznam bo nei chce

no odchodz klaudiusz fajnie zostawisz mnie z tym ze odeszlas i ktos cie hebluje a mnie ojszczalas no zajeebiscie super a tyle ci komplementow pisalem a ty wyjeebane masz skrzywdzilas mnie

zaraz mi sie znowu we lbie zalaczy hejt na klaudisza i bede po niej jechal jak po ostatniej szmacie do orania pola i sie skonczy komplementy i czule slowka

ty chory trollu dlaczego to robisz łamiesz mi serce serniczku lezaczku przez was nie znajde milosci zycia teraz ani meza ehhh i nie bedzie mnie stac na chleb bede zebrac na dworcu i zaczepiac zuli w taxi na sezamki

Mi wystarczą chęci im ładniejsza w typie stasyq tym fajniej wiadomo bo to się kojarzy z wygrywem takiej pasuje sexi bielizna i ruchy ale byłem na profilach naprawdę brzydkich obiektywnie samic o se walilem do tego jak się bawiom pochwom 

mi wystarczy zul w taxi na sezamki co ma duzego i bedziemy razem zbierac puszki tak

wszyscy umrzemy i bedziemy jesc ku pe z kibla lezaka i zaciagac sie smrodem z jego klopa

No i chodzi mi o to że jakby leżała obok i nie widziała świata poza mnom to bym z niom był bo patrzyl na dusze ale nawet brzydkie majom niewypsrzony rýj bez chęci 

3 minuty temu, Kaszalotte napisał:

xD

Zazwyczaj zjêbany charakter idzie ze zjêbanym rýjem niektóre ładne majom za duże adhd to też nie lubię tego 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się