Kaszalotte 63 Napisano 4 godziny temu jak nie bedziesz dawal jej orgazmow to se pojdzie bo musi meic orgazmy zeby lepiej pracowac tak mi sie wydaje a jak nie maja to niestety, zegnaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa d3lux3 3 Napisano 4 godziny temu no ja jestem nuda i tyle klaudiuszek tez niestety bo co to za pisania bez spotkania w realu albo cos wiecej to tez bez sensu i to jest najgorsze tez to mnie wykancza psychicznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa d3lux3 3 Napisano 4 godziny temu nie moge nic robic i sie naniczym skupic bo jedyne co mam w glowie to klaudiusz a nie zycie i to jest najgorsze po prostu przykre przegralem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 63 Napisano 4 godziny temu tez bys rzucil brzydka glupia biedna babe a jak nie ma orgazmow to wlasnie jest taka i do tego bezplodna sie robi i chora no to trudno, masz jak sobie zyczysz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa d3lux3 3 Napisano 4 godziny temu ja chcialem dziewice to mi klaudiuszek sprala mozg ze oo po co ci dziewica juz nie znajdziesz oo dobra chce klaudiusza aa ja odchodze niedlugo na zawsze zegnaj filip ehe no fajnie tyle mi o sobie pisalas i w ogole a teraz odchodzisz spoko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doszedłem tak 5 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Kaszalotte napisał: tez bys rzucil brzydka glupia biedna babe a jak nie ma orgazmow to wlasnie jest taka i do tego bezplodna sie robi i chora no to trudno, masz jak sobie zyczysz Nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa d3lux3 3 Napisano 4 godziny temu nie rzucilbym bo ja zadnej baby nigdy nie mialem i nie bede mial, za bardzo mi spraly mozg lachony z neta i odrzucenia tyle lat minelo mi na plakaniu za baba z neta a nigdy nic mnie szczesliwego z nikim nie spotkalo i raczej juz nie spotka, z nikim nie wychodzi mi kazda mnie olewa i same nieszczescia i niepowodzenia i po prostu mi sie juz odechcialo wszystkiego ;/ im starszy bede tym coraz bardziej zblokowany i nigdy nikogo nie poznam bo nei chce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa d3lux3 3 Napisano 4 godziny temu no odchodz klaudiusz fajnie zostawisz mnie z tym ze odeszlas i ktos cie hebluje a mnie ojszczalas no zajeebiscie super a tyle ci komplementow pisalem a ty wyjeebane masz skrzywdzilas mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doszedłem tak 5 Napisano 4 godziny temu Ja chciałem być nawet z takom co nie ma orgazmow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa d3lux3 3 Napisano 4 godziny temu ja mam dosc juz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa d3lux3 3 Napisano 4 godziny temu zaraz mi sie znowu we lbie zalaczy hejt na klaudisza i bede po niej jechal jak po ostatniej szmacie do orania pola i sie skonczy komplementy i czule slowka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa d3lux3 3 Napisano 4 godziny temu odchodz ty koorwo jeebana jestes goownem klaudiusz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa d3lux3 3 Napisano 4 godziny temu nienawidze cie szmaato Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa d3lux3 3 Napisano 4 godziny temu ciekawe czy ten odpad klaudiusz jeszcze tu wejdzie czy juz odeszla bo osrala majty scieera Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 63 Napisano 4 godziny temu ty chory trollu dlaczego to robisz łamiesz mi serce serniczku lezaczku przez was nie znajde milosci zycia teraz ani meza ehhh i nie bedzie mnie stac na chleb bede zebrac na dworcu i zaczepiac zuli w taxi na sezamki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doszedłem tak 5 Napisano 4 godziny temu Mi wystarczą chęci im ładniejsza w typie stasyq tym fajniej wiadomo bo to się kojarzy z wygrywem takiej pasuje sexi bielizna i ruchy ale byłem na profilach naprawdę brzydkich obiektywnie samic o se walilem do tego jak się bawiom pochwom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa d3lux3 3 Napisano 4 godziny temu mi klaudiusz lamie serce juz od dawna i nienawidze jej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 63 Napisano 4 godziny temu mi wystarczy zul w taxi na sezamki co ma duzego i bedziemy razem zbierac puszki tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa d3lux3 3 Napisano 4 godziny temu scieera jeebana klaudiusz nienawidze szmaty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 63 Napisano 4 godziny temu mam demencje i kryzys wieku sredniego tez dzieki wam w ogole:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa d3lux3 3 Napisano 4 godziny temu z milosci na nienawisc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 63 Napisano 4 godziny temu wszyscy umrzemy i bedziemy jesc ku pe z kibla lezaka i zaciagac sie smrodem z jego klopa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa d3lux3 3 Napisano 4 godziny temu z kim przystajesz takim sie stajesz doombo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doszedłem tak 5 Napisano 4 godziny temu No i chodzi mi o to że jakby leżała obok i nie widziała świata poza mnom to bym z niom był bo patrzyl na dusze ale nawet brzydkie majom niewypsrzony rýj bez chęci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa d3lux3 3 Napisano 4 godziny temu nienawisc do klaudiusa mnie wyzwoli z cierpienia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 63 Napisano 4 godziny temu xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa d3lux3 3 Napisano 4 godziny temu chociaz nadal czuje lekki strach ze ona odejdzie zaraz i lek i niepokoj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa d3lux3 3 Napisano 4 godziny temu odchodzi juz fili bo klaudiusz to ... rozumiesz scieeera Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doszedłem tak 5 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Kaszalotte napisał: xD Zazwyczaj zjêbany charakter idzie ze zjêbanym rýjem niektóre ładne majom za duże adhd to też nie lubię tego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa d3lux3 3 Napisano 4 godziny temu i co robia jak maja za duze adhd? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach