E.. 36 Napisano 10 godzin temu Skasuj wszystkie tematy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 182 Napisano 10 godzin temu Zara ciebie skasuję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E.. 36 Napisano 10 godzin temu Makowy leć do elki póki jeszcze jest, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 255 Napisano 10 godzin temu Ja sùke pierwsza skasuje. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 182 Napisano 10 godzin temu 15 minut temu, E.. napisał: Makowy leć do elki póki jeszcze jest, Już dawno wylądowałem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E.. 36 Napisano 10 godzin temu 52 minuty temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Ja sùke pierwsza skasuje. Dzwonię na policję, odpowiesz w końcu żałosna babo 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dark prince 12 Napisano 9 godzin temu 6 minut temu, E.. napisał: Dzwonię na policję, odpowiesz w końcu żałosna babo Ty żyjesz? Wyszlas z krypty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 255 Napisano 8 godzin temu 1 godzinę temu, E.. napisał: Dzwonię na policję, odpowiesz w końcu żałosna babo Masz racje, dzwon niech przyjadą na kafeterie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach