Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Malowanie tak

Te zadowolone ryje w pracy

Polecane posty

ludzie to zwierzeta ktore patrza tylko na ton głosu i pozory i nie obchodzi ich co ktos czuje i mozna ich robic w uja umiejetnie a potem maja pretensje ze jednak ich nie lubisz tak a faceci to juz w ogole by chcieli wyszkolone lalki bo uj ich obchodzi co ktos mysli w ogole moje koty by mnie moze zaebały we snie ale poki im daje jesc to jest dobrze

ja mialem zadowolony ryj w pracy jak juz mialem dosc, patrze na zegarek co chwile kiedy koniec, bo juz mam dosc, a tu 10:24 a do 14 zmiana a kazda sekunda dluzy sie i dluzy a minuty mijaja wolno...

3 godziny temu, Kaszalotte napisał:

ludzie to zwierzeta ktore patrza tylko na ton głosu i pozory i nie obchodzi ich co ktos czuje i mozna ich robic w uja umiejetnie a potem maja pretensje ze jednak ich nie lubisz tak a faceci to juz w ogole by chcieli wyszkolone lalki bo uj ich obchodzi co ktos mysli w ogole moje koty by mnie moze zaebały we snie ale poki im daje jesc to jest dobrze

A co kobiety myslom? Żeby był piękny i bogaty wtedy może szmacic więc nawet biedny grubas może bo to jest tozsame tylko ona ma widzimisie 

Przed chwilą, Malowanie tak napisał:

A co kobiety myslom? Żeby był piękny i bogaty wtedy może szmacic więc nawet biedny grubas może bo to jest tozsame tylko ona ma widzimisie 

Ja nie jestem instytucja charytatywna żeby słuchać że jestem fuj spasiona od fuj spaslaka

4 minuty temu, Kaszalotte napisał:

Ja nie jestem instytucja charytatywna żeby słuchać że jestem fuj spasiona od fuj spaslaka

najlepiej było kiedyś rodzice brały za morde takie dumbo i swataly z garbatym obok a dzisiaj gnijom z kotami bo 185 z mieszkaniem srodmiescie zły 

Zderzemne się huh 

44 minuty temu, Malowanie tak napisał:

swataly z garbatym

i tylko się kobieta męczyła niestety.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się