Daniel86 35 Napisano 11 godzin temu Witam. Najbardziej interesuje mnie, w jakim stopniu była to Wasza inicjatywa, w jakim stopniu drugiej strony, a w jakim stopniu losu? Pytanie może dotyczyć Waszych obecnych, jak i byłych związków. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1712 Napisano 10 godzin temu To była moja inicjatywa, bo on się głównie na mnie gapił. Napisałam do niego na Fejsie, potem on mi wyznał, że mu się podobam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1712 Napisano 10 godzin temu Ktoś musi zrobić pierwszy krok, inaczej nic z tego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 226 Napisano 10 godzin temu Za 20 lat, to będzie tak, że kobiety same będą się oświadczać facetom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papamobil 666 73 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, niemaszuprawnień napisał: Za 20 lat, to będzie tak, że kobiety same będą się oświadczać facetom zakładając gumkę ustami 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1712 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, niemaszuprawnień napisał: Za 20 lat, to będzie tak, że kobiety same będą się oświadczać facetom Niektóre się oświadczają. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mariusz4 259 Napisano 10 godzin temu Nie były to związki, tylko przz to, że napisałem do takich kobiet, tzn. najfajniejszych dwóch, które długo pamiętam coś co postarałęm się wymyśleć, zauważyć na ich temat i było prawdziwe i odpisały. Ale ostatnio to ona po prostu przyszła i spodobała mi się od początku, do tego była sąsiadką zza korytarza. Ogólnie, nie ma szans, jak kobieta napisze pierwsza - nic z tego nie wychodzi na portalu randkowym nigdy. ALe na forum jak tu jest zupełnie oinaczej, bo nikt nic nie oczekuje od nikogo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie otwieraj oczu 55 Napisano 10 godzin temu To wszystko nic nie da jeżeli nie posiadasz elementów pożądanych przez kobiety. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 226 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, papamobil 666 napisał: zakładając gumkę ustami Piszesz z autopsji? Nigdy nie próbowałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 226 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, Mariusz4 napisał: Nie były to związki, tylko przz to, że napisałem do takich kobiet, tzn. najfajniejszych dwóch, które długo pamiętam coś co postarałęm się wymyśleć, zauważyć na ich temat i było prawdziwe i odpisały. Ale ostatnio to ona po prostu przyszła i spodobała mi się od początku, do tego była sąsiadką zza korytarza. Ogólnie, nie ma szans, jak kobieta napisze pierwsza - nic z tego nie wychodzi na portalu randkowym nigdy. ALe na forum jak tu jest zupełnie oinaczej, bo nikt nic nie oczekuje od nikogo. Dlatego szkoda czasu na aplikacje randkowe. Znajdź sobie jakieś zainteresowanie, hobby, chodź na siłownię, koncerty, gdzieś, gdzie są duże skupiska ludzi. Wtedy masz bardziej pewnie, że kogoś poznasz. W tych aplikacjach to większość leci na wygląd, pyta o stan cywilny, bo szuka kogoś do seksu. Więc to nie dla ciebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudiuszek<3 6 Napisano 10 godzin temu nie przyczynilem sie bo nigdy nikogo nie mialem i prawdopodobnie umre zanim kogos poznam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 507 Napisano 10 godzin temu (edytowany) 21 minut temu, Daniel86 napisał: Witam. Najbardziej interesuje mnie, w jakim stopniu była to Wasza inicjatywa, w jakim stopniu drugiej strony, a w jakim stopniu losu? Pytanie może dotyczyć Waszych obecnych, jak i byłych związków. ja sie przyczyniłam jedna prześwitującą su/kieenką, ale nieświadomie bo nie wiedziałam że ona prześwituje Edytowano 10 godzin temu przez Qwerty88 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mariusz4 259 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Qwerty88 napisał: ja sie przyczyniłam jedna prześwitującą ...enką, ale nieświadomie bo nie wiedziałam że ona prześwituje Jak już o przyciąganiu mówimy to mnie przyciągają długie proste włosy u kobiety i sinny dżinsy odpadam jak to widzę i jeśłi jest sympatyczna twarz to zabujałbym się o ile nie jest czyjąś żoną, żóny omijam niestety tak mam jakby to parzyło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 507 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Mariusz4 napisał: Jak już o przyciąganiu mówimy to mnie przyciągają długie proste włosy u kobiety i sinny dżinsy odpadam jak to widzę i jeśłi jest sympatyczna twarz to zabujałbym się o ile nie jest czyjąś żoną, żóny omijam niestety tak mam jakby to parzyło no tak to już jest że mezczyzni są wzrokowcami i przyciągamy ich wyglądem , a utrzymujemy charakterem 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 431 Napisano 10 godzin temu 10 minut temu, niemaszuprawnień napisał: Za 20 lat, to będzie tak, że kobiety same będą się oświadczać facetom W Polsce raczej nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mariusz4 259 Napisano 10 godzin temu 2 minuty temu, Qwerty88 napisał: no tak to już jest że mezczyzni są wzrokowcami i przyciągamy ich wyglądem , a utrzymujemy charakterem Może tak być ale powiem Ci wyjątek, nie oglądałem długo koła fortuny ale tam jest kobiweta, z tak miłym głosem, że myślałęm że jest bardzo ładna, choć jej nie widziałęm w tv, ale później spojrzałęm aa taka nie za łądna nie za brzydka, ale sympatyczna jest. Czyli głosem też przyciągacie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 507 Napisano 10 godzin temu 2 minuty temu, Mariusz4 napisał: Może tak być ale powiem Ci wyjątek, nie oglądałem długo koła fortuny ale tam jest kobiweta, z tak miłym głosem, że myślałęm że jest bardzo ładna, choć jej nie widziałęm w tv, ale później spojrzałęm aa taka nie za łądna nie za brzydka, ale sympatyczna jest. Czyli głosem też przyciągacie. kiedyś jak seks telefony były popularne to mezczyzni sie w tych paniach zakochiwali, podobno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daniel86 35 Napisano 10 godzin temu 13 minut temu, Qwerty88 napisał: ja sie przyczyniłam jedna prześwitującą su/kieenką, ale nieświadomie bo nie wiedziałam że ona prześwituje Ale Ty tę ...enkę założyłaś z zamiarem zwrócenia uwagi tego konkretnego mężczyzny? A czy Ty byś była w stanie zagadać do mężczyzny? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 507 Napisano 10 godzin temu 12 minut temu, Daniel86 napisał: Ale Ty tę ...enkę założyłaś z zamiarem zwrócenia uwagi tego konkretnego mężczyzny? A czy Ty byś była w stanie zagadać do mężczyzny? nie, zupełnie przypadkiem. Wprost nie podrywam raczej, ale stwarzam sytuacje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 168 Napisano 9 godzin temu 1 godzinę temu, Mariusz4 napisał: Nie były to związki, tylko przz to, że napisałem do takich kobiet, tzn. najfajniejszych dwóch, które długo pamiętam coś co postarałęm się wymyśleć, zauważyć na ich temat i było prawdziwe i odpisały. Ale ostatnio to ona po prostu przyszła i spodobała mi się od początku, do tego była sąsiadką zza korytarza. Ogólnie, nie ma szans, jak kobieta napisze pierwsza - nic z tego nie wychodzi na portalu randkowym nigdy. ALe na forum jak tu jest zupełnie oinaczej, bo nikt nic nie oczekuje od nikogo. Ja tam pisałam pierwsza, a co najlepsze to najbardziej sensowny facet nie odpisał, bo przy byciu najbardziej sensownym był najbardziej podejrzliwy bo najmądrzejszy, a ja miałam fake konto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie otwieraj oczu 55 Napisano 9 godzin temu 5 minut temu, Mgła napisał: Ja tam pisałam pierwsza, a co najlepsze to najbardziej sensowny facet nie odpisał, bo przy byciu najbardziej sensownym był najbardziej podejrzliwy bo najmądrzejszy, a ja miałam fake konto Nie był zdesperowany w poszukiwaniach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie otwieraj oczu 55 Napisano 9 godzin temu 55 minut temu, Daniel86 napisał: Ale Ty tę ...enkę założyłaś z zamiarem zwrócenia uwagi tego konkretnego mężczyzny? A czy Ty byś była w stanie zagadać do mężczyzny? Na wabia żeby wyłowić tego który wyjdzie z inicjatywą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 75 Napisano 9 godzin temu W internecie to jest inny świat bo w świecie to wszyscy mili i gadają facety normalnie a w necie jak ich czytasz jak knują niektórzy to aż strach się odzywać w ogóle takie wulgary fak i wszystko źle 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 168 Napisano 9 godzin temu 4 minuty temu, Nie otwieraj oczu napisał: Nie był zdesperowany w poszukiwaniach. No nie. A i pewnie się już przejechał tam nie raz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 226 Napisano 9 godzin temu 1 godzinę temu, kris888 napisał: W Polsce raczej nie. Pewnie tak 🫢 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie otwieraj oczu 55 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Kaszalotte napisał: W internecie to jest inny świat bo w świecie to wszyscy mili i gadają facety normalnie a w necie jak ich czytasz jak knują niektórzy to aż strach się odzywać w ogóle takie wulgary fak i wszystko źle Druga twarz i nic odkrywczego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 226 Napisano 9 godzin temu 13 minut temu, Mgła napisał: Ja tam pisałam pierwsza, a co najlepsze to najbardziej sensowny facet nie odpisał, bo przy byciu najbardziej sensownym był najbardziej podejrzliwy bo najmądrzejszy, a ja miałam fake konto Pravik był podejrzliwy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie otwieraj oczu 55 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Mgła napisał: No nie. A i pewnie się już przejechał tam nie raz. Rutyna za sprawą doświadczeń. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 168 Napisano 8 godzin temu 41 minut temu, niemaszuprawnień napisał: Pravik był podejrzliwy? Leżak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie otwieraj oczu 55 Napisano 8 godzin temu 8 minut temu, Mgła napisał: Leżak Podejrzewał brak lojalności Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach