Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Daniel86

W jaki sposób przyczyniliście się do swoich związków?

Polecane posty

Witam. Najbardziej interesuje mnie, w jakim stopniu była to Wasza inicjatywa, w jakim stopniu drugiej strony, a w jakim stopniu losu?

Pytanie może dotyczyć Waszych obecnych, jak i byłych związków.

To była moja inicjatywa, bo on się głównie na mnie gapił. Napisałam do niego na Fejsie, potem on mi wyznał, że mu się podobam.

Przed chwilą, niemaszuprawnień napisał:

Za 20 lat, to będzie tak, że kobiety same będą się oświadczać facetom 🤣🤣🤣

zakładając gumkę ustami 

• Haha 2

Przed chwilą, niemaszuprawnień napisał:

Niektóre się oświadczają.

Nie były to związki, tylko przz to, że napisałem do takich kobiet, tzn. najfajniejszych dwóch, które długo pamiętam coś co postarałęm się wymyśleć, zauważyć na ich temat i było prawdziwe i odpisały. Ale ostatnio to ona po prostu przyszła i spodobała mi się od początku, do tego była sąsiadką zza korytarza. Ogólnie, nie ma szans, jak kobieta napisze pierwsza - nic z tego nie wychodzi na portalu randkowym nigdy. ALe na forum jak tu jest zupełnie oinaczej, bo nikt nic nie oczekuje od nikogo.

1 minutę temu, Mariusz4 napisał:

Nie były to związki, tylko przz to, że napisałem do takich kobiet, tzn. najfajniejszych dwóch, które długo pamiętam coś co postarałęm się wymyśleć, zauważyć na ich temat i było prawdziwe i odpisały. Ale ostatnio to ona po prostu przyszła i spodobała mi się od początku, do tego była sąsiadką zza korytarza. Ogólnie, nie ma szans, jak kobieta napisze pierwsza - nic z tego nie wychodzi na portalu randkowym nigdy. ALe na forum jak tu jest zupełnie oinaczej, bo nikt nic nie oczekuje od nikogo.

Dlatego szkoda czasu na aplikacje randkowe. Znajdź sobie jakieś zainteresowanie, hobby, chodź na siłownię, koncerty, gdzieś, gdzie są duże skupiska ludzi. Wtedy masz bardziej pewnie, że kogoś poznasz. 

W tych aplikacjach to większość leci na wygląd, pyta o stan cywilny, bo szuka kogoś do seksu. Więc to nie dla ciebie. 

21 minut temu, Daniel86 napisał:

Witam. Najbardziej interesuje mnie, w jakim stopniu była to Wasza inicjatywa, w jakim stopniu drugiej strony, a w jakim stopniu losu?

Pytanie może dotyczyć Waszych obecnych, jak i byłych związków.

ja sie przyczyniłam  jedna prześwitującą su/kieenką, ale nieświadomie bo nie wiedziałam że ona prześwituje

Edytowano przez Qwerty88

Przed chwilą, Qwerty88 napisał:

ja sie przyczyniłam  jedna prześwitującą ...enką, ale nieświadomie bo nie wiedziałam że ona prześwituje

Jak już o przyciąganiu mówimy to mnie przyciągają długie proste włosy u kobiety i sinny dżinsy odpadam jak to widzę i jeśłi jest sympatyczna twarz to zabujałbym się o ile nie jest czyjąś żoną, żóny omijam niestety tak mam jakby to parzyło

Przed chwilą, Mariusz4 napisał:

Jak już o przyciąganiu mówimy to mnie przyciągają długie proste włosy u kobiety i sinny dżinsy odpadam jak to widzę i jeśłi jest sympatyczna twarz to zabujałbym się o ile nie jest czyjąś żoną, żóny omijam niestety tak mam jakby to parzyło

no tak to już jest że mezczyzni są wzrokowcami i przyciągamy ich wyglądem , a utrzymujemy charakterem

• Like 1

10 minut temu, niemaszuprawnień napisał:

W Polsce raczej nie.

2 minuty temu, Qwerty88 napisał:

no tak to już jest że mezczyzni są wzrokowcami i przyciągamy ich wyglądem , a utrzymujemy charakterem

Może tak być ale powiem Ci wyjątek, nie oglądałem długo koła fortuny ale tam jest kobiweta, z tak miłym głosem, że myślałęm że jest bardzo ładna, choć jej nie widziałęm w tv, ale później spojrzałęm aa taka nie za łądna nie za brzydka, ale sympatyczna jest. Czyli głosem też przyciągacie.

2 minuty temu, Mariusz4 napisał:

Może tak być ale powiem Ci wyjątek, nie oglądałem długo koła fortuny ale tam jest kobiweta, z tak miłym głosem, że myślałęm że jest bardzo ładna, choć jej nie widziałęm w tv, ale później spojrzałęm aa taka nie za łądna nie za brzydka, ale sympatyczna jest. Czyli głosem też przyciągacie.

kiedyś jak seks telefony były popularne to mezczyzni sie w tych paniach zakochiwali, podobno 😜

13 minut temu, Qwerty88 napisał:

ja sie przyczyniłam  jedna prześwitującą su/kieenką, ale nieświadomie bo nie wiedziałam że ona prześwituje

Ale Ty tę ...enkę założyłaś z zamiarem zwrócenia uwagi tego konkretnego mężczyzny? A czy Ty byś była w stanie zagadać do mężczyzny?

12 minut temu, Daniel86 napisał:

Ale Ty tę ...enkę założyłaś z zamiarem zwrócenia uwagi tego konkretnego mężczyzny? A czy Ty byś była w stanie zagadać do mężczyzny?

nie, zupełnie przypadkiem. Wprost nie podrywam raczej, ale stwarzam sytuacje 

1 godzinę temu, Mariusz4 napisał:

Ja tam pisałam pierwsza, a co najlepsze to najbardziej sensowny facet nie odpisał, bo przy byciu najbardziej sensownym był najbardziej podejrzliwy bo najmądrzejszy, a ja miałam fake konto😕😅

5 minut temu, Mgła napisał:

Ja tam pisałam pierwsza, a co najlepsze to najbardziej sensowny facet nie odpisał, bo przy byciu najbardziej sensownym był najbardziej podejrzliwy bo najmądrzejszy, a ja miałam fake konto😕😅

Nie był zdesperowany w poszukiwaniach. 😁

55 minut temu, Daniel86 napisał:

Na wabia żeby wyłowić tego który wyjdzie z inicjatywą. 😁

W internecie to jest inny świat bo w świecie to wszyscy mili i gadają facety normalnie a w necie jak ich czytasz jak knują niektórzy to aż strach się odzywać w ogóle takie wulgary fak i wszystko źle 

• Like 1

4 minuty temu, Nie otwieraj oczu napisał:

Nie był zdesperowany w poszukiwaniach. 😁

No nie. A i pewnie się już przejechał tam nie raz.

1 minutę temu, Kaszalotte napisał:

W internecie to jest inny świat bo w świecie to wszyscy mili i gadają facety normalnie a w necie jak ich czytasz jak knują niektórzy to aż strach się odzywać w ogóle takie wulgary fak i wszystko źle 

Druga twarz i nic odkrywczego. 😁

13 minut temu, Mgła napisał:

Pravik był podejrzliwy? 😅

41 minut temu, niemaszuprawnień napisał:

Pravik był podejrzliwy? 😅

Leżak😁

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się