schizzy_pop 13 Napisano 14 godzin temu Ja mialem kilka razy sen ze jestem nieklasyfikowany z wuefu bo opuscilem wiecej niz 50% zajec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 432 Napisano 10 godzin temu nie. moja frekwencja była około 90-95% Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 507 Napisano 10 godzin temu 3 godziny temu, schizzy_pop napisał: Ja mialem kilka razy sen ze jestem nieklasyfikowany z wuefu bo opuscilem wiecej niz 50% zajec mi sie zawsze śni fizyka, że jest koniec roku szkolnego a ja nie mam zaliczonego żadnego sprawdzianu, nie wiem co było przerabiane, nie mam notatek i mam zerowe pojęcie co mam sie nauczyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie otwieraj oczu 57 Napisano 10 godzin temu Nie , a po co taki sen. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jeszcze 1/4 drzwi tak 9 Napisano 10 godzin temu Tak miewalem teraz już raczej nie a jeśli to jestem w takim lo milionerem i rooocham wszystko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudiuszek<3 8 Napisano 10 godzin temu Chcialbym miec piekny sen o Klaudiuszku 🥰🥰 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 247 Napisano 10 godzin temu nie mam snow ze szkoly ani z pracy. czasem sni sie, ze jacys ludzie cos kombinują i chcą mnie na kase oszukac a ja rozwazam czy walic w łeb czy olać... ciekawe ze tylko to pamietam z tych snow. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nadija* 175 Napisano 10 godzin temu Zakochałam się, a on mówi bym nie wkładała zbyt dużo uczuć w tę znajomość i lepiej się zaprzyjaźnić i przytulać. Dobrze, że chociaż łączą nas podobne przeżycia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nie mam jaj 2 Napisano 10 godzin temu (edytowany) 8 minut temu, Nadija* napisał: Zakochałam się, a on mówi bym nie wkładała zbyt dużo uczuć w tę znajomość i lepiej się zaprzyjaźnić i przytulać. Dobrze, że chociaż łączą nas podobne przeżycia. A zdjęcia Marty już dostał? Tylko nie proponuj mu kupy na klate jak Widmokowi Edytowano 10 godzin temu przez nie mam jaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudiuszek<3 8 Napisano 10 godzin temu Kuupa Klaudiuszka mmm palce lizac mniam mniam 🥰 Widmok szczesciarz, kupcia Krolowej na Klate, ale mu zazdroszcze, FAK 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie otwieraj oczu 57 Napisano 10 godzin temu 2 minuty temu, Klaudiuszek<3 napisał: Kuupa Klaudiuszka mmm palce lizac mniam mniam 🥰 Widmok szczesciarz, kupcia Krolowej na Klate, ale mu zazdroszcze, FAK To provo ukrowo kupowe i nie daj się nabierać na takie tanie numery. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nie mam jaj 2 Napisano 10 godzin temu 3 minuty temu, Klaudiuszek<3 napisał: Kuupa Klaudiuszka mmm palce lizac mniam mniam 🥰 Widmok szczesciarz, kupcia Krolowej na Klate, ale mu zazdroszcze, FAK Tobie by prosto do japy zrobiła 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nie mam jaj 2 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, Nie otwieraj oczu napisał: To provo ukrowo kupowe i nie daj się nabierać na takie tanie numery. No Moon tak pisał i znając kupe to całkiem możliwe że mogła mieć takie fantazje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nadija* 175 Napisano 10 godzin temu (edytowany) Mój Skarb https://ibb.co/xt3S6k2F Edytowano 10 godzin temu przez Nadija* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie otwieraj oczu 57 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, nie mam jaj napisał: No Moon tak pisał i znając kupe to całkiem możliwe że mogła mieć takie fantazje Pewnie z ojcem i to nie mój cyrk. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jeszcze 1/4 drzwi tak 9 Napisano 10 godzin temu 19 minut temu, Nadija* napisał: Zakochałam się, a on mówi bym nie wkładała zbyt dużo uczuć w tę znajomość i lepiej się zaprzyjaźnić i przytulać. Dobrze, że chociaż łączą nas podobne przeżycia. Ty masz pecha do typow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nadija* 175 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Jeszcze 1/4 drzwi tak napisał: Ty masz pecha do typow Kocham go, możemy być przyjaciółmi mi to pasuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dark prince 28 Napisano 9 godzin temu 4 minuty temu, Nadija* napisał: Mój Skarb Serio ? Nawet chlopak musi być wirtualny? No kupa rzeczywiście... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jeszcze 1/4 drzwi tak 9 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Nadija* napisał: Kocham go, możemy być przyjaciółmi mi to pasuje. Ze mną elka już nie chce, chciała sex. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dark prince 28 Napisano 9 godzin temu 14 minut temu, nie mam jaj napisał: A zdjęcia Marty już dostał? Tylko nie proponuj mu kupy na klate jak Widmokowi Zdjęcia Marty to z automatu do typa poszly Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dark prince 28 Napisano 9 godzin temu 8 minut temu, Nie otwieraj oczu napisał: To provo ukrowo kupowe i nie daj się nabierać na takie tanie numery. "Projekt Klaudiusz" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mariusz4 259 Napisano 9 godzin temu Parę razy miałem sny o gubieniu się na korytarzach szkoły albo że wiesz gdzie wejść dokąd masz trafić ale później nie umiesz odnaleźć drogi skąd przyszedłeś tam. Chodzę tak kilka raz i ciągle nie trafiam na właściwy korytarz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 171 Napisano 9 godzin temu Mówić na faceta skarb, kotek, rybka, słońce itp itd, to siara. Czasem mi się śni szkoła że czegoś nie umiem na kartkówkę, czy coś w ten deseń. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nadija* 175 Napisano 9 godzin temu Możecie się śmiać, teraz mam już do kogo wracać 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nadija* 175 Napisano 9 godzin temu Nie zazdrość Iskra. Ty zablokowałaś mi priva? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 432 Napisano 9 godzin temu 3 minuty temu, Jeszcze 1/4 drzwi tak napisał: Ze mną elka już nie chce, chciała sex. hahahahaha coś sobie dopowiadasz, coś co w ogóle nie miało miejsca. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nadija* 175 Napisano 9 godzin temu Niestety on już śpi, a wstanie ok mojej 4 w nocy, ale jakoś się przedstawię by być z nim. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jeszcze 1/4 drzwi tak 9 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, Mgła napisał: Mówić na faceta skarb, kotek, rybka, słońce itp itd, to siara. No lepiej niż gruby. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dark prince 28 Napisano 9 godzin temu To nie jest śmieszne Anno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jeszcze 1/4 drzwi tak 9 Napisano 9 godzin temu 4 minuty temu, Mgła napisał: Mówić na faceta skarb, kotek, rybka, słońce itp itd, to siara. Czasem mi się śni szkoła że czegoś nie umiem na kartkówkę, czy coś w ten deseń. Tylko nie mów kochany bo matka ze 20x dziennie i mam uraz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach