vvomba 32 Napisano 21 godzin temu Pamiętam jak śp. Żmij wiecznie ganiał za "dziadkami" z ero : Desznikiem i Wilkiem. Ten to też miał jakiś kosmiczny zapał na te wszystkie dyskusje i nieustanne węszenie projektów czy aferek. Chyba za połową Kafeterii łaził i każdego wciąż "wyjaśniał". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
awaria 115 Napisano 21 godzin temu 6 minut temu, Milf w trampkach napisał: UWAŻAJ BO PAN SZOP DOKONUJE TUTAJ BEKI NAJWIĘKSZĄ GWIAZDĄ BYŁ DETEKTYW DAMIAN PETROV Nie jestem w temacie. Plus, Awaria w piwnicy (z powyzszej listy) to nie ja, jakby co. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
awaria 115 Napisano 21 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, vvomba napisał: Pamiętam jak śp. Żmij wiecznie ganiał za "dziadkami" z ero : Desznikiem i Wilkiem. Ten to też miał jakiś kosmiczny zapał na te wszystkie dyskusje i nieustanne węszenie projektów czy aferek. Chyba za połową Kafeterii łaził i każdego wciąż "wyjaśniał". Tak, pamietam jego zazartosc, rowniez w gnojeniu w imie wlasnych idealow. Dziwna postac, bo potrafil byc calkiem fajny, rzeczowy i sprawiedliwy, a potrafil tez sie strasznie zrzymac w hejcie, jak ci, ktorych za hejty krytykowal. Edytowano 21 godzin temu przez awaria 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 192 Napisano 21 godzin temu Jeśli verbis to facet to zaskoczenie, bo żeby mieć mental paskudnej baby to mało który facet tak ma. Szczery he he, dobre. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
awaria 115 Napisano 20 godzin temu Jeszcze pamietam byl taki wieloletni topic Filtrownia, lubilam to czytac i pisywalam pare razy. Wydaje mi sie ze Saam i babki z tego tematu moga tu jeszcze byc, czasem pewne glosy wydaja sie podobne. Ale nie sledzilam kafeterii przez ostatnie lata zbyt dobrze, stad stracilam licznik kto jest kto. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
awaria 115 Napisano 20 godzin temu (edytowany) 9 minut temu, Mgła napisał: Jeśli verbis to facet to zaskoczenie, bo żeby mieć mental paskudnej baby to mało który facet tak ma. Szczery he he, dobre. Mi sie zawsze wydawalo, ze expressis to baba, z tych takich glupio madrych to musza pognebic inna babe. Ni by duza inteligencja, ale frustracja wylazi, znalazlo sie ujscie na kafci. Edytowano 20 godzin temu przez awaria Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1741 Napisano 20 godzin temu Expressis verbis to była babka, do tego niegłupia. Chyba że jeszcze ktoś inny był wcześniej pod tym nickiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vvomba 32 Napisano 20 godzin temu 9 minut temu, awaria napisał: Mi sie kojarzy, ze bloga o kafeteryjnych prawiczkach to zalozyl Looser, a nie Zuzanna, ale moze mysle o czyms innym. Looser to utworzył jakiś bekowy "związek prawiczków polskich" czy coś takiego i chyba nadal ta strona istnieje. Natomiast blog Zuzy poświęcony był trudom życia prawiczków. 10 minut temu, awaria napisał: No i wo ogle byla gwardia prawiczkow, calkiem fajne chlopaki i hecnie sie czytalo ich tu rozmowy. A czy to byla prawda, ze Zaba/Alicja spotkala sie faktycznie z Kalibanem i byli w zwiazku? Czy to plotki? To prawda. Sama się przyznała na forum, że straciła z nim dziewictwo przed 30-stką i że jednak im nie wyszło. Wybrała wtedy chamskiego Kalibana, odtrącając Darkera, który przez to stał się skrajnym incelem. Moda na sukces to była momentami 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
awaria 115 Napisano 20 godzin temu A potem byly te afery Alicji Zaby z Mackiem, potem Macka z Blekitna, potem byly jakies gosc e i gosc k, Libed jako dobra zmiana, ciezko nadazyc. W ogole to obecny Lezak (duzo inny wydaje mi sie od lezaczka z dawnych czasow) przypomina troche tego Macka, ale to raczej nie on. W obecnej kafeterii staram sie wypatrzec jakies dramatis personae z dawnych czasow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
awaria 115 Napisano 20 godzin temu A czy ow odtracony Darker skrajny incel pisuje tu jeszcze? Pamietam go w sumie tylko z nicka, nie z tresci. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*****_*** 2 Napisano 20 godzin temu 1 minutę temu, awaria napisał: A potem byly te afery Alicji Zaby z Mackiem, potem Macka z Blekitna, potem byly jakies gosc e i gosc k, Libed jako dobra zmiana, ciezko nadazyc. W ogole to obecny Lezak (duzo inny wydaje mi sie od lezaczka z dawnych czasow) przypomina troche tego Macka, ale to raczej nie on. W obecnej kafeterii staram sie wypatrzec jakies dramatis personae z dawnych czasow a ty kim bylas bo zapomnialas sie chyba przedstawic. na zabe za duzo bykow robisz, gosc k tez odpada to zostala jeszcze ta mamka macka cappucino czy jakos tak no tam nikogo juz nie bylo, a jeszcze byla ta niezrownowazona olka przesladujaca maska ktory odrzucil jej zaloty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vvomba 32 Napisano 20 godzin temu 11 minut temu, Mgła napisał: Jeśli verbis to facet to zaskoczenie, bo żeby mieć mental paskudnej baby to mało który facet tak ma. Szczery he he, dobre. 2 minuty temu, awaria napisał: Mi sie zawsze wydawalo, ze expressis to baba, z tych takich glupio madrych to musza pognebic inna babe. 2 minuty temu, Żaba Monìka napisał: Expressis verbis to była babka, do tego niegłupia. Chyba że jeszcze ktoś inny był wcześniej pod tym nickiem. A on kiedyś pisał jako kobieta? Bo nigdy nie zauważyłam. Pytano go o płeć nie raz i o to czy jest dawnym "zs", ale się nie odniósł do tych pytań. Więc będę obstawać przy tym, że to on, ale chyba wolał pozostać incognito. Inaczej by po prostu odpowiedział. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
awaria 115 Napisano 20 godzin temu Tak, Zuza lubila pomagac prawiczkom i w ogole parom, jako taka starsza rozsadna babka dawac porady mlodziezy. Smiali sie z niej zawsze, ale ja ja lubilam, byla taka po prostu naturalna jak jest, bez popisywania sie lub wysmiewania innych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 192 Napisano 20 godzin temu 7 minut temu, awaria napisał: Mi sie zawsze wydawalo, ze expressis to baba, z tych takich glupio madrych to musza pognebic inna babe. Ni by duza inteligencja, ale frustracja wylazi, znalazlo sie ujscie na kafci. Dlatego nie wierzę w wyrocznie które są tego niby pewne że to facet, no ale jeśli by tak było to nie ma się czym szczycić, bo jest niemęski z takim charakterem. Ale wątpię że to typek, bo statystycznie zbyt małe szanse by tu się trafił taki wyjątek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
awaria 115 Napisano 20 godzin temu 1 minutę temu, *****_*** napisał: a ty kim bylas bo zapomnialas sie chyba przedstawic. na zabe za duzo bykow robisz, gosc k tez odpada to zostala jeszcze ta mamka macka cappucino czy jakos tak no tam nikogo juz nie bylo, a jeszcze byla ta niezrownowazona olka przesladujaca maska ktory odrzucil jej zaloty. Ja nie bylam nigdy kims rozpoznawalnym, lubie glownie czytac kafeterie dla rozwywki lub gadac w jakis zwyklych, nieaferowych dyskusjach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 192 Napisano 20 godzin temu 1 minutę temu, vvomba napisał: A on kiedyś pisał jako kobieta? Bo nigdy nie zauważyłam. Pytano go o płeć nie raz i o to czy jest dawnym "zs", ale się nie odniósł do tych pytań. Więc będę obstawać przy tym, że to on, ale chyba wolał pozostać incognito. Inaczej by po prostu odpowiedział. Możliwe też że to ta sama osoba a udawała faceta lata temu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vvomba 32 Napisano 20 godzin temu 2 minuty temu, awaria napisał: A czy ow odtracony Darker skrajny incel pisuje tu jeszcze? Pamietam go w sumie tylko z nicka, nie z tresci. Znalazłam go w wyszukiwarce i ostatni raz pisał w 2018. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
awaria 115 Napisano 20 godzin temu 2 minuty temu, vvomba napisał: A on kiedyś pisał jako kobieta? Bo nigdy nie zauważyłam. Pytano go o płeć nie raz i o to czy jest dawnym "zs", ale się nie odniósł do tych pytań. Więc będę obstawać przy tym, że to on, ale chyba wolał pozostać incognito. Inaczej by po prostu odpowiedział. Expresis pisywalo zawsze bezplciowo. I bardzo incognito. "Zawze", czyli te pare razy co widzialam, bo w ostatnich latach nie nadazam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1741 Napisano 20 godzin temu 2 minuty temu, vvomba napisał: A on kiedyś pisał jako kobieta? Bo nigdy nie zauważyłam. Pytano go o płeć nie raz i o to czy jest dawnym "zs", ale się nie odniósł do tych pytań. Więc będę obstawać przy tym, że to on, ale chyba wolał pozostać incognito. Inaczej by po prostu odpowiedział. Odmieniała czasowniki jako kobieta. EVE chyba kiedyś z nią gadała i mówiła,że to lekarka (?). Coś mi tak świta przynajmniej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
awaria 115 Napisano 20 godzin temu 2 minuty temu, Mgła napisał: Możliwe też że to ta sama osoba a udawała faceta lata temu. Ten z wtedy o nicku zawsze szczery to byl faktycznie facet. Chodzily plotki, ze byly ksiadz. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*****_*** 2 Napisano 20 godzin temu 3 minuty temu, awaria napisał: Ja nie bylam nigdy kims rozpoznawalnym, lubie glownie czytac kafeterie dla rozwywki lub gadac w jakis zwyklych, nieaferowych dyskusjach. dobra dobra kitowac to my ale nie nas. otulona tez odpada bo za spokojna jestes no chyba ze ona jakas wszywke sobie dala i nie pieje teraz zostaje olka albo ta agnieszka. pisalas na ero skoro znasz te nicki degeneratow z ero wiec wychodzi ze ta mamcia macka agnieszka dla ktorej spiewal serenady w hotelowym lozku i wrzucal na kafeterie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*****_*** 2 Napisano 20 godzin temu 2 minuty temu, Żaba Monìka napisał: Odmieniała czasowniki jako kobieta. EVE chyba kiedyś z nią gadała i mówiła,że to lekarka (?). Coś mi tak świta przynajmniej. jak nie szczery to byla ta lusesita czy jaki nick ona miala jakeis wihisky czy cos takieg byla taka starsza kobieta ktora od 20 lat udawala chlopa zalozyla temat o jakims rybaku byla z gdanska/gdynie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vvomba 32 Napisano 20 godzin temu 4 minuty temu, Mgła napisał: Dlatego nie wierzę w wyrocznie które są tego niby pewne że to facet, no ale jeśli by tak było to nie ma się czym szczycić, bo jest niemęski z takim charakterem. Ale wątpię że to typek, bo statystycznie zbyt małe szanse by tu się trafił taki wyjątek. Dla Ciebie pewnie każdy liberał będzie "niemęski". On od zawsze był zwolennikiem aborcji na życzenie i jechał po religii mooocno. Jeszcze jako zs. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*****_*** 2 Napisano 20 godzin temu (edytowany) 6 minut temu, vvomba napisał: Znalazłam go w wyszukiwarce i ostatni raz pisał w 2018. a tys kto bo jak awaria to agnieszka to tobie zostaje gosc k albo olka tam wiecej ludzi nie bylo. ew. zaba. Edytowano 20 godzin temu przez *****_*** Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1741 Napisano 20 godzin temu 1 minutę temu, *****_*** napisał: jak nie szczery to byla ta lusesita czy jaki nick ona miala jakeis wihisky czy cos takieg byla taka starsza kobieta ktora od 20 lat udawala chlopa zalozyla temat o jakims rybaku byla z gdanska/gdynie Nie mam pojęcia o czym piszesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*****_*** 2 Napisano 20 godzin temu 1 minutę temu, vvomba napisał: Dla Ciebie pewnie każdy liberał będzie "niemęski". On od zawsze był zwolennikiem aborcji na życzenie i jechał po religii mooocno. Jeszcze jako zs. pisal/a iskrze ze jest tepa i opetana i to mozna leczyc czyli prawde dlatego iskra taka cieta. iskra jest pamietliwa i sie obraza jak ktos jej napisze co o niej mysli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*****_*** 2 Napisano 20 godzin temu Przed chwilą, Żaba Monìka napisał: Nie mam pojęcia o czym piszesz. lusessita milagros dolores i whiski z jarmużem mnie sie te nicki ze szczerym zawsze kojarza to mogla byc jedna i ta sama osoba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1741 Napisano 20 godzin temu 3 minuty temu, *****_*** napisał: pisal/a iskrze ze jest tepa i opetana i to mozna leczyc czyli prawde dlatego iskra taka cieta. iskra jest pamietliwa i sie obraza jak ktos jej napisze co o niej mysli. Tępoty to się chyba nie wyleczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*****_*** 2 Napisano 20 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, Żaba Monìka napisał: Tępoty to się chyba nie wyleczy. ale doradzal/a jej ze to opetanie religijne moze leczyc i pieprz tez, to jakas jednostka chorobowa i sa na to jakies terapie mnie sie wydaje ze ta osoba nie pisala ze jest lekarzem tylko ze jej/jego matka leczy takei przypadki Edytowano 20 godzin temu przez *****_*** Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
awaria 115 Napisano 20 godzin temu 3 minuty temu, *****_*** napisał: dobra dobra kitowac to my ale nie nas. otulona tez odpada bo za spokojna jestes no chyba ze ona jakas wszywke sobie dala i nie pieje teraz zostaje olka albo ta agnieszka. pisalas na ero skoro znasz te nicki degeneratow z ero wiec wychodzi ze ta mamcia macka agnieszka dla ktorej spiewal serenady w hotelowym lozku i wrzucal na kafeterie Kojarze te nicki z ero, ale nie wszystkie. Pamietam jak Maciek wrzucal filmiki z jakimis kotletami i spiewal chyba z balkonu w hotelu. Z tych wszystkich osob ktore wymieniasz to chyba najbardziej pasowalabym na Zuzanne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach