pure hate 17 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Dark prince napisał: Ty jako krasnal ogrodowy to rozumiem ze z urzedu popierasz zielony ład btw zmienili nazwe z zielonego na czysty lad czy cos takiego nie popieram, bo zielony nie jest zielony - eksploatacja samochodów elektrycznych to większe obciążenie dla środowiska niż gaz czy benzyna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Poetka 171 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Żaba Monìka napisał: Nie wiem co Was dziwi, Justyna spoko śpiewa, ale piosenka niczym się nie wyróżnia. A austria sie czyms wyroznia? Nawet nie zapamietalam ich wystepu. Estonia i makjato i w sumie italie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dark prince 40 Napisano 5 godzin temu 7 minut temu, JuIka2002 napisał: A od nas dla banderowcow pewnie max? xD Bo ukry w pl glosują na swoich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1750 Napisano 5 godzin temu Piosenki Szwajcarii zupełnie nie pamiętam, a wszyscy na nią głosują. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*****_*** 3 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Żaba Monìka napisał: Ale ona jest tam najstarsza, dużo jest dzieciaków, tzn. ,ok 20 lat. bo to kiedys byl chyba w zamysle konkurs dla debiutantów byly jakies zasady na p[cozatku tego ze sie promowalo mlode talenty a nie emerytów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Poetka 171 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Żaba Monìka napisał: Piosenki Szwajcarii zupełnie nie pamiętam, a wszyscy na nią głosują. Bo chuu)jowa 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1750 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Poetka napisał: A austria sie czyms wyroznia? Nawet nie zapamietalam ich wystepu. Estonia i makjato i w sumie italie Tak, chłopak śpiewał operowo na statku. Wasted love, o ile dobrze pamiętam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 344 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Żaba Monìka napisał: Nie wiem co Was dziwi, Justyna spoko śpiewa, ale piosenka niczym się nie wyróżnia. Mnie nie dziwi, bo to denna piosenka. Dziwiły mnie jakieś statystyki wyświetleń i rankingi przed konkursem, że ma jakieśtam szanse na dobrą pozycję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Poetka 171 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Żaba Monìka napisał: Tak, chłopak śpiewał operowo na statku. Wasted love, o ile dobrze pamiętam. A to wiem, pomyslalam sobie co za go)wno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1750 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Poetka napisał: A to wiem, pomyslalam sobie co za go)wno Ha ha, a mi się bardzo podobało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 344 Napisano 5 godzin temu 5 pkt.od Australii. Łooo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Poetka 171 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Żaba Monìka napisał: Ha ha, a mi się bardzo podobało. Jedna z niewielu o ktorych pomyslalam co za badziewie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1750 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Caryca łabędzica napisał: Mnie nie dziwi, bo to denna piosenka. Dziwiły mnie jakieś statystyki wyświetleń i rankingi przed konkursem, że ma jakieśtam szanse na dobrą pozycję. Widziałam też, nie wiem kto to pisał zrobili taką atmosferę jakby to naprawdę był jakiś hit. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2144 Napisano 5 godzin temu Trochę odbija od dna... : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1750 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Poetka napisał: Jedna z niewielu o ktorych pomyslalam co za badziewie. A Szwajcaria jak wyglądała, pamiętasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Poetka 171 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Żaba Monìka napisał: A Szwajcaria jak wyglądała, pamiętasz? Jakaś dziewczyna śpiewała. Nic ciekawego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1750 Napisano 5 godzin temu 10 minut temu, Caryca łabędzica napisał: Mnie nie dziwi, bo to denna piosenka. Dziwiły mnie jakieś statystyki wyświetleń i rankingi przed konkursem, że ma jakieśtam szanse na dobrą pozycję. Jeśli miała dużo wyświetleń to może dostanie więcej punktów od publiczności. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 344 Napisano 5 godzin temu Islandia nadal 0 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 344 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Żaba Monìka napisał: Jeśli miała dużo wyświetleń to może dostanie więcej punktów od publiczności. Chyba Szpak tak wjechał? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 344 Napisano 5 godzin temu Orzech nawet nie mówi za wiele o naszej pozycji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1750 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Caryca łabędzica napisał: Chyba Szpak tak wjechał? Nie oglądałam wtedy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1750 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Caryca łabędzica napisał: Islandia nadal 0 Biedni, a oglądałaś film "Eurowizja"? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1750 Napisano 5 godzin temu Co z Islandii to chyba mają z 15 lat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 344 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Żaba Monìka napisał: Biedni, a oglądałaś film "Eurowizja"? Nie. 139 punktów publiczności. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1750 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Caryca łabędzica napisał: Nie. 139 punktów publiczności. Fajny, obejrzyj jak będziesz miała okazję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 344 Napisano 5 godzin temu Brytole zero xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Poetka 171 Napisano 5 godzin temu Znowu żyri nas skrzywdziło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1750 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Caryca łabędzica napisał: Brytole zero xD No, biedni. Zawsze mówią,że nikt ich nie lubi ale piosenka taka sobie była niestety. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 344 Napisano 5 godzin temu Szwajcaria 0 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1750 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, Poetka napisał: Znowu żyri nas skrzywdziło. Raczej mają gust Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach