Malowany 212 Napisano sobota o 19:48 (edytowany) Edytowano sobota o 19:48 przez Malowany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 212 Napisano sobota o 19:50 Daje radę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 212 Napisano sobota o 20:09 o tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 212 Napisano sobota o 20:25 (edytowany) miód Edytowano sobota o 20:26 przez Malowany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 212 Napisano sobota o 20:27 Miód na moje uszy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 212 Napisano sobota o 20:36 Sorry, mnie buja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MOCNY STULEJ 21 Napisano sobota o 20:37 klasyg 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 310 Napisano sobota o 20:39 1 minutę temu, pure hate napisał: słuch sobie zbadaj, bo ta "muzyka" kaleczy uszy. Twoja nie kaleczy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dep_sour 21 Napisano sobota o 20:45 Kaliber był zayebisty 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 212 Napisano sobota o 20:48 I cyk na główkę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 212 Napisano sobota o 20:51 (edytowany) Edytowano sobota o 20:51 przez Malowany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MOCNY STULEJ 21 Napisano sobota o 20:51 Przed chwilą, pure hate napisał: jak to jest że takie prymitywny staroć ma lepsze brzmienie bębna niż to gvwienko kartonowe co umalowany wstawia. bo kiedyś to była muza, a teraz eh... ja zawsze powtarzam, że lata 00 to koniec dobrej muzy od prawie dekady to już tylko pogoń za masówką obserwuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MOCNY STULEJ 21 Napisano sobota o 20:55 to zawsze będzie dla mnie numero uno, jeden z najlepszych kawałków rapu pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 212 Napisano sobota o 20:56 Kto da 200 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 212 Napisano sobota o 20:57 Tysiąc w rok, nieźle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 310 Napisano poniedziałek o 18:45 2 minuty temu, pasztetowa mmm napisał: mow mi szmaato xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 310 Napisano poniedziałek o 18:49 2 minuty temu, pasztetowa mmm napisał: haha ciekawe co tam u malowany xD Chyba odpoczywa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach