Mariusz4 259 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 7 minut temu, niemaszuprawnień napisał: Niczego nie wysyłaj, bo ja tylko zapytałam. Masz prawo jazdy, jakieś doświadczenie, więc nie powinno być źle.. Ja się przeprowadziłam, by mieć dużo lepiej, co nie znaczy, że też masz to zrobić W Lidlach też potrzebują do pracy. Myślałeś o tym? Trochę,ale dowiedziałem sie,ze na 4 30 zaczyna sie praca, to mnie odrzuca, no i nie wiem jak fizycznie na nogsch i ciezary to tez. Trzeba sie cos wyspać zeby miec sile pracować i zyc. U nas same wlasnie biedronki i inne albo budownictwo, metale, stolarnie, drukarnie, zupelnie nie czuje siw w tym. Sprzedawca tak, sporo czasu bylem poza tym wiekszisc w biurze pracowalem. Ale rozne rzeczy moge robic na takie wysylam papiery. Interesowala mnie ekektronika, lutowanie cis z czesciami to zawsze lubiorm komputery tez opanuje szybko.A ostatnio to i kteci mnie pieczenie ciast bo to fajne ale chyba tylko dla siebie. Edytowano 5 godzin temu przez Mariusz4 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa mmm 21 Napisano 5 godzin temu to mnie obchodfzi ze ta baba chciala mnie porwac ze soba do polski z anglii i zebym wszystko zostawil dla niej i wszystkich ale ja nie pojechalem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa mmm 21 Napisano 5 godzin temu seeks przed slubem to grzech i Bog za to wszystkich osadzi dlatego ja podziekuje robic dzieci przed slubem i bekarty, masakra dla mnie to nie do pomyslenia jak bylem w szkole a ktos z klasy mial nieslubne nazwisko i rodzice nieslubni to masakra co za niziny patologia w ogole Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 246 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 7 minut temu, Mariusz4 napisał: Trochę,ale dowiedziałem sie,ze na 4 30 zaczyna sie praca, to mnie odrzuca, no i nie wiem jak fizycznie na nogsch i ciezary to tez. Trzeba sie cos wyspać zeby miec sile pracować i zyc. U nas same wlasnie biedronki i inne albo budownictwo, metale, stolarnie, drukarnie, zupelnie nie czuje siw w tym. Sprzedawca tak, sporo czasu bylem poza tym wiekszisc w biurze pracowalem. Ale rozne rzeczy moge robic na takie wysylam papiery. Interesowala mnie ekektronika, lutowanie cis z czesciami to zawsze lubiorm komputery tez opanuje szybko.A ostatnio to i kteci mnie pieczenie ciast bo to fajne ale chyba tylko dla siebie. Odrzuca cię wczesne wstawanie 🫢Może otwórz własną firmę i piec ciasta? Może zapytaj w Urzędzie Pracy czy nie mają kursów? Pytaj, pisz, dzwoń, wysyłaj lub w ostateczności się przeprowadź Edytowano 5 godzin temu przez niemaszuprawnień Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa mmm 21 Napisano 5 godzin temu piec ciasta? przeciez w piekarni trzeba wczesnie rano wstawac o 3 zeby chleb upiec na 6 kiepskei rady sama idz do pracy salowa nikt nie musi pracowac, ja od 9 lat jestem bezrobotny i ciesze sie, a ty haruj od 5 do 23, kto ci zabroni? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mariusz4 259 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, niemaszuprawnień napisał: Odrzuca cię wczesne wstawanie 🫢Może otwórz własną firmę i piec ciasta? Może zapytaj w Urzędzie Pracy czy nie mają kursów? Pytaj, pisz, dzwoń, wysyłaj lub w ostateczności się przeprowadź Wczesne to jest 6 lub 5 ale 3 50. Mialem firme caly czas bylem niepewny co będzie, mimo dosc niskiegobczynszu, sa tak ogromnie oplaty ze to juz nie powtorze tego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa mmm 21 Napisano 5 godzin temu dla mnie normalna pora wstac z lozka jak ide spac o tej 22-23 to do 13 zazwyczaj leze w lozku, moze sie budze wczesnie ale zazwyczaj do 13 nie wychodze z wyra :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 246 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Mariusz4 napisał: Wczesne to jest 6 lub 5 ale 3 50. Mialem firme caly czas bylem niepewny co będzie, mimo dosc niskiegobczynszu, sa tak ogromnie oplaty ze to juz nie powtorze tego. Wiem. Podatki i czynsz zjada. Okropne czasy nastały. Fabryki upadają, ale dobrze, że żabki mnożą się niczym Leżaki W moim rodzinnym mieście do czerwca działa kopalnia węgla kamiennego i zaczynają się zwolnienia grupowe. Nikt nie chce jej kupić za taką cenę i to już jest 3 właściciel tej kopalni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 246 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, pasztetowa mmm napisał: dla mnie normalna pora wstac z lozka jak ide spac o tej 22-23 to do 13 zazwyczaj leze w lozku, moze sie budze wczesnie ale zazwyczaj do 13 nie wychodze z wyra Chorzy ludzie tak mają i dlatego ktoś na tych chorych pracować musi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dark prince 45 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 8 minut temu, pasztetowa mmm napisał: piec ciasta? przeciez w piekarni trzeba wczesnie rano wstawac o 3 zeby chleb upiec na 6 kiepskei rady sama idz do pracy salowa nikt nie musi pracowac, ja od 9 lat jestem bezrobotny i ciesze sie, a ty haruj od 5 do 23, kto ci zabroni? Ta baba wstaje wczesnie rano? Wolne zarty wcześnie rano to wstawala do kolchozu poka dobrze ze ja juz dawno nie musze heh Edytowano 5 godzin temu przez Dark prince Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa mmm 21 Napisano 5 godzin temu (edytowany) dlatego ciesze sie, ze jestem chory i nie musze pracowac, dla mnie to blogoslawienstwo od Boga, nie musze pracowac, bo Bog mnie blogoslawil, a ciebie Bog nie kocha dlatego musicie do roboty arbeit macht frei koorwa Edytowano 5 godzin temu przez pasztetowa mmm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa mmm 21 Napisano 5 godzin temu dobra wybaczcie ale uciekam wziac sobie goraca kapiel przy swiecach popijajac czerwone winko, baj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dark prince 45 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, pasztetowa mmm napisał: dlatego ciesze sie, ze jestem chory i nie musze pracowac, dla mnie to blogoslawienstwo od Boga, nie musze pracowac, bo Bog mnie blogoslawil, a ciebie Bog nie kocha dlatego musicie do roboty arbeit macht frei koorwa Salowa jakby musiała wczesnie wstac to jej by tu nie bylo teraz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 246 Napisano 5 godzin temu 11 minut temu, pasztetowa mmm napisał: piec ciasta? przeciez w piekarni trzeba wczesnie rano wstawac o 3 zeby chleb upiec na 6 kiepskei rady sama idz do pracy salowa nikt nie musi pracowac, ja od 9 lat jestem bezrobotny i ciesze sie, a ty haruj od 5 do 23, kto ci zabroni? Nikt mi nie broni, bo jak dobrze płacą do mogę po 24 godziny robić. A ty zawsze będziesz zależny od facetów i dalej wiesz co Wypad do spania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa mmm 21 Napisano 5 godzin temu wypad to ja robie do wanny brac goraca kapiel w solach morskich i swiecach a od facetow zadnych zalezny nie jestem salowa, wypraszam to sobie a teraz uciekam sie relaksowac w wanna, moze wroce nad ranem o ile sie nie utopie albo nie zasne w wannie, pa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 246 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Dark prince napisał: Salowa jakby musiała wczesnie wstac to jej by tu nie bylo teraz Forum jest kobiece, więc pozwól mi zostać mleczny cycu z cycami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 246 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, pasztetowa mmm napisał: dobra wybaczcie ale uciekam wziac sobie goraca kapiel przy swiecach popijajac czerwone winko, baj Gorąca kąpiel nie jest zalecana przed spaniem No chyba, że masz randkę, to rozumiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa mmm 21 Napisano 5 godzin temu ja nie ide spac dzisiaj, jutro moze dopiero xD szkoda zycia na sen Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mariusz4 259 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 11 minut temu, niemaszuprawnień napisał: Wiem. Podatki i czynsz zjada. Okropne czasy nastały. Fabryki upadają, ale dobrze, że żabki mnożą się niczym Leżaki W moim rodzinnym mieście do czerwca działa kopalnia węgla kamiennego i zaczynają się zwolnienia grupowe. Nikt nie chce jej kupić za taką cenę i to już jest 3 właściciel tej kopalni. Tu ogolnie slysze od niejednej osoby, omijac to miasto z daleka, za to jak traktuja tu ludzi w pracy, jest jakas dziwna niechec 1 do 2 osoby. Ogolnie ze tu o nia trudno. Tu tez byly jakies huty szkla, zakłady chemiczne chyba upadaja, jedynie trzymaja siw zakłady obrobki produkcji gdzie widzialem samych 20 latkow jak przychodza na chwile i daja sie 11 h 7 dni wykorzystywac. A o piekarniach, raczej nie, nieludzkie te godziny pracy, czlowiek musi spać w nocy, to nie bo widzimisie, to sie na zdrowiu odbije Edytowano 5 godzin temu przez Mariusz4 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 246 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Mariusz4 napisał: Tu ogolnie slysze od niejednej osoby, omijac to miasto z daleka, za to jak traktuja tu ludzi w pracy, jest jakas dziwna niechec 1 do 2 osoby. Ogolnie ze tu o nia trudno. Tu tez byly jakies huty szkla, zakłady chemiczne chyba upadaja, jedynie trzymaja siw zakłady obrobki produkcji gdzie widzialem samych 20 latkow jak przychodza na chwile i daja sie 11 h 7 dni wykorzystywac. Dużo jest Ukraińców, którzy przystają na każde warunki pracy.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 246 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, pasztetowa mmm napisał: ja nie ide spac dzisiaj, jutro moze dopiero xD szkoda zycia na sen Jutro jest wtorek Dziś poniedziałek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mariusz4 259 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 5 minut temu, niemaszuprawnień napisał: Dużo jest Ukraińców, którzy przystają na każde warunki pracy.. Te osoby rozumiem, czasem jedt tak ciezko, ze jak ktos trafi na zniane dzienna to jest uradowany i nie liczy ile godzin pracuje bylw mial prace. A te janusze na tym żerują Ja tylko jestem przyzwyczajony ze pracuje sie w dzien 8 h no czasem 4 w soboty ale ogolnie ma siw 2 dni na zycie w tygodniu wolne. I z tym zamiarem uczylem sie w szkolach zeby nie musieć no itd itp Edytowano 5 godzin temu przez Mariusz4 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hrabia Pomme de terre 22 Napisano 4 godziny temu 51 minut temu, Odleżyna tak napisał: Dla cípki? Ehh nie przeżywaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Odleżyna tak 14 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, hrabia Pomme de terre napisał: nie przeżywaj Nie obcje w towarzystwie samic bo coś by się zainteresowalo jak na stypie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 246 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Odleżyna tak napisał: Nie obcje w towarzystwie samic bo coś by się zainteresowalo jak na stypie Ja dla młodego kótasa i lepszych perspektyw pracy i życia. I było warto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Odleżyna tak 14 Napisano 4 godziny temu Bo widzę po tiktoka że som samotne dziewczyny spragnione miłości a to forum dyskusyjne jest rynsztokiem dla wrednych bab głównie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Byłem na wyborach tak 6 Napisano 4 godziny temu 12 minut temu, Odleżyna tak napisał: Bo widzę po tiktoka że som samotne dziewczyny spragnione miłości a to forum dyskusyjne jest rynsztokiem dla wrednych bab głównie Pewnie czekają na takiego spierrdoxa jak ty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Odleżyna tak 14 Napisano 4 godziny temu 31 minut temu, Byłem na wyborach tak napisał: Pewnie czekają na takiego spierrdoxa jak ty Nie jedna marzy o mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Byłem na wyborach tak 6 Napisano 2 godziny temu 1 godzinę temu, Odleżyna tak napisał: Nie jedna marzy o mnie No widzisz a ty się boisz podać im imię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Odleżyna tak 14 Napisano 2 godziny temu 33 minuty temu, Byłem na wyborach tak napisał: No widzisz a ty się boisz podać im imię Miałem 270tys i paranoje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach