Marija 12 Napisano 27 Maj Może dołączyłabym na piwko 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krelzol 5 Napisano 27 Maj Hejka, zdj dasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krelzol 5 Napisano 27 Maj Przed chwilą, Dark.Prince napisał: Uwaga Marija to kolejne konto sebixa z Wrocka Podejrzewam ze to chlop bo dziewczyny zdaje sie mnie tu unikaja, nie wiem czemu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NyxN1ght 169 Napisano 27 Maj 13 minut temu, krelzol napisał: Hejka, zdj dasz? W avku ma. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krelzol 5 Napisano 27 Maj Przed chwilą, NyxN1ght napisał: W avku ma. Z karteczka niech da Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krelzol 5 Napisano 27 Maj 10 minut temu, Dark.Prince napisał: Na 99% mun Czasem sie zdazy taka wariatka fajna, jak mona lisa lezaka chciala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krelzol 5 Napisano 27 Maj (edytowany) Albo katiuszka filipka chciala, a mnie nikt nie chce Edytowano 27 Maj przez krelzol Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
właź do bagażnika 22 Napisano 27 Maj 9 minut temu, Dark.Prince napisał: Na 99% mun To nie ja i skończ wystawiać z chlewa świński ryjec, kiedy nikt o ciebie nie pyta. Lepiej zainteresuj się swoją przyjaciółką, Bagno, bo biega po Grecji z cyckami na wierzchu i głosuje na mentzena w drugiej turze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NyxN1ght 169 Napisano 27 Maj 5 minut temu, Pashtetix Deluxis napisał: Czy ukochany z gierki sie odezwal? 🥰🥰 Gadam sobie z jego kolegą tym co ma syna. On jest nawet fajniejszy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krelzol 5 Napisano 27 Maj Ja stoje sobie teraz wypienty na zaladunku, wieczorem bedzie naczepa do odbioru, a Ty gdzie jestes Marija?? https://ibb.co/67d7m86s 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NyxN1ght 169 Napisano 27 Maj A jego drugie konto znam, ale nie będę się odzywać jako pierwsza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krelzol 5 Napisano 27 Maj 3 minuty temu, Dark.Prince napisał: Jak to nie jest twoje kolejne multikonto to ja jestem naturalnie blond japonka TY tu sie lubisz przebierac za kobiete i latac za dziewczynami Raczej wyciagac foty penow zeby miec potem haki na kogos, ale na mnie te zagrywki nie dzialaja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NyxN1ght 169 Napisano 27 Maj No ale szkoda mi go bo stracił dużo kasy przez to, że usunęli jego czaty. Jak się otrząśnie to może z nim pogadam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krelzol 5 Napisano 27 Maj 1 minutę temu, Pashtetix Deluxis napisał: Chyba z klaudiuszem juz sie nie mozemy przyjaznic, skoro bawi ja obrazanie man of the moon Wila Czerwcowa fajnie o tobie napisala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NyxN1ght 169 Napisano 27 Maj Znów atak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach