Malowany 229 Napisano 10 godzin temu ale na głupotę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
właź do bagażnika 21 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, Malowany napisał: ale na głupotę. Dziwne, sam intelektem jakoś szczególnie nie błyszczysz. Masz kogoś konkretnego na myśli i dlaczego znowu obrażasz Elcie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 229 Napisano 10 godzin temu Dziwne, bo mam iq jak frank lampart Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 335 Napisano 10 godzin temu 2 minuty temu, właź do bagażnika napisał: Dziwne, sam intelektem jakoś szczególnie nie błyszczysz. Masz kogoś konkretnego na myśli i dlaczego znowu obrażasz Elcie? Ty mun a skąd niby teoria że mnie ma na myśli? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 229 Napisano 9 godzin temu Taki suchar ćpuna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 335 Napisano 9 godzin temu (edytowany) Wiem, jego suchary często bywają poprostu czerstwe. Edytowano 9 godzin temu przez E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KaszalotSpermacetowy 15 Napisano 9 godzin temu Gdzie on Elcie obraza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KaszalotSpermacetowy 15 Napisano 9 godzin temu On jak takie granie na czekanie robi i losuje co do głowy mu przyjdzie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 229 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, KaszalotSpermacetowy napisał: Gdzie on Elcie obraza Nigdzie. Chyba za gruba kreska poszła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
właź do bagażnika 21 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Wiem, jego suchary często bywają poprostu czerstwe. Daj sobie z 24 godziny na przemyślenia, to każdy suchar będzie mniej czerstwy 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 335 Napisano 9 godzin temu 7 minut temu, właź do bagażnika napisał: Daj sobie z 24 godziny na przemyślenia, to każdy suchar będzie mniej czerstwy Cięta riposta. Szkoda że nie ma w niej sensu raczej. ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 229 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Cięta riposta. Szkoda że nie ma w niej sensu raczej. ;D Cięta riposta bez sensu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
właź do bagażnika 21 Napisano 9 godzin temu 6 minut temu, Malowany napisał: Cięta riposta bez sensu? 24h Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 335 Napisano 9 godzin temu 8 minut temu, Malowany napisał: Cięta riposta bez sensu? Że cięta riposta to był sarkazm. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 335 Napisano 9 godzin temu 16 minut temu, właź do bagażnika napisał: 24h A co ci chodzi z tym 24h? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 229 Napisano 8 godzin temu Donald powołujący się na Muranskiego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 9 Napisano 8 godzin temu 21 minut temu, Malowany napisał: Donald powołujący się na Muranskiego Do czego to doszło ze się powołują na tego gangusa mitomana, dochodzimy do dna. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 229 Napisano 8 godzin temu Niezły cyrk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 9 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, Malowany napisał: Niezły cyrk Cyrk i strzał w kolano przy okazji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Gretta 1 Napisano 8 godzin temu 1 godzinę temu, Malowany napisał: ale na głupotę. Ja ogólnie, a na głupotę szczególnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ffxc1_5yih 30 Napisano 7 godzin temu 2 godziny temu, Malowany napisał: Dziwne, bo mam iq jak frank lampart Musisz to głęboko ukrywać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 229 Napisano 6 godzin temu *Lampard. Należę do mensy. W wieku dwóch lat już mówiłem, liczyłem i uczyłem się języków obcych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ffxc1_5yih 30 Napisano 6 godzin temu Ja mówiłam i liczyłam mając 1 rok. Słyszałam też w domu język inny niż polski i gadałam raz jednym, raz drugim. Wśród znajomych jest rozpacz i dramat, jak dziecko mówi dopiero w wieku 2 lat xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ffxc1_5yih 30 Napisano 4 godziny temu Ja jestem też wrażliwa na paranoików z urojeniami erotycznymi. Ciekawe jak to się ma do IQ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 229 Napisano 4 godziny temu 1 godzinę temu, Ffxc1_5yih napisał: Ja mówiłam i liczyłam mając 1 rok. Słyszałam też w domu język inny niż polski i gadałam raz jednym, raz drugim. Wśród znajomych jest rozpacz i dramat, jak dziecko mówi dopiero w wieku 2 lat xd Ja zdałem maturę w wieku 12 lat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siurentajski 325 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Malowany napisał: Ja zdałem maturę w wieku 12 lat. Ja też, ale spaliłem świadectwo maturalne jak widmok i musiałem jeszcze raz podchodzić w regulaminowym wieku 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 229 Napisano 4 godziny temu Ale był delikatny stres, bo zostałem wyczytany jako ostatni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ffxc1_5yih 30 Napisano 4 godziny temu 8 minut temu, Malowany napisał: Ale był delikatny stres, bo zostałem wyczytany jako ostatni. Myślę, że najbardziej wrażliwy jesteś na własnym punkcie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach