Malowany 232 Napisano wtorek o 13:00 ale na głupotę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
właź do bagażnika 21 Napisano wtorek o 13:02 1 minutę temu, Malowany napisał: ale na głupotę. Dziwne, sam intelektem jakoś szczególnie nie błyszczysz. Masz kogoś konkretnego na myśli i dlaczego znowu obrażasz Elcie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 232 Napisano wtorek o 13:05 Dziwne, bo mam iq jak frank lampart Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 336 Napisano wtorek o 13:06 2 minuty temu, właź do bagażnika napisał: Dziwne, sam intelektem jakoś szczególnie nie błyszczysz. Masz kogoś konkretnego na myśli i dlaczego znowu obrażasz Elcie? Ty mun a skąd niby teoria że mnie ma na myśli? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 232 Napisano wtorek o 13:07 Taki suchar ćpuna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 336 Napisano wtorek o 13:10 (edytowany) Wiem, jego suchary często bywają poprostu czerstwe. Edytowano wtorek o 13:10 przez E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KaszalotSpermacetowy 17 Napisano wtorek o 13:10 Gdzie on Elcie obraza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KaszalotSpermacetowy 17 Napisano wtorek o 13:11 On jak takie granie na czekanie robi i losuje co do głowy mu przyjdzie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 232 Napisano wtorek o 13:12 Przed chwilą, KaszalotSpermacetowy napisał: Gdzie on Elcie obraza Nigdzie. Chyba za gruba kreska poszła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
właź do bagażnika 21 Napisano wtorek o 13:13 2 minuty temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Wiem, jego suchary często bywają poprostu czerstwe. Daj sobie z 24 godziny na przemyślenia, to każdy suchar będzie mniej czerstwy 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 336 Napisano wtorek o 13:22 7 minut temu, właź do bagażnika napisał: Daj sobie z 24 godziny na przemyślenia, to każdy suchar będzie mniej czerstwy Cięta riposta. Szkoda że nie ma w niej sensu raczej. ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 232 Napisano wtorek o 13:26 2 minuty temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Cięta riposta. Szkoda że nie ma w niej sensu raczej. ;D Cięta riposta bez sensu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
właź do bagażnika 21 Napisano wtorek o 13:32 6 minut temu, Malowany napisał: Cięta riposta bez sensu? 24h Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 336 Napisano wtorek o 13:36 8 minut temu, Malowany napisał: Cięta riposta bez sensu? Że cięta riposta to był sarkazm. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 336 Napisano wtorek o 13:48 16 minut temu, właź do bagażnika napisał: 24h A co ci chodzi z tym 24h? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 232 Napisano wtorek o 14:26 Donald powołujący się na Muranskiego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 14 Napisano wtorek o 14:51 21 minut temu, Malowany napisał: Donald powołujący się na Muranskiego Do czego to doszło ze się powołują na tego gangusa mitomana, dochodzimy do dna. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 232 Napisano wtorek o 14:52 Niezły cyrk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 14 Napisano wtorek o 14:55 2 minuty temu, Malowany napisał: Niezły cyrk Cyrk i strzał w kolano przy okazji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Gretta 2 Napisano wtorek o 14:56 1 godzinę temu, Malowany napisał: ale na głupotę. Ja ogólnie, a na głupotę szczególnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ffxc1_5yih 30 Napisano wtorek o 16:00 2 godziny temu, Malowany napisał: Dziwne, bo mam iq jak frank lampart Musisz to głęboko ukrywać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 232 Napisano wtorek o 16:27 *Lampard. Należę do mensy. W wieku dwóch lat już mówiłem, liczyłem i uczyłem się języków obcych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ffxc1_5yih 30 Napisano wtorek o 16:44 Ja mówiłam i liczyłam mając 1 rok. Słyszałam też w domu język inny niż polski i gadałam raz jednym, raz drugim. Wśród znajomych jest rozpacz i dramat, jak dziecko mówi dopiero w wieku 2 lat xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ffxc1_5yih 30 Napisano wtorek o 18:20 Ja jestem też wrażliwa na paranoików z urojeniami erotycznymi. Ciekawe jak to się ma do IQ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 232 Napisano wtorek o 18:22 1 godzinę temu, Ffxc1_5yih napisał: Ja mówiłam i liczyłam mając 1 rok. Słyszałam też w domu język inny niż polski i gadałam raz jednym, raz drugim. Wśród znajomych jest rozpacz i dramat, jak dziecko mówi dopiero w wieku 2 lat xd Ja zdałem maturę w wieku 12 lat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siurentajski 332 Napisano wtorek o 18:24 1 minutę temu, Malowany napisał: Ja zdałem maturę w wieku 12 lat. Ja też, ale spaliłem świadectwo maturalne jak widmok i musiałem jeszcze raz podchodzić w regulaminowym wieku 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 232 Napisano wtorek o 18:27 Ale był delikatny stres, bo zostałem wyczytany jako ostatni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ffxc1_5yih 30 Napisano wtorek o 18:36 8 minut temu, Malowany napisał: Ale był delikatny stres, bo zostałem wyczytany jako ostatni. Myślę, że najbardziej wrażliwy jesteś na własnym punkcie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach