krelzol 4 Napisano sobota o 15:34 (edytowany) fajnie jest Edytowano sobota o 15:35 przez krelzol Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krelzol 4 Napisano sobota o 15:37 zartuje to goowno mi sie przelaczylo samo po tym jak mi sie sluchawki wylaczyli po tym jak cypisa wyciszylem , wlaczajac go w celu utwierdzenia sie w pewnosci czy to ta dziiwka cypisowska wymyslila ***** *** i taka piosenke mialem. zanim sie skapnolem to jak wlaczylem karte to gooowno juz lecialo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krelzol 4 Napisano sobota o 15:44 ja bym na taka impreze z kalachem wpadl chetnie , jak Brenton Tarrant do meczetu albo Breivik na.... wróććć.... W utoye xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mariusz4 262 Napisano sobota o 17:22 W Inowrocławiu będzie dziś koncert o 20.00 Wersow a o 22.00 Skolim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 43 Napisano sobota o 17:33 11 minut temu, Mariusz4 napisał: W Inowrocławiu będzie dziś koncert o 20.00 Wersow a o 22.00 Skolim Ciekawe czy znowu będzie miał wzwód na koncercie. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mariusz4 262 Napisano sobota o 17:44 o kurde jeszcze sobie poprawił to raczej tak. Nie jestem jego fanem ale będę słyszał z balkonu. Ta dziewczyna pewnie fajna Weronika Sowa rocznik 96. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa analna 2 Napisano sobota o 19:59 2 godziny temu, salix napisał: Ciekawe czy znowu będzie miał wzwód na koncercie. jak można takiego guwna słuchać, ja p... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Gretta 16 Napisano sobota o 20:03 2 godziny temu, salix napisał: Ciekawe czy znowu będzie miał wzwód na koncercie. Może w woreczku specjalnym nosi swoje przyrodzenie i to daje takie efekt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Gretta 16 Napisano sobota o 20:03 4 minuty temu, pasztetowa analna napisał: jak można takiego guwna słuchać, ja p... No... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 43 Napisano sobota o 21:43 1 godzinę temu, pasztetowa analna napisał: jak można takiego guwna słuchać, ja p... Wiesz w ogole czego dotyczył wrzucony przeze mnie fragment jego utworu, bo widze ze nie bardzo? Ja goscia kojarzę nie dlatego ze jestem fanka jego twórczości, a z koncertowych namiotów głównie które to były szeroko kometowane w internecie, to jest tak szokujące, niecodzienne i bekowe ze chcac nie chcac zostaje w pamięci. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
free_bird 4 Napisano sobota o 21:50 1 godzinę temu, _Gretta napisał: Może w woreczku specjalnym nosi swoje przyrodzenie i to daje takie efekt ja w woreczku specjalnym nosze swoje nasienie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa analna 2 Napisano sobota o 21:55 (edytowany) 12 minut temu, salix napisał: Wiesz w ogole czego dotyczył wrzucony przeze mnie fragment jego utworu, bo widze ze nie bardzo? Ja goscia kojarzę nie dlatego ze jestem fanka jego twórczości, a z koncertowych namiotów głównie które to były szeroko kometowane w internecie, to jest tak szokujące, niecodzienne i bekowe ze chcac nie chcac zostaje w pamięci. a ktoś ci każe na czyjeś krocze patrzeć? macie szczęście, bo waszych hektolitrów śluzu nie widać. Edytowano sobota o 21:56 przez pasztetowa analna 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pashtetova Shadowspell 27 Napisano wczoraj o 00:23 Nikogo to nie interesuje kreetynie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 43 Napisano 23 godziny temu 11 godzin temu, pasztetowa analna napisał: a ktoś ci każe na czyjeś krocze patrzeć? macie szczęście, bo waszych hektolitrów śluzu nie widać. Nie trzeba wlepiać wzroku w okolice czyjegoś krocza żeby dostrzec deformacje w tym obszarze, szczególnie oglądając wystąpienia publiczne. Moze profilaktycznie zacznijmy patrzeć w niebo zeby przypadkiem nie mieć beki z tego, że ktoś ma erekcje podczas wystąpień przed publicznością? Te kobiety ociekające śluzem na widok przypadkowych facetów tylko w jakichś incelskich wyobrażeniach mogą występować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach