miramar 234 Napisano 7 Czerwiec 1 minutę temu, Żaba Monìka napisał: A przed nie było? Były od urodzenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1849 Napisano 7 Czerwiec 13 minut temu, radioaktywny napisał: Moje marzenie zobaczyć Prypeć. Byłam tam, spoko wycieczka, ale teraz nie można. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
radioaktywny 2 Napisano 7 Czerwiec 2 minuty temu, _Gretta napisał: Trzymam się Klanu i M jak miłość, od początku. Teraz nudy, wakacje, nic nie leci. Klan to już gruby kaliber. Może kiedyś moda na sukces? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Gretta 18 Napisano 7 Czerwiec 2 minuty temu, Żaba Monìka napisał: A przed nie było? Na pewno tak, tylko nasilenie było wtedy. Moze 4 lata chodziłam do endokrynologa. Tylko powiększoną miałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1849 Napisano 7 Czerwiec 1 minutę temu, miramar napisał: Były od urodzenia. Podobno dopiero po 86 u mutantów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 234 Napisano 7 Czerwiec 6 minut temu, radioaktywny napisał: Mnie jakoś nie porwał, chodź temat Czarnobyla bardzo mnie interesuję. Widziałem ciekawsze dokumenty na YT. Ja płakałam że złości. To był drugi film, na którym płakałam. Pierwszy to Gladiator. Płacze za każdym razem kiedy go oglądam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Gretta 18 Napisano 7 Czerwiec Przed chwilą, radioaktywny napisał: Klan to już gruby kaliber. Może kiedyś moda na sukces? Mody na sukces nie lubiłam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 234 Napisano 7 Czerwiec Przed chwilą, Żaba Monìka napisał: Podobno dopiero po 86 u mutantów. Kłamali mi na lekcjach anatomii??? Zgroza! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1849 Napisano 7 Czerwiec Przed chwilą, miramar napisał: Kłamali mi na lekcjach anatomii??? Zgroza! Wszyscy kłamią, nikomu nie można wierzyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 234 Napisano 7 Czerwiec Przed chwilą, Żaba Monìka napisał: Wszyscy kłamią, nikomu nie można wierzyć. To Ty też kłamiesz, że wszyscy kłamią. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Gretta 18 Napisano 7 Czerwiec 9 minut temu, 5klepka napisał: Najbardziej nie oglądam na sygnale szkoła i szpital bo to gunwo. Nie rozumiem, Na sygnale szkoła? I jaki szpital? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
radioaktywny 2 Napisano 7 Czerwiec 1 minutę temu, Żaba Monìka napisał: Byłam tam, spoko wycieczka, ale teraz nie można. Teraz wiem, że nie można. Widziałem kiedyś zdjęcia z wycieczki. Pełno ludzi biegających z aparatami, którzy pozują do fotek z uśmiechem na buzi. Zero jakiegoś szacunku, refleksja do tego miejsca i do tego co tam się wydarzyło. W takim czymś nie chciałbym uczestniczyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afekafe 248 Napisano 7 Czerwiec 3 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał: coś tam sobie wzdychałaś pod nosem, a mąż usłyszał 'wielkiego tenisa' i przełączył kanał na Wimbledon głupio było zaprzeczać i jakoś tak wyszło, ze teraz trzeba oglądać... Delikatnie ujmując Po nasymu było tak. Ja ci dam wielkiego peni**a Byś gary umyła, ciasto upiekła i jakieś hobby znalazła rozpustna babo. Sportem się jakimś zajmij! 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 234 Napisano 7 Czerwiec 2 minuty temu, _Gretta napisał: Mody na sukces nie lubiłam. Tam wszyscy ze wszystkimi brali ślub. Robi sobie bardzo skomplikowane sytuację rodzinne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
5klepka 55 Napisano 7 Czerwiec Przed chwilą, _Gretta napisał: Nie rozumiem, Na sygnale szkoła? I jaki szpital? Leśna góra o ratownikach. Ojca matelusza ogladam czesto. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
radioaktywny 2 Napisano 7 Czerwiec 4 minuty temu, miramar napisał: Ja płakałam że złości. To był drugi film, na którym płakałam. Pierwszy to Gladiator. Płacze za każdym razem kiedy go oglądam. Chcesz to z YT? Bardzo ciekawe polecam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
5klepka 55 Napisano 7 Czerwiec 1 minutę temu, radioaktywny napisał: Teraz wiem, że nie można. Widziałem kiedyś zdjęcia z wycieczki. Pełno ludzi biegających z aparatami, którzy pozują do fotek z uśmiechem na buzi. Zero jakiegoś szacunku, refleksja do tego miejsca i do tego co tam się wydarzyło. W takim czymś nie chciałbym uczestniczyć. A co mają płakać nad cudzym losem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 234 Napisano 7 Czerwiec Przed chwilą, radioaktywny napisał: Chcesz to z YT? Bardzo ciekawe polecam. Poproszę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afekafe 248 Napisano 7 Czerwiec 10 minut temu, radioaktywny napisał: Obserwuję cię No. U mnie też pada Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
radioaktywny 2 Napisano 7 Czerwiec Przed chwilą, 5klepka napisał: A co mają płakać nad cudzym losem? Tam się wydarzyła ogroma tragedia. Trochę szacunku wypadałoby okazać, a nie latać jak po wesołym miasteczku. Rozumiem z obozie koncentracyjnym tez byś nie widziałem niczego złego, w takim zachowaniu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 234 Napisano 7 Czerwiec Przed chwilą, afekafe napisał: No. U mnie też pada U kogo nie pada niech zrobi salto w tył. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afekafe 248 Napisano 7 Czerwiec 8 minut temu, miramar napisał: Ja płakałam że złości. To był drugi film, na którym płakałam. Pierwszy to Gladiator. Płacze za każdym razem kiedy go oglądam. Kiedy ja płakałam na jakimś filmie Szybki strzał. Łzy słońca. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1849 Napisano 7 Czerwiec 1 minutę temu, radioaktywny napisał: Teraz wiem, że nie można. Widziałem kiedyś zdjęcia z wycieczki. Pełno ludzi biegających z aparatami, którzy pozują do fotek z uśmiechem na buzi. Zero jakiegoś szacunku, refleksja do tego miejsca i do tego co tam się wydarzyło. W takim czymś nie chciałbym uczestniczyć. Bez zorganizowanej wycieczki nie da się wejść. To znaczy nie dało, a przynajmniej nie legalnie. Trzeba przejść przez 2 kontrolę. Budynki się walą plus jest wiele miejsc radioaktywnych. Trzeba przechodzić przez czujniki. W elektrowni nadal pracują ludzie i je się obiad w kantynie dla pracowników. Bardzo ciekawe miejsce i przewodnicy ciekawie o nim opowiadają. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
5klepka 55 Napisano 7 Czerwiec Przed chwilą, radioaktywny napisał: Tam się wydarzyła ogroma tragedia. Trochę szacunku wypadałoby okazać, a nie latać jak po wesołym miasteczku. Rozumiem z obozie koncentracyjnym tez byś nie widziałem niczego złego, w takim zachowaniu? No ja nad zydami się nie spuszczam jak niektórzy. Dość tej martyrologii i paszoł won. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
radioaktywny 2 Napisano 7 Czerwiec 2 minuty temu, miramar napisał: Poproszę. Wpisz sobie na YT ciekawehistorie Czarnobyl. Tam masz trzy części. Warto obejrzeć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 234 Napisano 7 Czerwiec Przed chwilą, radioaktywny napisał: Tam się wydarzyła ogroma tragedia. Trochę szacunku wypadałoby okazać, a nie latać jak po wesołym miasteczku. Rozumiem z obozie koncentracyjnym tez byś nie widziałem niczego złego, w takim zachowaniu? Teraz to i z Auschwitz sobie selfiki wysyłają. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Gretta 18 Napisano 7 Czerwiec 1 minutę temu, 5klepka napisał: Leśna góra o ratownikach. Ojca matelusza ogladam czesto. O ratownikach to jest "Na sygnale"To akurat lubię. Leśna góra to w filmie Na dobre i na złe. Znudziło mnie to już dawno temu. O mateuszu zapominam, choć lubię Żmijewskiego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
5klepka 55 Napisano 7 Czerwiec Przed chwilą, afekafe napisał: Kiedy ja płakałam na jakimś filmie Szybki strzał. Łzy słońca. Hacziko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
5klepka 55 Napisano 7 Czerwiec Przed chwilą, _Gretta napisał: O ratownikach to jest "Na sygnale"To akurat lubię. Leśna góra to w filmie Na dobre i na złe. Znudziło mnie to już dawno temu. O mateuszu zapominam, choć lubię Żmijewskiego. Ale ratownicy są ze szpitala w leśnej Górze. Nie poznajesz szpitala? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
radioaktywny 2 Napisano 7 Czerwiec 4 minuty temu, afekafe napisał: No. U mnie też pada Nie rozumieju 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach