Pokraka 1264 Napisano niedziela o 07:55 4 minuty temu, miramar napisał: Wzorowy użytkownik. Suma kultury, taktu, inteligencji i dobrego humoru. Oraz autoironii. Zaraz Ci się dostanie za hejt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 198 Napisano niedziela o 07:56 3 minuty temu, Pokraka napisał: Tak i jak uprawa ogródka to strasznie najeżone erotyzmem jest aż się zarumieniłam. Taki dorodny por na przykład. Bo ogórek i marchewką to oklepane skojarzenia. A jak tak wbijasz palik do podwiązania pomidorów. Tak głęboko i solidnie wbijasz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 198 Napisano niedziela o 07:57 1 minutę temu, Pokraka napisał: Zaraz Ci się dostanie za hejt Już to zrobił. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1828 Napisano niedziela o 07:57 11 minut temu, Miaina napisał: Na kanapie siedzieli rodzice. To może byli bardzo grubi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 782 Napisano niedziela o 07:57 1 minutę temu, Pokraka napisał: Zaraz Ci się dostanie za hejt Bo znowu mnie hejtuje! Nawet w niedzielę! 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1264 Napisano niedziela o 07:58 Przed chwilą, miramar napisał: Taki dorodny por na przykład. Bo ogórek i marchewką to oklepane skojarzenia. A jak tak wbijasz palik do podwiązania pomidorów. Tak głęboko i solidnie wbijasz. Tak to niewyczerpana studnia nieprzyzwoitych skojarzeń Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miaina 239 Napisano niedziela o 07:58 4 minuty temu, miramar napisał: Rozumiem Cię. Ubiegłego lata grad zrobił u mnie sieczkę z hortensji. Zostały smętne kikuty z resztkami liści. Cieszę się, człowiek chodzi koło tego, nawozi, podlewa, przycina, cieszy się z każdego nowego listka a tu taki klops. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 198 Napisano niedziela o 07:58 4 minuty temu, Fifofa napisał: Strażnik moralności i cnót w jednej osobie. Dzień dobry. Tu bardziej chodzi o niecnoty i lekkość w posługiwaniu się klawiaturą czyli palcami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1264 Napisano niedziela o 07:59 1 minutę temu, Miecz napisał: Bo znowu mnie hejtuje! Nawet w niedzielę! To z czystego uwielbienia, też bym tak robiła gdybym potrafiła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miaina 239 Napisano niedziela o 08:00 2 minuty temu, Żaba Monìka napisał: To może byli bardzo grubi Zwyczajnie spracowani. Każdy z nas znał swoje miejsce; ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 198 Napisano niedziela o 08:00 Przed chwilą, Miaina napisał: Cieszę się, człowiek chodzi koło tego, nawozi, podlewa, przycina, cieszy się z każdego nowego listka a tu taki klops. A u mnie to od tego roku kosy kradną małe sadzonki. Nigdy tego wcześniej nie było a w tym roku widziałam jak wydłubują małe sadzonki ogórków i odlatują. uparte są na fasolkę szparagową i ogórki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 782 Napisano niedziela o 08:01 1 minutę temu, Pokraka napisał: To z czystego uwielbienia, też bym tak robiła gdybym potrafiła Czym doprowadzisz Ogóra do szału 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 198 Napisano niedziela o 08:01 1 minutę temu, Pokraka napisał: To z czystego uwielbienia, też bym tak robiła gdybym potrafiła Podeślę Ci skrypt - Jak skutecznie hejtowac Miecza. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1828 Napisano niedziela o 08:02 1 minutę temu, Miaina napisał: Zwyczajnie spracowani. Każdy z nas znał swoje miejsce; ) Czyli Wasze miejsce było gorsze, bo dzieci były mniej ważne? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 41 Napisano niedziela o 08:04 4 minuty temu, miramar napisał: Tu bardziej chodzi o niecnoty i lekkość w posługiwaniu się klawiaturą czyli palcami. Szczególności palcami. Piszcie sobie nie przeszkadzam. Tak jak napisałem.moja tylko moja subiektywna opinia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1264 Napisano niedziela o 08:05 2 minuty temu, miramar napisał: Podeślę Ci skrypt - Jak skutecznie hejtowac Miecza. Nie wiem czy i ze skryptem podołam 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miaina 239 Napisano niedziela o 08:05 1 minutę temu, miramar napisał: A u mnie to od tego roku kosy kradną małe sadzonki. Nigdy tego wcześniej nie było a w tym roku widziałam jak wydłubują małe sadzonki ogórków i odlatują. uparte są na fasolkę szparagową i ogórki. Znajome z pracy mówiły mi o tym. To dziwne zachowanie, czyżby brakowało dżdżownic? Nie mam warzywniaka, tyle co mi potrzeba kupię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miaina 239 Napisano niedziela o 08:08 3 minuty temu, Żaba Monìka napisał: Czyli Wasze miejsce było gorsze, bo dzieci były mniej ważne? W salonie centralnym miejscem był stół przy którym jedliśmy posiłki. Do oglądania filmu zawsze stały na nim jakieś łakocie i owoce. ; ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 198 Napisano niedziela o 08:09 Przed chwilą, Pokraka napisał: Nie wiem czy i ze skryptem podołam To ja Ci będę pisała, co masz napisać a Ty będziesz to kopiowała i przyklejała. Na początek można po każdym wpisie Miecza wstawiać albo . Ja też lubię serce w płomieniach ale drobno u odbiorców emotki mogą wyglądać inaczej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1264 Napisano niedziela o 08:09 1 minutę temu, Miaina napisał: Znajome z pracy mówiły mi o tym. To dziwne zachowanie, czyżby brakowało dżdżownic? Nie mam warzywniaka, tyle co mi potrzeba kupię. Z warzywniaków dawno zrezygnowałam nie mam nerwów. Kupa pracy a efekty opłakane, może za słaba ziemia, mąż tylko szklarnie ma a ja rośliny ozdobne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1264 Napisano niedziela o 08:09 Przed chwilą, miramar napisał: To ja Ci będę pisała, co masz napisać a Ty będziesz to kopiowała i przyklejała. Na początek można po każdym wpisie Miecza wstawiać albo . Ja też lubię serce w płomieniach ale drobno u odbiorców emotki mogą wyglądać inaczej. Dobrze, będziesz moja mentorką Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1264 Napisano niedziela o 08:10 Dobra idę, mój napęd do bramy płacze że do kolegi trzeba go podwieźć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 198 Napisano niedziela o 08:10 3 minuty temu, Miaina napisał: Znajome z pracy mówiły mi o tym. To dziwne zachowanie, czyżby brakowało dżdżownic? Nie mam warzywniaka, tyle co mi potrzeba kupię. Różne robale też wydziobują. Widzę jak im zwisają z dziubków. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 198 Napisano niedziela o 08:10 Przed chwilą, Pokraka napisał: Dobrze, będziesz moja mentorką Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 198 Napisano niedziela o 08:11 Przed chwilą, Pokraka napisał: Dobra idę, mój napęd do bramy płacze że do kolegi trzeba go podwieźć. Ciał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miaina 239 Napisano niedziela o 08:13 7 minut temu, Fifofa napisał: Szczególności palcami. Piszcie sobie nie przeszkadzam. Tak jak napisałem.moja tylko moja subiektywna opinia. Piotrek, ja mam jednak coś z introwertyka więc lubię rozmawiać na konkretne tematy, bez ironii, sarkazmu i podtekstów. Inaczej się wyłączam. Tak szczerze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miaina 239 Napisano niedziela o 08:16 6 minut temu, Pokraka napisał: Z warzywniaków dawno zrezygnowałam nie mam nerwów. Kupa pracy a efekty opłakane, może za słaba ziemia, mąż tylko szklarnie ma a ja rośliny ozdobne. Sprawiedliwy podział ról; ) 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 41 Napisano niedziela o 08:16 Przed chwilą, Miaina napisał: Piotrek, ja mam jednak coś z introwertyka więc lubię rozmawiać na konkretne tematy, bez ironii, sarkazmu i podtekstów. Inaczej się wyłączam. Tak szczerze. Napiszę jak kogoś chcesz znaleźć na poważnie, jak czyta nie najlepiej to wygląda. Tak przyciąganie erotomanòw i nic więcej ani to pożytku ani na poważnie. Wiem jesteście mądre specjalnie ośmieszanie tego Miecza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miaina 239 Napisano niedziela o 08:17 5 minut temu, miramar napisał: Różne robale też wydziobują. Widzę jak im zwisają z dziubków. W tym roku mam plan zrobić domek dla jeży, może będzie mniej ślimaków gdy się rozgoszczą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 198 Napisano niedziela o 08:21 Przed chwilą, Fifofa napisał: Napiszę jak kogoś chcesz znaleźć na poważnie, jak czyta nie najlepiej to wygląda. Tak przyciąganie erotomanòw i nic więcej ani to pożytku ani na poważnie. Wiem jesteście mądre specjalnie ośmieszanie tego Miecza. Czasami to nie tylko ręce opadają jak coś napiszesz. Sądzisz, że Miecz jest głupi i nie dostrzegłby gdybyśmy robiły z niego bekę? Otóż mam najpewniejszą pewność, że nie. Wyluzuj nieco i ciesz się życiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach