Kejtiss 0 Napisano 4 godziny temu Hej, z reguły nie zaglądam tu i nie piszę postów, ale muszę się doradzić/wyżalić. Trzy dni temu nakryłam męża,że ściągnął sobie aplikacje gady gadu, losował rozmówczynię po czym do niej pisał, łącznie z 3 pisał kobietami , dwóm wysłał swoje zdjęcie , rozmowa nie była długa nic konkretnego, prócz,że kobiety pisały, że nie jest w ich typie, te kobiety nie wysyłały swojego zdjęcia z trzecią pisał dłużej co u niej, gdzie mieszka , jaką jest kobietą, prawił komplement,że jest śliczna kobietą pomimo,że nie wysłała mu zdjęcia, pisał,że nie szuka nikogo ale jest otwarty na tematy. Kiedy napisał,że chciałby zdjęcie ta kobieta przestała pisać. Ja od tej pory kiedy to odkryłam, straciłam zaufanie , kocham męża, ale ciągle siedzi mi to w głowie. On mnie strasznie przeprasza, stara się ale , ja trzymam dystans . To jest pierwsza taka sytuacja od 10 lat jesteśmy razem i nigdy mnie nie zawiodła , nie wiem już sama co mam zrobić , może ktoś miał podobnego w swoim doświadczeniu . Strasznie mi ciężko bo chciałbym przytulić go i wymazać to z pamięci ale mam opory :( :(:(:(:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Gretta 16 Napisano 3 godziny temu Jak mógł, no jak mógł jej mówić że jest piękna, jak jej nie widział? A pytałaś po co to robi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kejtiss 0 Napisano 3 godziny temu 16 minut temu, Kejtiss napisał: Miała zdjęcie profilowe , mówił,że z nudów pisał . Od razu konto i aplikację usunął Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 373 Napisano 3 godziny temu Jeżeli czytalas całość i nie było tam propozycji spotkań tylko luźna rozmowa to chyba nic takiego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Gretta 16 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 13 minut temu, Kejtiss napisał: Aha.Tak szczerze to ci faceci to się tak bawią jak dzieci. Najpierw pisanie, potem spotkanie, potem mówią że to dla zabawy, tylko miało być. I po małżeństwach. Po 20 latach tak zrobił facet żonie.Nawet na alimenty go nie stać, bo się tak bawił.... Edytowano 3 godziny temu przez _Gretta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Gretta 16 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Jeżeli czytalas całość i nie było tam propozycji spotkań tylko luźna rozmowa to chyba nic takiego. Na razie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 37 Napisano 3 godziny temu Ma autorka fantazje niema Co. Gadu gadu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Gretta 16 Napisano 3 godziny temu (edytowany) Nudzi się chłop.Faceci to albo baby ,albo alkohol ,albo hazard..No i konie Edytowano 3 godziny temu przez _Gretta Te błędy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 373 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, _Gretta napisał: Na razie. Jeżeli nie ma np znajomych kolezanek, kolegów to tez może mieć chęć pogadać z kimś innym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Za długo bzykam tak 12 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Fifofa napisał: Ma autorka fantazje niema Co. Gadu gadu ? Ja używam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Gretta 16 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Jeżeli nie ma np znajomych kolezanek, kolegów to tez może mieć chęć pogadać z kimś innym. To może kolegę niech zagada na gadu gadu, jak jest, bo coś mi się wydaje że nie ma. Pioter tak pisze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 37 Napisano 3 godziny temu Dzięki za przypomnienie zaraz sobie coś wstawię w awatar Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 137 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, _Gretta napisał: Nudzi się chłop.Faceci to albo baby ,albo alkohol ,albo hazard..No i konie Ciekawa teoria, ale nie dotyczy każdego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Gretta 16 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Za długo bzykam tak napisał: ? Ja używam Jest dalej takie coś? Bo ja to nie korzystałam z tego więc nie wiem, u mnie tylko mesenger Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 373 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 3 minuty temu, _Gretta napisał: To może kolegę niech zagada na gadu gadu, jak jest, bo coś mi się wydaje że nie ma. Pioter tak pisze. Chłop do obcego chłopa jakby zaczął pisać to wyglądałoby to co najmniej dziwnie. Edytowano 3 godziny temu przez E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Gretta 16 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Spaghetti... napisał: Ciekawa teoria, ale nie dotyczy każdego Nie każdego kobiety, wino i śpiew zachwycają A Ty Makkaronee do których się zaliczasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 37 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, _Gretta napisał: Jest dalej takie coś? Bo ja to nie korzystałam z tego więc nie wiem, u mnie tylko mesenger Widocznie jest nawet sobie przypomniałem numer a i awatar ten mòj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 373 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, _Gretta napisał: Jest dalej takie coś? Bo ja to nie korzystałam z tego więc nie wiem, u mnie tylko mesenger Jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Gretta 16 Napisano 3 godziny temu Raz mi się wbił na messenger "obcokrajowiec" i kusił jabłkiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 137 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, _Gretta napisał: Nie każdego kobiety, wino i śpiew zachwycają A Ty Makkaronee do których się zaliczasz? Zdecydowanie do tych trzech opcji Gretta Z naciskiem na jedną kobietę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Gretta 16 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Spaghetti... napisał: Zdecydowanie do tych trzech opcji Gretta Z naciskiem na jedną kobietę Właśnie, nie na nieznaną kobietę lecisz. Brawo Paolo 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 137 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 1 minutę temu, _Gretta napisał: Właśnie, nie na nieznaną kobietę lecisz. Brawo Paolo Bardzo dobrze ją znam Gretta Edytowano 3 godziny temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Gretta 16 Napisano 3 godziny temu 8 minut temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Chłop do obcego chłopa jakby zaczął pisać to wyglądałoby to co najmniej dziwnie. Ja wiem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
5klepka 6 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Spaghetti... napisał: Bardzo dobrze ją znam Gretta Tak jak pokahontaz? Wystarczyło że wrzuciła lewe zdjęcie i już byles jej, prawy maczo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 137 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, 5klepka napisał: Tak jak pokahontaz? Wystarczyło że wrzuciła lewe zdjęcie i już byles jej, prawy maczo. W przeciwieństwie do Ciebie wychodzę do ludzi i mam towarzyskie życie, a Ty masz śmietnik w głowie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 309 Napisano 3 godziny temu 19 minut temu, _Gretta napisał: Nudzi się chłop.Faceci to albo baby ,albo alkohol ,albo hazard..No i konie wiadomo, powinni zabiegać i adorować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
5klepka 6 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Spaghetti... napisał: W przeciwieństwie do Ciebie wychodzę do ludzi i mam towarzyskie życie, a Ty masz śmietnik w głowie A co to ma do tego co napisalam? Wrzuc 365 dni wybitne dzieło kinematografii. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 309 Napisano 3 godziny temu 11 minut temu, _Gretta napisał: Raz mi się wbił na messenger "obcokrajowiec" i kusił jabłkiem bede pamiętac ze lecisz na owoce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Gretta 16 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Nemesio Cervantes napisał: wiadomo, powinni zabiegać i adorować A co robią, przecież zabiegają o obcą z lewym awatarem Tak tu autorka obwieściła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 309 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, 5klepka napisał: Tak jak pokahontaz? Wystarczyło że wrzuciła lewe zdjęcie i już byles jej, prawy maczo. faceci tak mają, po co facetowi umysl czy charakter skoro fotka wystarczy by sie zainteresował Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach