choroszcz wzywa 21 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, salix napisał: Serio pranie stanika po całym dniu noszenia i pościeli co tydzień to jest według ciebie jakaś fanaberia w obecnych czasach, czy tylko gownoburze chcesz wywołać? Myjesz się też z taka czestotliwoscia jak robili to twoi przodkowie? jest fanaberią, chyba, że ktoś się serio poci srogo inaczej to głupota i obsesyjny pedantyzm, bo po co zmieniać coś co jest czyste, świeże i jeszcze pachnące po praniu? rozumiem ludzi co albo pocą się jak świnie tudzież małe dzieci czy zwierzęta im dodatkowo syf tam robią i brudzą/śmierdzą, ale w innych wypadkach to już kwestia pedantyzmu, a nie żadnej "higieny", powiedzmy sobie wprost Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 48 Napisano 4 godziny temu 1 godzinę temu, choroszcz wzywa napisał: jest fanaberią, chyba, że ktoś się serio poci srogo inaczej to głupota i obsesyjny pedantyzm, bo po co zmieniać coś co jest czyste, świeże i jeszcze pachnące po praniu? rozumiem ludzi co albo pocą się jak świnie tudzież małe dzieci czy zwierzęta im dodatkowo syf tam robią i brudzą/śmierdzą, ale w innych wypadkach to już kwestia pedantyzmu, a nie żadnej "higieny", powiedzmy sobie wprost Ahahaha, no tak "gacie" też sa czyste, świeże i pachnące po całym dniu, tylko ciekawe skąd ten fetor niemytych ciał i niepranych ubrań w miejscach publicznych się bierze? Swieża, pachnąca pościel to fanaberia? Zakładając że taka tygodniowa pościel nie śmierdzi, w co osobiście wątpię to jest wymiętolona i nadaje się tylko do wymiany na świeżą ewentualnie może jako kadr filmu smarzowskiego posłużyć, ogólnie fuj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Byłem w hipermarket tak2 11 Napisano 3 godziny temu 28 minut temu, salix napisał: Ahahaha, no tak "gacie" też sa czyste, świeże i pachnące po całym dniu, tylko ciekawe skąd ten fetor niemytych ciał i niepranych ubrań w miejscach publicznych się bierze? Swieża, pachnąca pościel to fanaberia? Zakładając że taka tygodniowa pościel nie śmierdzi, w co osobiście wątpię to jest wymiętolona i nadaje się tylko do wymiany na świeżą ewentualnie może jako kadr filmu smarzowskiego posłużyć, ogólnie fuj. Ja zmieniam co kwartał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Byłem w hipermarket tak2 11 Napisano 3 godziny temu 4 godziny temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Ja byłam u braffiterki tylko w pierwszej ciąży, miałam mi dobrac taki stanik który "rośnie razem z biustem" mam go gdzieś do tej pory, pamiętam dałam za niego 150zł a to nie było mało 11 lat temu. Jak ty masz mega kompleksy i gnieciesz te cycki w kutrtce Widziałem was w hipermarket Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pashtetova Shadowspell 31 Napisano 31 minut temu Wycieklo foto lezaka z sympatii https://files.catbox.moe/etmv8a.jpg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach