Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Kejtiss

Problem małżeński

Polecane posty

3 minuty temu, salix napisał:

Serio pranie stanika po całym dniu noszenia i pościeli co tydzień to jest według ciebie jakaś fanaberia w obecnych czasach, czy tylko gownoburze chcesz wywołać? Myjesz się też z taka czestotliwoscia jak robili to twoi przodkowie?

jest fanaberią, chyba, że ktoś się serio poci srogo 😄 inaczej to głupota i obsesyjny pedantyzm, bo po co zmieniać coś co jest czyste, świeże i jeszcze pachnące po praniu? rozumiem ludzi co albo pocą się jak świnie tudzież małe dzieci czy zwierzęta im dodatkowo syf tam robią i brudzą/śmierdzą, ale w innych wypadkach to już kwestia pedantyzmu, a nie żadnej "higieny", powiedzmy sobie wprost

1 godzinę temu, choroszcz wzywa napisał:

jest fanaberią, chyba, że ktoś się serio poci srogo 😄 inaczej to głupota i obsesyjny pedantyzm, bo po co zmieniać coś co jest czyste, świeże i jeszcze pachnące po praniu? rozumiem ludzi co albo pocą się jak świnie tudzież małe dzieci czy zwierzęta im dodatkowo syf tam robią i brudzą/śmierdzą, ale w innych wypadkach to już kwestia pedantyzmu, a nie żadnej "higieny", powiedzmy sobie wprost

Ahahaha, no tak "gacie" też sa czyste, świeże i pachnące po całym dniu, tylko ciekawe skąd ten fetor niemytych ciał i niepranych ubrań w miejscach publicznych się bierze?

Swieża, pachnąca pościel to fanaberia? Zakładając że taka tygodniowa pościel nie śmierdzi, w co osobiście wątpię to jest wymiętolona i nadaje się tylko do wymiany na świeżą ewentualnie może jako kadr filmu smarzowskiego posłużyć, ogólnie fuj. 

28 minut temu, salix napisał:

Ahahaha, no tak "gacie" też sa czyste, świeże i pachnące po całym dniu, tylko ciekawe skąd ten fetor niemytych ciał i niepranych ubrań w miejscach publicznych się bierze?

Swieża, pachnąca pościel to fanaberia? Zakładając że taka tygodniowa pościel nie śmierdzi, w co osobiście wątpię to jest wymiętolona i nadaje się tylko do wymiany na świeżą ewentualnie może jako kadr filmu smarzowskiego posłużyć, ogólnie fuj. 

Ja zmieniam co kwartał 

4 godziny temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał:

Ja byłam u braffiterki tylko w pierwszej ciąży, miałam mi dobrac taki stanik który "rośnie razem z biustem" mam go gdzieś do tej pory, pamiętam dałam za niego 150zł a to nie było mało 11 lat temu. 😄

Jak ty masz mega kompleksy i gnieciesz te cycki w kutrtce 

Widziałem was w hipermarket 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się