miramar 184 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 3 minuty temu, Miecz napisał: Jeżeli w sklepie poprosisz o damski kotlet schabowy z kością to dostaniesz cienki, który łatwo rozbić. Męski jest zdecydowanie grubszy, nawet po rozbiciu. No nie wiem czy w pobliskim sklepie mięsnym będą wiedzieli o co chodzi. Edytowano 2 godziny temu przez miramar Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 397 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Żaba Monìka napisał: Nie, ale biega w nich ileś kilometrów, a potem zmienia na inne i daje im odpocząć. Czy coś takiego. To jak ze stanikami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 781 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Caryca łabędzica napisał: Należy kupować, dość dominacji Kujaw! Z Kujawami to tak jak z cukrem A majonez to tylko kielecki 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 184 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Caryca łabędzica napisał: Rozpadną się w pudełku. Bo na pewno są ekologiczne Są z Chin. Ich nie martwi ślad węglowy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 781 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, miramar napisał: No nie wiem czy w pobliskim sklepie mięsnym będą wiedzieli o co chodzi. Sprawdź Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 781 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, 5klepka napisał: A to już seksizm Nie pisz tak bo Ogór będzie to z tydzień przeżywał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 397 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Miecz napisał: Z Kujawami to tak jak z cukrem A majonez to tylko kielecki Ja team Winiary Ale jakby co majonez wielkopolski też istnieje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
5klepka 6 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Miecz napisał: Nie pisz tak bo Ogór będzie to z tydzień przeżywał. A czemu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 184 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Caryca łabędzica napisał: To jak ze stanikami Trójpolówka stanikowa - co trzy dni wypada bez. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 184 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Miecz napisał: Nie pisz tak bo Ogór będzie to z tydzień przeżywał. Jedno wzrusza tylko Twoje erotomaństwo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 781 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, miramar napisał: No nie wiem czy w pobliskim sklepie mięsnym będą wiedzieli o co chodzi. Jak to?! W stolycy nie będą wiedzieli? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 781 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, 5klepka napisał: A czemu Bo jest stróżem cnót i moralności. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1822 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, Caryca łabędzica napisał: To jak ze stanikami Staniki też muszą odpoczywać? Ja to się na niczym nie znam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
5klepka 6 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Miecz napisał: Bo jest stróżem cnót i moralności. Nie ma go nie zauwazy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 781 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, miramar napisał: Jedno wzrusza tylko Twoje erotomaństwo. Nie lubi on Miecza, oj nie lubi! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 184 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Miecz napisał: Sprawdź Wkręcasz mnie. Jak powiem, że chcę męski kotlet a sprzedawczyni zapyta jaki to co mam jej powiedzieć? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 781 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, 5klepka napisał: Nie ma go nie zauwazy Wróci i przeczyta. Znowu dostanie orgazmu intelektualnego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
5klepka 6 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Miecz napisał: Wróci i przeczyta. Znowu dostanie orgazmu intelektualnego To mu nie grozi akurat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 184 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Miecz napisał: Jak to?! W stolycy nie będą wiedzieli? Tu się jadą futomaki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 781 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, miramar napisał: Wkręcasz mnie. Jak powiem, że chcę męski kotlet a sprzedawczyni zapyta jaki to co mam jej powiedzieć? Zaznacz, że chcesz z kością. A schabu jest dokładnie tyle grubości co kość. W damskim skrawa mięso od kości w dół. Dlatego jest cieńszy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 781 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, 5klepka napisał: To mu nie grozi akurat No to zwykłego orgazmu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 184 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Miecz napisał: Nie lubi on Miecza, oj nie lubi! Nie to, co ja! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 781 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, miramar napisał: Tu się jadą futomaki. Jest gorzej niż przypuszczałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 184 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Miecz napisał: Zaznacz, że chcesz z kością. A schabu jest dokładnie tyle grubości co kość. W damskim skrawa mięso od kości w dół. Dlatego jest cieńszy. I po co ja głupia pytałam. Mieczu, jak mi sklepowa zrobi tak jak mówisz to wystąpię o Twoją beatyfikację. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 781 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, miramar napisał: Nie to, co ja! Nie hejtuj! Bardzo Ciebie proszę Albo schabowe, albo hejt. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 48 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, Miecz napisał: Bo jest stróżem cnót i moralności. Ogor na strazy moralności? Przeciez ogor nawet się nie kryje ze jest mega oblechem tylko jak najęty wprost wulgarnie pisze o kobietach i kobiecej anatomii. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 781 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, miramar napisał: I po co ja głupia pytałam. Mieczu, jak mi sklepowa zrobi tak jak mówisz to wystąpię o Twoją beatyfikację. Już teraz możesz do mnie mówić miszczu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 184 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Miecz napisał: Jest gorzej niż przypuszczałem Powiem Ci, że w tych suszarniach to specjalistami są głównie Ukraińcy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 781 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, salix napisał: Ogor na strazy moralności? Przeciez ogor nawet się nie kryje ze jest mega oblechem tylko jak najęty wprost wulgarnie pisze o kobietach i kobiecej anatomii. Wróć do dzisiejszych porannych wpisów na tym temacie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 184 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Miecz napisał: Już teraz możesz do mnie mówić miszczu Przez duże Em. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach