Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Polecane posty

Cześć    mam małe pytanko     niedawno dowiedziałam się całkiem przypadkiem ze mąż  ma kilka kart  do tel  , telefon  z tego co widzę ma zablokowany hasłami , ile ma tel nie wiem ,  wiem że    jak jest w domu to od rana dostaje jakieś wiadomości  , z tego co zauważyłam  najbardziej  z jedna pania wymienia    buziaki z serduszkami  na fb pod  postami jakie wstawia ,   dodam ze z  "męża " prośby żyjemy juz od  lat jak obcy sobie ludzie     ale jednak  gdzieś   taki żal jest ...........  (odrzucił mnie tylko z powodu mojej  choroby a). czy  uważacie ze  może to być oznaką   ze ma kogos ? moja intuicja podpowiada ze  tak ale wole podpytać   co inni mogą sadzić o takim  zachowaniu  z telefonem  no i nie tylko  bo   pilnowanie telefonu jak oka w głowie ,  jak  inne tego typu zachowania 

51 minut temu, po porostu Ania napisał:

Cześć    mam małe pytanko     niedawno dowiedziałam się całkiem przypadkiem ze mąż  ma kilka kart  do tel  , telefon  z tego co widzę ma zablokowany hasłami , ile ma tel nie wiem ,  wiem że    jak jest w domu to od rana dostaje jakieś wiadomości  , z tego co zauważyłam  najbardziej  z jedna pania wymienia    buziaki z serduszkami  na fb pod  postami jakie wstawia ,   dodam ze z  "męża " prośby żyjemy juz od  lat jak obcy sobie ludzie     ale jednak  gdzieś   taki żal jest ...........  (odrzucił mnie tylko z powodu mojej  choroby a). czy  uważacie ze  może to być oznaką   ze ma kogos ? moja intuicja podpowiada ze  tak ale wole podpytać   co inni mogą sadzić o takim  zachowaniu  z telefonem  no i nie tylko  bo   pilnowanie telefonu jak oka w głowie ,  jak  inne tego typu zachowania 

A co cię obchodzi co robi obcy człowiek? Bierz z niego przykład i żyj własnym życiem. 

Tak wiem, że to troll. 

1 godzinę temu, po porostu Ania napisał:

czy  uważacie ze  może to być oznaką   ze ma kogos ?

No raczej.

2 godziny temu, po porostu Ania napisał:

Jak to nie wielka tajemnica to co to za choroba?

Jak  można nie mieć żalu.Choroba nie wybiera.

Ale są tacy, są.

Żona np. na raka chora a mąż do kochanki jeździł. Nie uszanował tego.

Ile człowieka jest w człowieku 😞 

Edytowano przez _Gretta

1 godzinę temu, Pokraka napisał:

Tak wiem, że to troll. 

To nic że trol. I takie bywają sytuacje. 

13 minut temu, Nemesio Cervantes napisał:

po co odpowiadasz na provo mozna sie zapytać?

Wytapiam czas. 😊

1 minutę temu, po porostu Ania napisał:

serducha

I co z powodu serducha? 

1 minutę temu, _Gretta napisał:

I co z powodu serducha? 

Tak      przeszłam  pare lat temu operacje i to ona zawazyla na dalszym wspolnym zyciu  

13 minut temu, _Gretta napisał:

To nic że trol. I takie bywają sytuacje. 

Teoretycznie to bywają różne sytuacje. 

3 minuty temu, KaszalotSpermacetowy napisał:

On zdrowy mu stoi chce roochac ty zawał zaraz? dej spokój to tylko fjut

Znałam i taką sytuacje gdzie facet przeszedł zawał I nie mógł, nie chciał obawiał się i to żona sobie znalazła kochanka młodszego, nawet mu podobno płaciła. Mieli lat ok 45 plus.To się wydało Jak się po czasie ułożyło, tego nie wiem. 

4 minuty temu, KaszalotSpermacetowy napisał:

Nie ma synchronizacji tylko obcość od lat 

Ludzie wcale nie muszą poważnie chorować, a tak żyć.  Lepiej oddzielnie samemu.

Edytowano przez _Gretta

23 minuty temu, po porostu Ania napisał:

Tak      przeszłam  pare lat temu operacje i to ona zawazyla na dalszym wspolnym zyciu  

Co Cię trzyma przy nim? Jakieś kredyty kasa, czy co tam jeszcze? 

Zwierzęce uwiązanie ssacze jakieś nie wiadomo co chociaż jak się z kimś genitalnie nie odbytuje to nawet nie to...może z nudów se siedzą 

Edytowano przez KaszalotSpermacetowy

Mąż cię nie zostawił, tylko poprosił żebyście żyli jak obcy ludzie i to trwa kilka lat? Aha 😄

12 minut temu, _Gretta napisał:

Co Cię trzyma przy nim? Jakieś kredyty kasa, czy co tam jeszcze? 

Pewnie jedny jej dochód to kieszonkowe od męża, więc siedzi i się pociesza, że zawsze mogło być gorzej.

Bo się dogadali. Ja ci daję dach na głową, a ty w zamiana pierzesz gacie, sprzątasz i gotujesz.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się