Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
5klepka

Skąd ludzie wiedzo

Polecane posty

1 minutę temu, Byłem w hipermarket tak2 napisał:

Ale ciebie nawet leżak by nie wziął mając mlny 

Co za niskie poczucie własnej wartości 😄

A nie, to podszyw. Sorry 🙂

Edytowano przez Śliwka w Polonezie

Przed chwilą, Byłem w hipermarket tak2 napisał:

Skakala byś 

Chyba z okna

Proszę mi się uspokoić w poważnym temacie egzystencjalnym.

Jakbym miała mieć geyowa fantazje to że nie typ mnie atakuje i łapie za dope tylko mnie przytula jak ja rozdygotany bierze sznur żeby się powiesić buuuu dałoby takiemu za gar zupy i bez obwiązan ale na szczęście nie biorę sznura nie ma co podejmowac dramatycznych kroków 

4 minuty temu, Pashtetova Shadowspell napisał:

Ode mnje tez nieraz jeebalo, ale potem zapisalem sie do miejskiej plywalni a tam sauna jacuzzi basen prysznice i chodzilem tam myc sie codziennie i zostalem saunowiczem i mamq mowi na mnie ciagle mlody, mimo ze niedlugo 31 lat mi stuknie, eh

Kiedys wpadl kumpel do wspollokatora a on mi mowi ze myslal ze mam z 22 lata XD

Z dwa lata temu jak bylem w tesco to dwie sprzedwczyni do mnie ze jestem lucky bo wygladam jak 20 latek a nie przed 30, bylemsobie po 4ro paklagera, i pytaly mnie odowod Lubie sie odmladzac, sauny, baseny, jacuzzi, spa, kosmetyki

W polsce moge sobie pomarzyc o tym

Jeśli jesteś przed 30 to jesteś dwudziestoparolatkiem przecież.

Jesteś całkiem ładny z buzi i dobrze wychowany tylko żeby baby brać w ciipsko trzeba chcieć je zabić też chyba i mieć je za śmiecia i mieć wyjeebane i zerowa empatie i mała wrażliwość i być terminatorem bez emocji nie wiem nie rozumiem typów 

Edytowano przez KaszalotSpermacetowy

45 minut temu, Pashtetova Shadowspell napisał:

Ja nigdy zadnej nie wyruucham bo sie boje bab

Jak można umrzeć i nie zamoczyć.

47 minut temu, KaszalotSpermacetowy napisał:

Jesteś całkiem ładny z buzi i dobrze wychowany tylko żeby baby brać w ciipsko trzeba chcieć je zabić też chyba i mieć je za śmiecia i mieć wyjeebane i zerowa empatie i mała wrażliwość i być terminatorem bez emocji nie wiem nie rozumiem typów 

za wlosy i do klatki. to naturalne zachowanie, kazdy chlopiec tego sie uczy i juz wie.o chlebie i wodzie trzymac 3 dni , soki pusci i bedzie w sam raz do ukłócia

1 godzinę temu, Byłem w hipermarket tak2 napisał:

Dumbusia ma szansę tylko na biede 

odezwał się ten mający szansę na bogactwo 🤣

1 godzinę temu, Pashtetova Shadowspell napisał:

Ale w saunie parowej sie tak wypocilem wczoraj i przedwczoraj, ze czuje sie znowu 5 lat mlodszy

Fajnie mam tu w UK, rano sie budze a ja zasuwam na plywalnie i mam nielimitowany sauna parowa caly dzien, a niedaleko sikh temple i wpadam tam na curry, a tam pelno indiancow w turbanach haha i indianki w szatach, ale mlode dziewczyny z indii ubrane w szaty i chodzace na boso w weekendy tez sie zdarzaja

Dobre te curry potrawy niektore, probuje tam nowych potraw za darmo haha. Na deser nawet rice pudding jest czesto

Lubię curry.

A duża ta świątynia? W Londynie są 2 takie wielkie jak w Indiach. I jedna jest fajna buddyjska w Wimbledon. Jakby się było w Azji.

Może jest ich więcej zresztą, te znam, byłam kiedyś w jeszcze jednej buddyjskiej, ale to był normalny budynek.

3 godziny temu, 5klepka napisał:

że do siebie pasujo jeśli nigdy że sobą nie mieszkali?

Dopasowanie charakteru..

3 minuty temu, Byłem w hipermarket tak2 napisał:

Normalnie każdy potrafi się obiektywnie ocenić i szukać w swojej lidze 

No ale nie dumbusia 

rozumiem, że o sobie piszesz w tym momencie, żałosny fantasto? 😂 ona ma pracę nienajgorszą, życie towarzyskie i wygląd minimum przeciętny, ty nie masz niczego z tego, odkleju 🤣🤣 nie ma tu kobiet na tak niskim poziomie, żeby w twojej "lidze" się mieściły, każda jest o kilka lvl-i wyżej, włącznie z tamtą prostytutką 😂

3 minuty temu, Pashtetova Shadowspell napisał:

No dosc duzy obiekt, w weekendy pelno ludzi i samochody niezle stoja, a te mlode indyjki poubierane w szaty jakies i boso chodza to niezle 

Ja tam sie nie boje i wpadam i jestem tam jedyny bialy 🤣 ale musze sobie na glowe chuste zalozyc i zawiazac, bo trzeba miec glowe zakryta

A czego miałbyś się bać?

No tam trzeba chodzić boso, ale o głowie nie wiedziałam. My tylko zwiedzaliśmy i tylko zdjęliśmy buty.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się