KaszalotSpermacetowy 73 Napisano poniedziałek o 19:26 Mogę być jedną z dziewczyn okazyjna igraszka dla fana egzotyki i mi starczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KaszalotSpermacetowy 73 Napisano poniedziałek o 19:26 Monogamia z tępym dûpkiem jest pieklem dla kobiet Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KaszalotSpermacetowy 73 Napisano poniedziałek o 19:27 Chyba żeby owdowiec i nabrać estymy i mieć szacunku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KaszalotSpermacetowy 73 Napisano poniedziałek o 19:29 Yebac leżaka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 166 Napisano poniedziałek o 19:29 (edytowany) 1 minutę temu, Byłem w hipermarket tak2 napisał: Ale ciebie nawet leżak by nie wziął mając mlny Co za niskie poczucie własnej wartości A nie, to podszyw. Sorry Edytowano poniedziałek o 19:30 przez Śliwka w Polonezie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
5klepka 10 Napisano poniedziałek o 19:31 Przed chwilą, Byłem w hipermarket tak2 napisał: Skakala byś Chyba z okna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
5klepka 10 Napisano poniedziałek o 19:43 Proszę mi się uspokoić w poważnym temacie egzystencjalnym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KaszalotSpermacetowy 73 Napisano poniedziałek o 19:55 Jakbyś moje stopy ujrzal i poczuł smród z doopy to byś miał ujemna chemię w Simsach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KaszalotSpermacetowy 73 Napisano poniedziałek o 20:02 Jakbym miała mieć geyowa fantazje to że nie typ mnie atakuje i łapie za dope tylko mnie przytula jak ja rozdygotany bierze sznur żeby się powiesić buuuu dałoby takiemu za gar zupy i bez obwiązan ale na szczęście nie biorę sznura nie ma co podejmowac dramatycznych kroków Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1823 Napisano poniedziałek o 20:09 4 minuty temu, Pashtetova Shadowspell napisał: Ode mnje tez nieraz jeebalo, ale potem zapisalem sie do miejskiej plywalni a tam sauna jacuzzi basen prysznice i chodzilem tam myc sie codziennie i zostalem saunowiczem i mamq mowi na mnie ciagle mlody, mimo ze niedlugo 31 lat mi stuknie, eh Kiedys wpadl kumpel do wspollokatora a on mi mowi ze myslal ze mam z 22 lata XD Z dwa lata temu jak bylem w tesco to dwie sprzedwczyni do mnie ze jestem lucky bo wygladam jak 20 latek a nie przed 30, bylemsobie po 4ro paklagera, i pytaly mnie odowod Lubie sie odmladzac, sauny, baseny, jacuzzi, spa, kosmetyki W polsce moge sobie pomarzyc o tym Jeśli jesteś przed 30 to jesteś dwudziestoparolatkiem przecież. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KaszalotSpermacetowy 73 Napisano poniedziałek o 20:14 (edytowany) Jesteś całkiem ładny z buzi i dobrze wychowany tylko żeby baby brać w ciipsko trzeba chcieć je zabić też chyba i mieć je za śmiecia i mieć wyjeebane i zerowa empatie i mała wrażliwość i być terminatorem bez emocji nie wiem nie rozumiem typów Edytowano poniedziałek o 20:15 przez KaszalotSpermacetowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KaszalotSpermacetowy 73 Napisano poniedziałek o 20:19 Fajny jesteś tylko nie chce zajść w ciążę a duża szansa jest a po co Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KaszalotSpermacetowy 73 Napisano poniedziałek o 20:33 Autyści jak nie pocwiczyli za młodu kopulacji to już chyba koniec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KaszalotSpermacetowy 73 Napisano poniedziałek o 20:40 Ja leżaków też nie rozumiem i typów że wolą oglądać na ekranikach albo chwalić się ludziom niż ćwiczyć na żywych pochwach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KaszalotSpermacetowy 73 Napisano poniedziałek o 20:47 Ciekawe czy lex czy ogor zadowalają żony czy muszą mieć kochanków w klopie na przerwie w pracy jak w serialu co oglądam ehhh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KaszalotSpermacetowy 73 Napisano poniedziałek o 20:51 Ale fajnie wyczerpać tematy autyzmu i wyssrac bebechy wy tak macie cały czas czuje się jak uglaskany bejbik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 315 Napisano poniedziałek o 21:00 baby majo szklano kule i wiedzo a facety chco roochać wiec pasujo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 248 Napisano poniedziałek o 21:03 45 minut temu, Pashtetova Shadowspell napisał: Ja nigdy zadnej nie wyruucham bo sie boje bab Jak można umrzeć i nie zamoczyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 315 Napisano poniedziałek o 21:04 47 minut temu, KaszalotSpermacetowy napisał: Jesteś całkiem ładny z buzi i dobrze wychowany tylko żeby baby brać w ciipsko trzeba chcieć je zabić też chyba i mieć je za śmiecia i mieć wyjeebane i zerowa empatie i mała wrażliwość i być terminatorem bez emocji nie wiem nie rozumiem typów za wlosy i do klatki. to naturalne zachowanie, kazdy chlopiec tego sie uczy i juz wie.o chlebie i wodzie trzymac 3 dni , soki pusci i bedzie w sam raz do ukłócia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
choroszcz wzywa 21 Napisano poniedziałek o 21:19 1 godzinę temu, Byłem w hipermarket tak2 napisał: Dumbusia ma szansę tylko na biede odezwał się ten mający szansę na bogactwo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 385 Napisano poniedziałek o 21:30 4 minuty temu, Byłem w hipermarket tak2 napisał: Ja mam bardzo duże szanse w zasadzie w rzeczywistości to nawet nie podbijalbym do Dumbo No nie podbijałbys bo by ci odwagi nie wystarczyło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1823 Napisano poniedziałek o 21:30 1 godzinę temu, Pashtetova Shadowspell napisał: Ale w saunie parowej sie tak wypocilem wczoraj i przedwczoraj, ze czuje sie znowu 5 lat mlodszy Fajnie mam tu w UK, rano sie budze a ja zasuwam na plywalnie i mam nielimitowany sauna parowa caly dzien, a niedaleko sikh temple i wpadam tam na curry, a tam pelno indiancow w turbanach haha i indianki w szatach, ale mlode dziewczyny z indii ubrane w szaty i chodzace na boso w weekendy tez sie zdarzaja Dobre te curry potrawy niektore, probuje tam nowych potraw za darmo haha. Na deser nawet rice pudding jest czesto Lubię curry. A duża ta świątynia? W Londynie są 2 takie wielkie jak w Indiach. I jedna jest fajna buddyjska w Wimbledon. Jakby się było w Azji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1823 Napisano poniedziałek o 21:31 Może jest ich więcej zresztą, te znam, byłam kiedyś w jeszcze jednej buddyjskiej, ale to był normalny budynek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 40 Napisano poniedziałek o 21:34 3 godziny temu, 5klepka napisał: że do siebie pasujo jeśli nigdy że sobą nie mieszkali? Dopasowanie charakteru.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
choroszcz wzywa 21 Napisano poniedziałek o 21:35 3 minuty temu, Byłem w hipermarket tak2 napisał: Normalnie każdy potrafi się obiektywnie ocenić i szukać w swojej lidze No ale nie dumbusia rozumiem, że o sobie piszesz w tym momencie, żałosny fantasto? ona ma pracę nienajgorszą, życie towarzyskie i wygląd minimum przeciętny, ty nie masz niczego z tego, odkleju nie ma tu kobiet na tak niskim poziomie, żeby w twojej "lidze" się mieściły, każda jest o kilka lvl-i wyżej, włącznie z tamtą prostytutką Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1823 Napisano poniedziałek o 21:37 3 minuty temu, Pashtetova Shadowspell napisał: No dosc duzy obiekt, w weekendy pelno ludzi i samochody niezle stoja, a te mlode indyjki poubierane w szaty jakies i boso chodza to niezle Ja tam sie nie boje i wpadam i jestem tam jedyny bialy ale musze sobie na glowe chuste zalozyc i zawiazac, bo trzeba miec glowe zakryta A czego miałbyś się bać? No tam trzeba chodzić boso, ale o głowie nie wiedziałam. My tylko zwiedzaliśmy i tylko zdjęliśmy buty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1823 Napisano poniedziałek o 21:38 2 minuty temu, Pashtetova Shadowspell napisał: Tutaj ta swiatynia do ktorej chodze No to spora. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1823 Napisano poniedziałek o 21:39 A jak na to wpadłeś, że tam dają jedzenie za darmo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1823 Napisano poniedziałek o 21:41 W Londynie jest taka https://en.m.wikipedia.org/wiki/BAPS_Shri_Swaminarayan_Mandir_London Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KaszalotSpermacetowy 73 Napisano poniedziałek o 21:42 Ojtam bez przesady z tym życiem towarzyskim ale już mi wszystko jedno byle nikt nie mordował nożem jak widmo albo narcyz meeeh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach